Klasik Game of Thrones 6. Sezon Yorumları

S06B04
Valla genel olarak boş bir bölümdü. O onu yapacak bu bonu yapacak diye sayıklayacaksak ne anladım.
6 sezondur Ned Stark doğru adamdır has adamdır adamın dibidir dedik. Adam tam bir keklikçi çıktı.
Bran babana sesleneceğine ona mudahale edeceğine 1.sezona flashback yapta kendini kurtar/uyar kalenin tepesinden sakatlıgından şikayet etmezsin m*l ergen :X
Jon Snow'a hiçbişeysin diye diye öbür taraftada hiçbişey bulamadı. Atın şu herifi diziden en boş baş karakter. Ölüm bile değiştirememiş. Kendisini öldürenleri bile affedecekti az daha. Ezik!
Arya'nın hikayesinde bişeyler eksik. Hiç inandırıcı da oynayamıyor. Kandırıyor mu ne? Bi kere daha kandırmıştı yine neden yapmamışmıydı?
Khalesi soyunmam dedi dedi yine de az bucuk gösteriyorlar:F
Ejderhalarımı göremedim yine:(
8/10

S06B04

Bence en iyi bölümdü :X Diğerleri ortalamaydı bana göre. Neyse
Jon ve Sansa buluştular. Sevinme nedenim kesinlikle Stark ailesine sempati duymamdan. Yoksa ikisi de bana o duyguyu veremediler:X Belki Arya'da olsa benim de gözlerim dolardı:X

Theo'na üzüldüm. Bir de ablası öyle sert çıkınca hepten gıcık oldum kadına. Şu geçen bölümdeki adam (sanırım amcalarıydı) bakalım onla nasıl mucadele verecekler. Kızı tahtta istemezler ama Theo kampanya filan yapar:X

Tyrion danişmanliği güzel yürütüyor helal olsun. Bir gecede sistemde köklü değişim olamaz. Yavaş yavaş küçük adımlarla:X

Bölümün en komiği kesinlikle Tormund'un yemek yerken Breine'i süzmesi kesmesi tabiri caizse iş atmasıydı:F Boyu boyuna da uygun kadının. Bi çay içerler inş:F

Geçen hafta Daenarys sahneleri sıkarken ıyyy ejderler gelip kurtaracak filan derken bu sahne güzel oldu ama ilk sezon sahnesi kadar etki etmedi:X Jorah gözünü alamadı:A

Not:yine ejder göremedik:( Ananız yanıyordu hiç mi hissetmedin ey kaçak ejder vicdansız evlat?

9/10
iki kere mi izledin birini bölüm yayınlanamdan izlemişsin helal:A

6x4

Bu sezon efsane ilerliyor, yine muhteşem bir bölümdü. :)

Jon-Sansa kardeşlerin buluşması gerçekten harikaydı ama kimse Theon-Yara kardeşlerin buluşmasından bahsetmemiş, o da duygusal ve güzel bir sahneydi.

Remzi Bolton'un damara dokunan mektubu sonrası Snow fena bozguna uğratacak ora belli. Ramsay sen kim köpek Jon'a meydan okuyorsun. :)

Cersei'ciğim dinci Yüce Rahip'i öldürdüğünde çok mutlu olacağım. Tabii bu Margaery cıbıldak yürüyüp günah çıkardıktan sonra gerçekleşirse daha mutlu olurum. :A

Sonu muhteşem bitti. Daenerys Targaryen Vaes Dothrak'ın sefiridir. Biat edin! :)
10/10

6x2

Tyrion reyiz yine güldürdü, en iyi sahneler hep onunkiler oluyor bence :D Kızıl Kadın helal be sana dirilttin Jon reyizi :D

Bolton psikopattı zaten ama o bile aştı kendini :(

8/10

10 puanları ileriye saklayalım bence. :) Çünkü bu sezon hissediyorum son 5 bölüm çok fazla efsane bölüm izleyeceğiz. :D En iyi sezon olma ihtimali çok yükseldi, başlangıçtan bunu anladım. :Z
Ben diğer dizilerle kıyaslıyorum daha önce de söyledim. Bir sezonda 5-6 bölüme 10 puan verebilirim problem yok. :):)

