Kraliçe naibi.cersei'm deme şu sarı çiyana :S bir kaşık suda boğasım var onu
Kraliçe naibi.cersei'm deme şu sarı çiyana :S bir kaşık suda boğasım var onu
3.Sezon 6.Bölüm :
Jamie'nin eve dönmesine sevineceğim. Çok sıkıcı geçiyor sahneleri dönse de kurtulsak. Kızıl Kadın yoksa o aldığı çocukdan mı hamile kalacak ? 😱 Yapar mı yapar yüzsüz.
Başka da çok bir şey olmadı. Khalessi yoktu gene.
Ahaha. Çok tatlıymış gerçek hayatında da.emilia'cığımın challenge'ı
0:25 deki "one second" deyişini yerim yaaemilia'cığımın challenge'ı
bilmem en son akif vardı o da geçtiKimmiş bakalım geriden gelipte spoiler yemeye aday FF'li. @yatutarsa
bilmem en son akif vardı o da geçti
yoo ben öyle bir insan mıyımSöyledin mi yoksa hepsini.
Yazmamışım ya tüh kaçıncı bölümde kaldım acaba. Şimdi yeniden başlama isteği oluşmuştu kaçmadan bulmam lazım. @sokak sanati @yatutarsa 1. sezonda kralı arkadan bıcaklıyordu bir adam o bölüm hangisiydi hatırlıyor musunuz?
Baştaki bölümler çok sıkıcıydı onları bir daha çekemem, heyecanlı yerinde kalmıştı oradan devam etsem daha iyi olur.Bence sen baştan başlamalısın. Olaylar çok birbirine bağlı.
Hangi kralı. Robert mı.
Baştaki bölümler çok sıkıcıydı onları bir daha çekemem, heyecanlı yerinde kalmıştı oradan devam etsem daha iyi olur.
Uzun saçlı bir adam var ya. Pufff neyse baştan alayım yarın bari bulamayacam gibi. :S
Uzun sarı saçlı dop gibi olan adam demi ay hatırladım o bölüm kaçıncı bölüm?Khaleesi'nin abisinin öldüğü bölümden başla bence. Robert ondan sonra ölüyordu. Hani kafasına eritilmiş altın dökülen adam.