Klasik Game of Thrones 6. Sezon Yorumları

S06B02

Offf yaaa offf
Dirildi uyuz herif. Evet Jon dirildi.
Eğer Jon ölüme aç olarak biri canlandiysa 1 senede 3. Kere aynı konuyu işleyen dizi olmuş olcak. Bıktım valla habire ölüp ölüp ölüme aç olarak gelmelerine.. Allah kurta zeval vermesin.

Neyse geçen hafta isyan etmiştim ama bu hafta beni teselli etmişler ejderhalarımı gördüm:hearteyes::hearteyes: Tyrion'ın esirlik hakkındığı yaptiği konuşmada ejderhalara empati yapması güzeldi:X Tyrion ejderhalardan birini kullanabilse:X

Hodor'un küçüklüğü gözleri doldurdu. Brain geçmişe gideceğine geleceğe git de bişeyler görelim.

Ramsay'in kötülüğü beni kesmiyor. Geçtiğimiz sezonlarda tek çocuk olma kıskançliğini görmüştük. Bebeği atsaydı köpeklerin önune annesi yaşasıydı. Sanki kadın bişey yapabilecekti kanıtı yok eder gibi onu da yedirtti.

8/10

S06B02

Offf yaaa offf
Dirildi uyuz herif. Evet Jon dirildi.
Eğer Jon ölüme aç olarak biri canlandiysa 1 senede 3. Kere aynı konuyu işleyen dizi olmuş olcak. Bıktım valla habire ölüp ölüp ölüme aç olarak gelmelerine.. Allah kurta zeval vermesin.

Neyse geçen hafta isyan etmiştim ama bu hafta beni teselli etmişler ejderhalarımı gördüm:hearteyes::hearteyes: Tyrion'ın esirlik hakkındığı yaptiği konuşmada ejderhalara empati yapması güzeldi:X Tyrion ejderhalardan birini kullanabilse:X

Hodor'un küçüklüğü gözleri doldurdu. Brain geçmişe gideceğine geleceğe git de bişeyler görelim.

Ramsay'in kötülüğü beni kesmiyor. Geçtiğimiz sezonlarda tek çocuk olma kıskançliğini görmüştük. Bebeği atsaydı köpeklerin önune annesi yaşasıydı. Sanki kadın bişey yapabilecekti kanıtı yok eder gibi onu da yedirtti.

8/10
çipin ölmemiş olması dirilmesi benide uyuz ettide yapacak bişey yok :)) dizide senarist olacaktımki ben o snow çipi zor uyanırdı :))

6x2

Efsane bir bölümdü hissettiklerim gerçekleşti. Şimdi 1 hafta bekle hadi bekleyebiliyosan.

Helal olsun sana be koca yürekli Melisandre, Jon Snow için okuduğu mevlid-i şerif kabul oldu ve aramıza geri döndü. :Z

Tyrion'un ''benim çükümü, kesseler sürekli içerdim'' ve ejderhalarla olan macerasında ''yardımı yemeyin'' dediği yerde baya güldüm. :)

Tecavüzcü psikopat Remzi Bolton, bu sefer aile katliamı gerçekleştirdi. Valla Joffrey yanında melek kalırdı. :)

Khaleesi de olsaydı bölümde tadından yenmezdi ama bunada çok şükür. :)
10/10

6x3
Beklediğim gibi geçen bölümün altında bir bölüm oldu. Normaldir her bölüm de o kadar olay olmaz zaten :)
You know nothing Jon Snow. Öteki dünyaya gittin hala nothing hala nothing :D Melisandre vaat edilen prens muhabbetine hiç vakit kaybetmeden başladı. Jon Snow'u kafalayamasa bari. Tormund'un senin tanrı olmadığını biliyorum. Çükünü gördüm. Bir tanrının çükü o kadar küçük olamaz demesi sesli güldürdü :D

Arthur Dayne Ned'in dediği kadar varmış gerçekten. 4'e 1 adamla başa çıkamadılar. Ned de bu zamana kadar yemiş hep çocuklarını ben onu yendim diye :D Tower of Joy'un sonunu da göremedik, orası merak konusu olarak kaldı. Yalnız orada Ned'in Bran'i duyması ilginç oldu. Bu şekilde geçmişe müdahale bile edebilir belki Bran ama sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Öyle bir şey olsa bütün GoT tarihi değişir çünkü :D

Khaalesi'nin de ben khal'ın karısıyım şuyum buyum laflarını kimse yemiyor artık. Onun da tek umudu Jorah'la diğer adamın onu kurtarması.