@MasacRE-

Baelish'e güvenmiyorum zaten de Jon'a destek lazım şu an. Bolton'lardan kurtulalım önce ve savaşta yardımcı olur bence. Muhtemelen savaş sonrası Sansa'yla evlenip Jon'u aradan çıkarma planları yapacak. :(

Ben diğer dizilerle kıyaslıyorum daha önce de söyledim. Bir sezonda 5-6 bölüme 10 puan verebilirim problem yok. :):)

@MasacRE-

Baelish'e güvenmiyorum zaten de Jon'a destek lazım şu an. Bolton'lardan kurtulalım önce ve savaşta yardımcı olur bence. Muhtemelen savaş sonrası Sansa'yla evlenip Jon'u aradan çıkarma planları yapacak. :(
Orası öyle zaten diğer dizilere kıyasla çok çok yüksek kalıyor. Her bölümü ayrı bir keyif. :)

6x4

Denildiği gibi bence de sezonun en iyi bölümüydü, uzun bir aradan sonra yayınlanan en geniş bölümdü sanırım. Yavaş yavaş dünya savaşı yaklaşıyor diyebiliriz hele şükür.

Jon Snow ile Sansa arasında aşk doğmasını bekliyorum, yanlış hatırlamıyorsam dizinin ilk bölümlerinde zaten Jon Snow, Sansa'ya aşıktı fakat o sıralar Sansa'nın burnu havadaydı malum?

Sansa ile Snow karşılaşmasına sevindim. Sezonlar sonunda ilk defa iki Stark birbiriyle karşılaştı.

Yedizin Oğlu Remzi'den nefret etmemek mümkün değil lâkin asla bir Joffrey karizmasında olamaz. Jon Snow ile yapacakları savaşta normal şartlar altında herkesin Jon Snow'un kazanacağını bildiği aşikar. Fakat söz konusu GOT olunca yine ters köşe yapıp SNOW'U Remziye öldürtüp köpeklere yedirtmeleri dahi sürpriz olmaz artık.

Neyse ki şuana kadar bu sezon her şey olması gerektiği gibi gitti. Jon Snow'un dirilmesi, Khalesesi'nin ateşli biçimde kurtulması, Sansa'nın kaçması, Tyron'un ipleri eline alması vb. sürpriz hiçbir şey yok.

En büyük hayal kırıklığı Ned Stark ve onun gençliği. Hem karakter hem de oyuncu olarak vasatın çok altında!

Khalesesi'nin Türklerin elinden kaçtığı sahne biraz fazla Amerikanvari olmuş. Tamam çok güzel, karizmatik sahne fakat klişe.

Bu sezonun 5.sezona göre daha iyi, diğer sezonlara göre yine daha kötü bir başlangıç yaptığı da ortada.

6x1==> 7.0/10
6x2==> 8.0/10
6x3==> 4.1/10
6x4==> 8.5/10

6x4

Denildiği gibi bence de sezonun en iyi bölümüydü, uzun bir aradan sonra yayınlanan en geniş bölümdü sanırım. Yavaş yavaş dünya savaşı yaklaşıyor diyebiliriz hele şükür.

Jon Snow ile Sansa arasında aşk doğmasını bekliyorum, yanlış hatırlamıyorsam dizinin ilk bölümlerinde zaten Jon Snow, Sansa'ya aşıktı fakat o sıralar Sansa'nın burnu havadaydı malum?

Sansa ile Snow karşılaşmasına sevindim. Sezonlar sonunda ilk defa iki Stark birbiriyle karşılaştı.

