O sahneyi çok iyi hatırlıyorum kırıta kırıta biriyle konuşuyordu sonra birden arkadan adam geldi bu kafasından tutu şey etti üstüne kızgın şey döktü yere yığıldı bağararak. Demek 7'de kalmışım çok sağol Umutum benim.@mrt-06 6. bölüm o sahne ile bitiyor işte.
Cüce lannister müthiş efsane bir adam.
Jenerik efsane.
Onlar kimdi .s.sCercei ile Jaime'nin durumu hakkında ne diyorsun
Beter olsunlar
Yobaz dincileri ortadan kaldırdı her daim arkasındayız. Ben zaten Khaleesi'den soğudum, çoğu insan gibi onu desteklemiyorum. Çok abartı ve gereksiz güç verildi ona. Bir yerde patlamasını bekliyorum.Cercei'ye laf yok, dizide en sevdiğim karakter Cercei'dir.
imzamı atabilirim , Aynen öyle.Cinsel içerikli sahnelerden memnun olsam yazarım google ye 100lerce beni memnun edecek site var.Affedersin de yeni sekme de başka birşey ile uğraşırken birden ''ah ah'' diye sesler gelince ''oha cinsel sahne hemen diziye dönmeliyim'' bu mu yani ?. Ha sen cinsel sahnelerden memnunsundur , savaş falan olmasın diyorsan bişey diyemem.@OzaN bir gün herkes Cercei Hanım'a biat edecek, Kraliçemiz Cercei Hazretleri diyeceksiniz! son bölümden sonra benim de açık ara favori karakterim oldu, JS ile birlikte.
@darklegend yani diyorsun ki adam öldürmeli, kan dökmeli, şiddet dolu sahneler Cinsel içerikli sahnelerden daha uygun?
imzamı atabilirim , Aynen öyle.Cinsel içerikli sahnelerden memnun olsam yazarım google ye 100lerce beni memnun edecek site var.Affedersin de yeni sekme de başka birşey ile uğraşırken birden ''ah ah'' diye sesler gelince ''oha cinsel sahne hemen diziye dönmeliyim'' bu mu yani ?. Ha sen cinsel sahnelerden memnunsundur , savaş falan olmasın diyorsan bişey diyemem.
Bu diziyi sekmede başka şeyle uğraşırken izlemek hakarettir. Sonra sevmezsin tabii.imzamı atabilirim , Aynen öyle.Cinsel içerikli sahnelerden memnun olsam yazarım google ye 100lerce beni memnun edecek site var.Affedersin de yeni sekme de başka birşey ile uğraşırken birden ''ah ah'' diye sesler gelince ''oha cinsel sahne hemen diziye dönmeliyim'' bu mu yani ?. Ha sen cinsel sahnelerden memnunsundur , savaş falan olmasın diyorsan bişey diyemem.
Kötünün cazibesine kanmak... Çok yazık.@OzaN bir gün herkes Cercei Hanım'a biat edecek, Kraliçemiz Cercei Hazretleri diyeceksiniz! son bölümden sonra benim de açık ara favori karakterim oldu, JS ile birlikte.
@darklegend yani diyorsun ki adam öldürmeli, kan dökmeli, şiddet dolu sahneler Cinsel içerikli sahnelerden daha uygun?
Dizi de ''çoğalma nasıl olur'' konulu cinsel sahneler mi işleniyor güldürme lan ''parayı basan , karıya basar'' mantığı var dizi de ))) Cüce misal boyu küçük ama işlevi büyük )) 4 taneyi birden götürüyor )))Böyle bir diziyi yeni sekmeye atarak arada sahnelere baka baka izliyorsan zaten yapacak bir şey yok, tam takır izleseydin bu sahnelerden rahatsız olmazdın bence. Ki sezonlar ilerledikçe o tür sahneler azalıyor hatta 6.sezonda hatırladığım kadarıyla hiç yok, yalnızca çıplaklık birkaç saniye o kadar.
Ve aynen öyle, o tür sahnelerden değil baskı, sansür gibi olayların olmamasından gayet memnunum, Türkiye'de şimdilik böyle diziler çıkması imkansız mesela. Adam öldürme, kan dökme sahnelerinden rahatsız olmayıp da Tanrının insanın çoğalma yolunda seçtiği yöntemi görmekten rahatsız olmak, dünyaya geliş olayından rahatsız olmak afedersiniz fakat büyük bir sorundur bence.
O sahneyi çok iyi hatırlıyorum kırıta kırıta biriyle konuşuyordu sonra birden arkadan adam geldi bu kafasından tutu şey etti üstüne kızgın şey döktü yere yığıldı bağararak. Demek 7'de kalmışım çok sağol Umutum benim.
Böyle bi konu mu vardı la 4. Sezondayım şimdi mi söylenir
Beter olsunlar
Cercei'ye laf yok, dizide en sevdiğim karakter Cercei'dir.
Maester Aemon (peter vaughan) ölmüş @Çiğdem- @destere @BesaleT @MasacRE-Yobaz dincileri ortadan kaldırdı her daim arkasındayız. Ben zaten Khaleesi'den soğudum, çoğu insan gibi onu desteklemiyorum. Çok abartı ve gereksiz güç verildi ona. Bir yerde patlamasını bekliyorum.
O sahneyi çok iyi hatırlıyorum kırıta kırıta biriyle konuşuyordu sonra birden arkadan adam geldi bu kafasından tutu şey etti üstüne kızgın şey döktü yere yığıldı bağararak. Demek 7'de kalmışım çok sağol Umutum benim.
Böyle bi konu mu vardı la 4. Sezondayım şimdi mi söylenir
Beter olsunlar
Cercei'ye laf yok, dizide en sevdiğim karakter Cercei'dir.
Maester Aemon (peter vaughan) ölmüş @Çiğdem- @destere @BesaleT @MasacRE-Yobaz dincileri ortadan kaldırdı her daim arkasındayız. Ben zaten Khaleesi'den soğudum, çoğu insan gibi onu desteklemiyorum. Çok abartı ve gereksiz güç verildi ona. Bir yerde patlamasını bekliyorum.
tanımıyorum ama allah rahmet eylesinMaester Aemon (peter vaughan) ölmüş @Çiğdem- @destere @BesaleT @MasacRE- Ekli dosyayı görüntüle 52923
Maester Aemon (peter vaughan) ölmüş @Çiğdem- @destere @BesaleT @MasacRE- Ekli dosyayı görüntüle 52923
tutucu, çıkarcı egoist kuralcı ve konuşma özürlü namısızın biriydi ama renkli bir karakterdi dizide... mekanı zebanilerin arası olsun )Maester Aemon (peter vaughan) ölmüş @Çiğdem- @destere @BesaleT @MasacRE- Ekli dosyayı görüntüle 52923
Maester Aemon (peter vaughan) ölmüş @Çiğdem- @destere @BesaleT @MasacRE- Ekli dosyayı görüntüle 52923