Tyrion da Varys'in kuşlarına güvenip bir şeyler yapmaya çalışacak ama o kuşlar da iki şekere hemen uçtu yuvadan tabii ondan haberleri yok :D

Tommen de Westeros'un gördüğü en pasif kral olabilir. Karısını ve annesini tutsak eden, annesini rezil eden adamın karşısına bir hışımla çıktı ama sonunda oturdu ondan öğüt dinledi :D Joffrey'den herkes gibi ben de nefret ederdim ama orada Joffrey olsaydı o rahibin bir taraflarından kan alırdı.

Arya'nın da gözlerine kavuşması güzel oldu. Yalnız baya baya hiç kimseye döndü gibi artık. Bundan sonra ne yapar çok merak ediyorum.

Rickon'a da kavuştuk sonunda ama geç bulduk erken kaybedicez galiba. Alemin en psikopat adamının eline düştü, yazık oldu iyi çocuktu rahmetli :(

Jon Snow'a da ölüp tekrar dirilmek yaramış :D Eski Jon olsa yine de acırdı o velete falan kesin. Nöbette bittiğine göre ilk iş olarak kardeşlerini aramaya başlasa iyi olur, yoksa bir tanesini her an kaybedebilir.

8.5/10

Son düzenleme:
6x3

Güzel bölümdü ama tabii ki önceki bölümün altındaydı.

Bölümün en merakla beklediğim sahnesi Tower of Joy'du. Aslında olayı geçen sene öğrenmiştim ve gerçekten hoşuma gitmişti. Bunun dizide gösterilecek olması da ayrı sevinmeme yol açmıştı. Öncelikle cast seçimini çok iyi yapmışlar. Bu konuda bu dizinin eline su dökebilecek herhangi bir yapım tanımıyorum. Gerçekten çok başarılılar. Yalnız sahne biraz aceleye getirilmiş gibi geldi bana biraz daha uzun olabilirdi ama sağlık olsun en azından Arthur Dayne'i de görmüş olduk. :)

Jon Snow da nihayet gece nöbetinden kurtuldu. Bence nöbet onu pasivize ediyordu ama ona rağmen birçok olay yaşadı. Bundan sonra çok daha fazla şeylerin yaşanması gerektiğini düşünüyorum :)

Arya da gözlerine kavuştu sonunda. İlerde onun olayını nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum.

Khaleesi'yi sevemedim bir türlü ve onun olduğu sahneler bana genelde sıkıcı geliyor. Özellikle bu sezon bu durum iyice gözüme batar oldu bilmiyorum sorun bende mi?

Bu bölüm Lannister'ların sahneleri de ayrı sıkıcıydı yine kayda değer pek bir gelişme olmadı. Şu inançcı tayfadan kurtulsalar da bir hareketlilik gelse oraya da güzel olacak.

Son olarak da dizinin en gereksiz elamanı Sam'den bahsetmemek olmaz. Ya gerçekten bu adamın sahnelerini şu ana kadar izlemeseydim hiçbir şey kaybetmezdim bence. Şu anda bile geçmeyi düşünüyorum ama diziye kıyamıyorum yapacak bir şey yok. :(

Puanım: 8/10

6x3

Bazı yerlerde sıkılsam da güzel bölümdü.

Jon Snow'un son sahnesi çok badassti. :D Bu zamana kadar duvarda olması onu pasifize ediyordu gerçekten. Ailesine de yardım falan edemiyordu. Şimdi al yabanileri saldır Remzi köpeğine hadi be reis. :D

Daenerys'in sahneleri gerçekten çok sıkıcıydı. Her bölüm aynı şey. Daenerys Stormborn, Queen Of The Andals bilmem ne ve kimsenin iplememesi. Sezon sonunda Drogon gelir kurtarır diye tahmin ediyorum.

