S06B04
Valla genel olarak boş bir bölümdü. O onu yapacak bu bonu yapacak diye sayıklayacaksak ne anladım.
8/106 sezondur Ned Stark doğru adamdır has adamdır adamın dibidir dedik. Adam tam bir keklikçi çıktı.
Bran babana sesleneceğine ona mudahale edeceğine 1.sezona flashback yapta kendini kurtar/uyar kalenin tepesinden sakatlıgından şikayet etmezsin m*l ergen
Jon Snow'a hiçbişeysin diye diye öbür taraftada hiçbişey bulamadı. Atın şu herifi diziden en boş baş karakter. Ölüm bile değiştirememiş. Kendisini öldürenleri bile affedecekti az daha. Ezik!
Arya'nın hikayesinde bişeyler eksik. Hiç inandırıcı da oynayamıyor. Kandırıyor mu ne? Bi kere daha kandırmıştı yine neden yapmamışmıydı?
Khalesi soyunmam dedi dedi yine de az bucuk gösteriyorlar
Ejderhalarımı göremedim yine
iki kere mi izledin birini bölüm yayınlanamdan izlemişsin helalS06B04
Bence en iyi bölümdü Diğerleri ortalamaydı bana göre. Neyse
Jon ve Sansa buluştular. Sevinme nedenim kesinlikle Stark ailesine sempati duymamdan. Yoksa ikisi de bana o duyguyu veremediler Belki Arya'da olsa benim de gözlerim dolardı
Theo'na üzüldüm. Bir de ablası öyle sert çıkınca hepten gıcık oldum kadına. Şu geçen bölümdeki adam (sanırım amcalarıydı) bakalım onla nasıl mucadele verecekler. Kızı tahtta istemezler ama Theo kampanya filan yapar
Tyrion danişmanliği güzel yürütüyor helal olsun. Bir gecede sistemde köklü değişim olamaz. Yavaş yavaş küçük adımlarla
Bölümün en komiği kesinlikle Tormund'un yemek yerken Breine'i süzmesi kesmesi tabiri caizse iş atmasıydı Boyu boyuna da uygun kadının. Bi çay içerler inş
Geçen hafta Daenarys sahneleri sıkarken ıyyy ejderler gelip kurtaracak filan derken bu sahne güzel oldu ama ilk sezon sahnesi kadar etki etmedi Jorah gözünü alamadı
Not:yine ejder göremedik Ananız yanıyordu hiç mi hissetmedin ey kaçak ejder vicdansız evlat?
9/10