Yedizin Oğlu Remzi'den nefret etmemek mümkün değil lâkin asla bir Joffrey karizmasında olamaz. Jon Snow ile yapacakları savaşta normal şartlar altında herkesin Jon Snow'un kazanacağını bildiği aşikar. Fakat söz konusu GOT olunca yine ters köşe yapıp SNOW'U Remziye öldürtüp köpeklere yedirtmeleri dahi sürpriz olmaz artık.

Neyse ki şuana kadar bu sezon her şey olması gerektiği gibi gitti. Jon Snow'un dirilmesi, Khalesesi'nin ateşli biçimde kurtulması, Sansa'nın kaçması, Tyron'un ipleri eline alması vb. sürpriz hiçbir şey yok.

En büyük hayal kırıklığı Ned Stark ve onun gençliği. Hem karakter hem de oyuncu olarak vasatın çok altında!

Khalesesi'nin Türklerin elinden kaçtığı sahne biraz fazla Amerikanvari olmuş. Tamam çok güzel, karizmatik sahne fakat klişe.

Bu sezonun 5.sezona göre daha iyi, diğer sezonlara göre yine daha kötü bir başlangıç yaptığı da ortada.

6x1==> 7.0/10
6x2==> 8.0/10
6x3==> 4.1/10
6x4==> 8.5/10
4.1 derken? :(

giphy.gif

Ayrıca öyle bir aşk beklentisini ilk defa senden duydum. Lanniter değil bunlar Starklarda olmaz öyle şeyler. :D

6x4

6x1==> 7.0/10
6x2==> 8.0/10
6x3==> 4.1/10
6x4==> 8.5/10
sonunda objektif bir puanlama gelmiş @MEnes :A ama o 4.1 ne yav:D

4.1 derken? :(

giphy.gif

Ayrıca öyle bir aşk beklentisini ilk defa senden duydum. Lanniter değil bunlar Starklarda olmaz öyle şeyler. :D

Kan bağı pek olmadığı için sorun olmaz bence, hatta kim diyebilir ki yakışmazlar diye? :) Bana göre şimdilik iki ihtimal var

Ya Snow ile Sansa aşk yaşayacak ya da alakası bile olmayacak ve herkesin beklediği gibi Snow ile Daanerys evlenecek, doğacak çocukları Azor Ahai yani kızıl kadının beklediği prens olacak. Azor Ahai Jon Snow da olabilir gerçi.

Bu arada Jon Snow'un Ned Stark'ın çocuğu olup olmadığı da kesin değil bence, o yüzden kan bağı yok dedim.

Kan bağı pek olmadığı için sorun olmaz bence, hatta kim diyebilir ki yakışmazlar diye? :) Bana göre şimdilik iki ihtimal var

Ya Snow ile Sansa aşk yaşayacak ya da alakası bile olmayacak ve herkesin beklediği gibi Snow ile Daanerys evlenecek, doğacak çocukları Azor Ahai yani kızıl kadının beklediği prens olacak. Azor Ahai Jon Snow da olabilir gerçi.

Bu arada Jon Snow'un Ned Stark'ın çocuğu olup olmadığı da kesin değil bence, o yüzden kan bağı yok dedim.
Kan bağı yok büyük ihtimal ama olsun kardeş olarak görüyorlar birbirlerini. Jon Snow'un Ned Stark'ın öz çocuğu olmaması bir şey değiştirmez. :)

Kızılın beklediği prens Jon Snow bence. :):) Jon Snow'a ufukta aşk görmüyorum ben. :D

Kan bağı yok büyük ihtimal ama olsun kardeş olarak görüyorlar birbirlerini. Jon Snow'un Ned Stark'ın öz çocuğu olmaması bir şey değiştirmez. :)

Kızılın beklediği prens Jon Snow bence. :):) Jon Snow'a ufukta aşk görmüyorum ben. :D
bir de şöyle bir söylenti var:X
tepkilerden dolayı jon snowu geri getirdiler. dizide karakteri düşürdükten sonra tamamen öldürecekler şu ana kadarki gidişat öyle gibi sansanın iteklemesiyle bişiler yapıyor adam.:X