Tower Of Joy ile ilgili daha önce bir şey okumadım ama çok konuşuluyormuş meğer. Güzel sahneydi gerçekten. Ama orada Ned'in Bran'ı duyduğunu düşünmüyorum. Başka bir şey duymuş olabilir.

Lannister kısmı da boştu diyebilirim. Paralel yapıyı ortadan kaldırmaları gerek. :D

Rickon da ortaya çıktı ama bu şekilde çıkmasını istemezdik. Ramsay, Reek'e çevirmez inşallah çocuğu.

Arya da gözlerini çabuk kazandı diyebiliriz. Açıkçası geleceğini en çok merak ettiğim karakter diyebilirim.

Eh dünya dizi tarihinin en boş ve gereksiz karakteri Sam'den bahsetmeden olmaz. Sahi bu eleman bu dizide niye var? :D

8.5/10

6x3

Yorumlara genel olarak katılıyorum. Bu bölümü çok büyük merakla bekliyordum ama birkaç sahne harici durgundu. Tabii 1-2 sahne dışında pek sıkıldığım söylenemez. :)

Yüce kumandan, kuzeyin oğlu Jon Snow'u yeniden canlı olarak görmek harikaydı. Özellikle son sahnedeki kararlı tavırları hoşuma gitti. Alemin en pislik adamı Ramsay'in sonunu Jon Snow getirecek inşallah. :Z

Rickon Stark'ı unutmuşuz ya kaç sezondur nerelerdeydi o sahi. :D Çocuk da büyümüş zaten hikayesinin nerelerde kaldığını hatırlayamadım. Bran ile ne zaman ayrılmışlardı. (b) İyi tarafından bakacak olursak pek yakından tanımadığımız için ölümüne en az üzüleceğimiz Stark olacak. :A

Bran'in sahneleri merak uyandırıcı. 1-2 haftaya kuleye de gireriz herhalde. :Z

Sansa'yı göremedik bu bölüm. :(

Khaleesi'yi çok seviyorum ama şu ilkel at kabilesinden nefret ediyorum ne güzel kurtulmuş Drago ölünce. Maalesef Khaleesi'nin sahnelerinin sıkıcı geçmesine neden oluyorlar. :(

Konseye dağ damgası güzeldi ama amca Lannister ve süper nine Cersei'ye papuç bırakmadı. Nine laf sokmayı da ihmal etmedi. :A

Sam dizinin finalinde Jon Snow'u öldürüp kral falan oluyor herhalde. Yoksa bu kadar gereksiz bir karakterin bu kadar sıkıcı sahnelerini bize boşuna izletmiyorlardır. Ne güzel iki bölümdür yoktu, resmen zaman israfı. :):)

9- /10

6x3
Klasik Game of Thrones durgun ama kaliteli bölümlerinden biriydi. Zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım izlerken. Bir baktım 40. dakikaya gelmişiz. İstedikleri kadar sadece diyalog olsun o kadar akıcı yani. :)
Bölüm geçen bölüm kaldığı yerden Jon'un uyanışıyla başladı. Herkes tabi şaşkınlıkla karşıladı adamın dönüşünü. Tormund'un lafları sesli güldürdü. :A :A Melisandre seçilmiş kişi olabilirsin dedi ama Jon tabi daha yeni uyanmışım hele bir dur kadın modundaydı resmen. :)

Herkesin dediği gibi hikayede yer kaplaması çok ilginç olan Sam'in sahneleri vardı sonrasında. Gerçi onun ailesi de soylu bir aileydi. Onları da göreceğiz, ilginç olabilir.

