Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,956
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
@OzaN
Ned Stark'ın dönme ihtimali yok onu bir geçelim. Ne kadar istesek de mümkün değil. Oradaki Ned flashbackleri Lyanna Stark vasıtasıyla gerçekleşme ihtimali %90 olan teoriyi doğrulamak için bence. O kulede Lyanna Stark var ve ölüm döşeğinde çocuğunu Ned'e emanet ediyor. Bu çocuk Jon, Rheager Targaryen'in Lyanna'dan oğlu yani. Tower of Joy yarım kaldı zaten önceki bölümlerde. Bu sezon bu konuyu aydınlatacaklar gibi. İki Targaryen Azor Ahai yani vaat edilen kurtarıcı olacak.
Tabi Bran'in geçmişe müdahale etme olayı beni çok şaşırttı bu bölümde. Geçmişteki Hodor'u kontrol edip gelecekteki kendini kurtardı, cidden hiç beklemiyordum. Oradan nereye varacaklarını büyük bir merakla bekliyorum. @Tolstoyevski nin dediği gibi GoT'da bilim kurguya dair hiç bir emare olmadı. Olmaz da zaten. 6 sezonu da çöp saymayacaklarına göre koskoca GoT'da, Ned'in geri gelme ihtimali maalesef yok. . Zamana müdahale olayı ise ne olacak tamamen muamma şuan.
Jon Snow'da Targaryen kanı varsa o halde ona da ateş dokunmuyor? Fakat daha önce hiç öyle bir şey duymadık, Jon Snow'un bilmesi lazım değil mi böyle bir durumda? Ayrıca Rheagar Targaryen Khalesesi'nin babası değil miydi, eğer Jon'un da babasıysa Jon ile Daanerys nasıl evlenecekler? Gerçi Targaryen'lerde aile içi evlilik yaygın hatta Stark'lardan bile yaygın bildiğim kadarıyla. Yine de bilmiyorum, eğer Jon ile Daanerys'in evlendiğini görmezsek gözümüz açık gidecek.