Tower of Joy kısmı da baya iyiydi. Sahne sağlam çekilmiş. Arthur Dayne reisin nasıl bir savaşçı olduğunu gördük sonunda. Gerçekten de katliam çıkardı orada. Öyle bir savaşçı ancak arkadan öldürülebilirdi zaten. Ned de yemiş bizimkileri yendim diye. :A

Cercei'li kısımda gelişme olmadı. Pek iplenmediler toplantıda. Ama iplenecekler ileride. İntikamları alınacak. Paralel yapı devrilecek. Beklemedeyiz. :A

Rickon sonunda gözüktü. Epey süre olmuştu gözükmeyeli. Gele gele de Ramsay'in eline düştü resmen. Starklar ne çekti bee. Bence ölmeyecek hemen. Ölecek olsaydı direk gösterip de Ramsay'e esir düşürmezlerdi. Bakalım sonu hayrola. :)

Khaleesi bu sezon pek ilgi çekici bir hikayeye sahip değil. Oradan nereye bağlanacağını merak ediyorum sadece. Onun dışında genel olarak sıkıcı duruyor. Ama oradaki Dothraki ordusuna hükmedip bir şekilde Westeros'a geçerse işte o zaman güzel olabilir.

Tyrion reyizin oyun sahnesi güldürdü. O şehirde pek güvende hissetmiyorum adamımı. :) Sakın Tyrion'a dokunmayın senaristler, bir şey olursa çekeceğiniz var benden. :A

Arya'nın gözlerinin erken açılması da iyi oldu, sevindirdi. Artık eğitimini tamamladı sanırım. Çok güçlü, sayko olacak Arya. :) Bence kim olduğunu unutmadı kesinlikle. Sadece rol yapıyor. İntikam almak için bu oyuna girdi, eğitimini tamamladığına göre o da Westeros'a yol alacaktır belki de. :)

Son sahneler de ayrı bir hoştu. İsyancıları gebertti ve intikamını aldı reyiz. Jon yeminini de bozdu bu arada ve 'My watch is ended now' sözü çok sağlamdı ya. Artık Kuzey'in gerçek hakimi olma zamanı geldi. Merakla bekliyoruz. :)
9/10

Son düzenleme:
S06B03
Valla genel olarak boş bir bölümdü. O onu yapacak bu bonu yapacak diye sayıklayacaksak ne anladım.
6 sezondur Ned Stark doğru adamdır has adamdır adamın dibidir dedik. Adam tam bir keklikçi çıktı.
Bran babana sesleneceğine ona mudahale edeceğine 1.sezona flashback yapta kendini kurtar/uyar kalenin tepesinden sakatlıgından şikayet etmezsin m*l ergen :X
Jon Snow'a hiçbişeysin diye diye öbür taraftada hiçbişey bulamadı. Atın şu herifi diziden en boş baş karakter. Ölüm bile değiştirememiş. Kendisini öldürenleri bile affedecekti az daha. Ezik!
Arya'nın hikayesinde bişeyler eksik. Hiç inandırıcı da oynayamıyor. Kandırıyor mu ne? Bi kere daha kandırmıştı yine neden yapmamışmıydı?
Khalesi soyunmam dedi dedi yine de az bucuk gösteriyorlar:F
Ejderhalarımı göremedim yine:(
8/10

Son düzenleme:
6x3

Bir önceki bölüm kadar olmasada güzel bir bölümdü yine. :)

Başka dizileri gününde izlemezsiniz Game of Thrones olunca yarışın yarışın. :) Dizileri gece izliyorum haliyle Game of Thrones'ta en son yorum bana kalıyor bu durumdan çok rahatsızım. :) Çünkü bölüm hakkındaki detayları siz yazmış oluyorsunuz ve bana da yazacak bir şey kalmıyor.

Ned Stark'ın flashbacki ve Jon Snow’un baştaki ve sondaki sahneleri çok iyiydi. Ned kız kardeşim nerde diye soruyordu, muhtemelen o kalenin içinde Lyanna vardı. Yani Jon'un gerçek ailesini öğrenceğimiz yer.

@OzaN üçüncü sezonda Rickon Stark'ın Bran'le birlikte Theon Greyjoy tarafından öldürüldüğüne inanılıyordu. Fakat Theon’ın diğer iki çocuğu öldürüp Stark'lara bir şey yapmamıştı. İşte o sırada Bran, Hodor ve Reeds’le Winterfell’e dönerken, Rickon Wildling Osha'ya gitmişti.

Sansa Stark Ramsay'in elinden kurtuldu derken Rickon Stark'ın Ramsay'in eline geçmesi. Sezon sonuna doğru derisini soyup yakacağı ispiyonunu okumuştum bir yabancı kaynaktan umarım gerçekleşmez. :(

Finalde Thorne ve Olly’nin ölümünü izlemek keyifliydi. Üstüne bir de Jon’un ''Benim nöbetim bitti'' repliği gelince. :)
9/10

6x1

Vay be ben bile özlemişim diziyi :D

Bütün karakterleri gördük :D Tyrion reyizin dilenciye para verirken ki hali güldürdü :D Khaalesi'yi yakalayanların konuşmalarıda iyiydi :D Ayrıca Kızıl Kadın'da süpermiş diyodum içimden birden yaşlı halini görünce midem bulandı :(

8/10

6x4

Çok fazla konuşma oldu ama iyi oldu sanki bu bölüm.

Herkesin tarafı resmileşmiş oldu. Jon reyiz tahta oturacak. :pala:

Sansa ile Jon'un sahnesi gerçekten ağlattı ya, valla ne biliyim üzüldüm ya. :( Yanız şimdi yabanilerden 2 bin gelse bi okadarda lord baelish sonra bir okadar daha denizcilerden gelir. Boltana geçmiş olsun şimdiden. :Z

8.3/10

6x4
Hikayenin nereye gideceği açısından müthiş oldu bu bölüm. Diyalogları bol da olsa müthiş keyif aldım izlerken. :D

Gelelim ilk meseleye. Yıllardır beklediğimiz, deli gibi istediğimiz herhangi iki Stark kardeşinin karşılaşması direk ilk sahnede oldu. Ağladım lannn ama sevinç gözyaşıydı bunlar. Sansa ve Jon karşılaşması çok iyiydi beee. :Z Sonrasında konuşmaları, geçmişten bahsetmeleri, yapılan sohbet mükemmeldi. Sansa'nın da yaşadıklarından dolayı Jon'a ısrar etmesi normaldi zaten. Winterfell geri alınmalı ve alınacak!! En sonunda zaten bahsettiler bu olaydan. Jon en başta sıkıldım yoruldum dedi ama Ramsay kendi ipini çekti o mektupla. Hem yabanıllar da destekledi o mektup sayesinde, üstüne Arryn ordusu da gelecek Baelish sayesinde. O büyük savaşı merakla bekliyorum. Ramsay'in ölümü 8 veya 9. bölümde beklenmekte. :Z Kuzey'in gerçek koruyucuları Starklardır!!

Tyrion da gerçekten zekasını yine konuşturdu. Zaten izlerken en keyif aldığım karakterlerden birisi. Khaleesi'nin yokluğunda şehrin elden gitmemesi için ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor. Harpiya'nın Oğulları daha fazla zarar vermesin diye Sahiplerle görüştü. O sahneler de güzeldi genel olarak.

King's Landing'de geçen bölümden farklı olaylar yoktu ama olacaklar hakkında yine yol gösteren sahnelerdi. Orada da işler çok karışacak bu belli oldu. Tyrell ordusu gelecekmiş. Bir iç savaş bizleri bekliyor, zaten fragmanlardan bir şeyler görmüştük o konuyla ilgili. Sağlam intikam sahneleri bekliyorum. High Sparrow'un ölümünü de göreceğiz elbet. :)

Greyjoy ailesinin kavuşması Starklar gibi olmadı elbette. Theon çok çekti ama sonunda o da rahata kavuşacaktır. Gerçi oradaki taht mücadelesi de baya iyi bir konuymuş. Kitaplarda varmış o muhabbet. Orayı da merakla bekliyoruz. Euron Greyjoy'un psikopatlıkları damga vurabilir, şimdiden söylemesi. :)

Arada bir Ramsay gördük tabi. Yaptı gene pisliğini. Kızı harcadı Theon'dan öğrendiği bilgilerle. Rickon'u da mektupta öğrendik zaten zindana atmış çakal. Sonun yakın oğlum merak etme. 9. bölümde yok olacaksın. :A

Gelelim son sahnelere.... Khaleesi kendisinden soğutmuştu son zamanlarda. Ama bu bölümde yaptıkları bize tokat oldu resmen. Khallarla olan görüşmesinin o yüzündeki ifadeden bir şeyler anlamıştım ama bu kadarını beklemiyordum. Bir Targaryen ateşten etkilenmez!!! Bunu bir kez daha görmüş olduk. Dothraki kontrolünü ele geçirdi, tüm Khalları yaktı kül etti resmen. Müthiş sahneydi. Acayip gaza geldim. :)

Artık işler iyice karışacak. Westeros'ta şenlik olacak şenlik, merakla bekliyoruz. :Z Bir tarafta King's Landing, Bir tarafta Kuzey savaşı, üstüne Dothraki ordusu gelince neler olacak kim bilir. :A Ha unuttuk bir de White Walkers var dostlar. :A Çok büyük bölümler bizleri bekliyor. :Z

Bu sadece diyalog üzerinden gitse de harika bir şekilde giden bölüme puanım;
9.3/10

Son düzenleme:
6x4

Ara ara sıkıldığım yerler oldu ama olayların hızlı gelişmesi sevindirdi.

Sansa-Jon buluşması harikaydı. 1. sezondan beri ilk kez iki Stark yan yana geldi. Winterfell'i de alacaklar inşallah. :) Ramsay'ın mektubuyla birlikte Jon Snow gemileri yaktı diyebiliriz.

Khaleesi'nin esaretten kurtulması iyi oldu. Şimdi şu barzo kabilesini de arkasına alır muhtemelen.

Ramsay'ın Osha'yı öldürdüğü sahne bölümün en iyi sahnelerinden biriydi. Pek şaşırtıcı olmasa da Ramsay'ın bu anlık hareketlerini seviyorum. :D

King's Landing sahneleri sıkıcıydı. High Sparrow geberse de kurtulsak.

8/10

6x4

Yine muhteşemdi. Bu dizi çok başka ya tarihe tanıklık ediyoruz resmen. Bölüm içinde yer yer sıkıcı kısımlar vardı ama muhteşem kısımlar çok muhteşemdi be. :) O yüzden tam puan benden. :)

Jon Snow ve Sansa'nın buluşması efsaneydi. Gözümden yaş geldi. Çok bekledik bu anı, harikaydı. Arya'nın da bu ikiliye katıldığı günleri görürüz inşallah. :( Sansa, Jon'u ateşleyerek Winterfell'i almasına yardım edecek herhalde. Zaten Sansa'nın kuzen de Lord Baelish sayesinde ordu gönderecek. Ramsay inşallah muhteşem bir bölüm tadacaktır. İhtiyar dede ters köşe yapma planları kurmadıysa. :) North Remembers!

Gelelim bir diğer muhteşem kısma ki elbette o da Khaleesi'nin sahnesiydi. Khaleesi'ye olan sevgi, saygımız azalmaya başlamıştı ki neden sevdiğimizi bir kez daha hatırlattı. Muhteşem bir sahneydi. Yeniden güçlenmesi güzel oldu. Şimdi ejderhalarıyla ve tabii Tyrion ile yeniden buluşma zamanı. :)

10/10

6x4

Yine muhteşemdi. Bu dizi çok başka ya tarihe tanıklık ediyoruz resmen. Bölüm içinde yer yer sıkıcı kısımlar vardı ama muhteşem kısımlar çok muhteşemdi be. :) O yüzden tam puan benden. :)

Jon Snow ve Sansa'nın buluşması efsaneydi. Gözümden yaş geldi. Çok bekledik bu anı, harikaydı. Arya'nın da bu ikiliye katıldığı günleri görürüz inşallah. :( Sansa, Jon'u ateşleyerek Winterfell'i almasına yardım edecek herhalde. Zaten Sansa'nın kuzen de Lord Baelish sayesinde ordu gönderecek. Ramsay inşallah muhteşem bir bölüm tadacaktır. İhtiyar dede ters köşe yapma planları kurmadıysa. :) North Remembers!

Gelelim bir diğer muhteşem kısma ki elbette o da Khaleesi'nin sahnesiydi. Khaleesi'ye olan sevgi, saygımız azalmaya başlamıştı ki neden sevdiğimizi bir kez daha hatırlattı. Muhteşem bir sahneydi. Yeniden güçlenmesi güzel oldu. Şimdi ejderhalarıyla ve tabii Tyrion ile yeniden buluşma zamanı. :)

10/10
10 puanları ileriye saklayalım bence. :) Çünkü bu sezon hissediyorum son 5 bölüm çok fazla efsane bölüm izleyeceğiz. :D En iyi sezon olma ihtimali çok yükseldi, başlangıçtan bunu anladım. :Z

6x4

Ben de ara ara sıkıldım ama genel olarak güzel buldum bölümü.

Jon Snow ile Sansa'nın kavuşması çok güzel oldu. İki Stark'ın yüzlerinin güldüğünü gördük sonunda ama bu da fazla sürmedi tabii. Ramsay haber etti Rickon'u esir tuttuğunu. Ama iyi oldu bu mektup yoksa Jon'un savaşmaya niyeti yoktu. Hem mektubu okurken yanında Tormund da vardı. Yabanilerden tam destek gelecek bu durumda. Bu arada Brienne ile Tormund'un bakışması gözlerden kaçmadı :D Yeni bir aşk mı doğuyor yoksa :A

Baelish'de uzun süre sonra göründü. Çocuğu ikna etti, Boltonlara karşı savaştıracakmış. Yalnız ben hiç güvenemiyorum bu adama bence siz de fazla güvenmeyin. Yedi krallığın en kurnaz en sinsi en güvenilmez adamıdır bu herif muhtemelen. Ne yapacağı hiç belli olmaz yani :D

King's Landing cephesi yine aşırı sıkıcıydı. Orayı finalden daha önceki bir kısımda sonuca ulaştırsalar iyi olacak. Bütün heyecanı aynı bölümde yaşatacağız diye kasmasınlar yani. Yok orası yürümüyor ne olacaksa olsun artık :D

Khaalesi de yine dört ayak üstüne düştü. Onların arasından nasıl kurtulacak diye düşünürken bir ateş numarası yaptı. Sadece kurtulmakla kalmayıp bir de bütün dothrakileri emri altına alacak şimdi :D

9/10

S06B04

Bence en iyi bölümdü :X Diğerleri ortalamaydı bana göre. Neyse
Jon ve Sansa buluştular. Sevinme nedenim kesinlikle Stark ailesine sempati duymamdan. Yoksa ikisi de bana o duyguyu veremediler:X Belki Arya'da olsa benim de gözlerim dolardı:X

Theo'na üzüldüm. Bir de ablası öyle sert çıkınca hepten gıcık oldum kadına. Şu geçen bölümdeki adam (sanırım amcalarıydı) bakalım onla nasıl mucadele verecekler. Kızı tahtta istemezler ama Theo kampanya filan yapar:X

Tyrion danişmanliği güzel yürütüyor helal olsun. Bir gecede sistemde köklü değişim olamaz. Yavaş yavaş küçük adımlarla:X

Bölümün en komiği kesinlikle Tormund'un yemek yerken Breine'i süzmesi kesmesi tabiri caizse iş atmasıydı:F Boyu boyuna da uygun kadının. Bi çay içerler inş:F

Geçen hafta Daenarys sahneleri sıkarken ıyyy ejderler gelip kurtaracak filan derken bu sahne güzel oldu ama ilk sezon sahnesi kadar etki etmedi:X Jorah gözünü alamadı:A

Not:yine ejder göremedik:( Ananız yanıyordu hiç mi hissetmedin ey kaçak ejder vicdansız evlat?

9/10