Klasik Game of Thrones 5. Sezon Yorumları

5x2

İlk bölüme göre daha iyiydi ama haraket lazım biraz daha.

Khaalesi 2 bölüm üst üste göründü ama benim açımdan gittikçe düşüyor, geçen seneki hali yok sanki

Arya'nın sahneleri güzeldi, özlemişim

Tyrion reyiz'in sahneleri en iyi yerlerdi bence, seviyorum bu adamı

Jon Snow yükselmeye devam ediyor.
9/10

@Forumdash ilk cümleni çürütmeye geldim.

Evet bunlar hep işsizlik, neyse öğlen dersim var ben kaçar. [emoji14]ala:

Şimdi şöyle bişey var.@ozan dahi spoi yememek için herkes önceden izledi diye düşündüm.Ben de ilk sayfalarda dolaştım.Son sayfaya ugramamiştim
yoksa okudugum her gördüğüm bölümü beğenirim. Mesele bu yorumları da şimdi okudum sayende

Game of Thrones oyununu aldım.
Telltale Games , Thé Walking Dead oyunu yapmıştı ve 2012 en iyi oyunu seçilmiş , sayısız ödül almıştı.
Şimdi bu sıralar Game Of Thrones ile uğraşıyor bende dayanamadım aldım umarım TWD gibi güzel çıkar

TWD' diziden bağımsızdı bu oyunda diziden karakterler varmış.

@kaan955 @OzaN @xemrexxx @destere @sürgünüm @gundix123 @Tolstoyevski

5x2

Sanırım bir tek ben haftalık gidiyorum asdljkdjaklşsd

Ayıptır söylemesi 1080p izledim.

Herşeyiyle mükemmel ötesi bir bölümdü. Çoğu yerleri nefesimi tutarak izledim.

Khaleesi en doğrusunu yaptı. Kişiye göre adalet olmaz, adaletse herkese adalet.
Drogon reis ayıp etti annesine. Bi tripler, gelip konuşmadan gitmeler.
)

Halkın iradesi ile gelmiş bir lider varsa o da Jon Snow'dur. Kimse Stark piçlerini sınamaya kalkmasın! Ben Jon Snow'un Bastard lakabından kurtulup Winterfell lordu olma ihtimalini sevdim.
)

Arya'yı çok özlemişim sahneleri hiç bitmesin istedim. Velhasılı bir bölümün daha sonuna geldik.
9/10

5x2

Normalde geçen pazar izlemem lazımdı ama nasıl sabır gösterdiysem geç bile izledim.

İlk bölüme göre çok daha iyiydi.

Khaleesi'nin tahti sallanmaya mı başlıyor derken ejderhası geldi ve toparladı gibi çünkü hem ejderhalar başı buyruk hem halk yanında olmazsa erken sönerdi taht işi tabi bizim Tyrion'da yardıma gidiyor bence iyi bi ikili olacaklardı, ikili sahnelerini merakla bekliyorum.

Jon Snow ağırlığını koydu tabi Sam'in de hakkını vermek lazım iyi konuştu.
Destekçisiyiz Jon Snow'un.

Arya ilk bölümde yoktu bu bölümde gördük ama yine pek bi şey anlamadım bi güvercin kesti o kadar, diğer siyah-beyaz kapılı evdeki adamı anlayamadım bi yaşlı oluyor bi genç ileride çözülecektir o da.

9/10

ben bir kere 1080 vikings izleyeyim dedim kasa araba motoru gibi sesler çıkarmaya başladı jashbfjkasf

5x1. bölüm

sezon başlangıcı güzel oldu

tyrion un hadım lord varys tarafından kaçırılması ilginç oldu o kabağın cüceye yardım edeceğini sanmıyordum büyük ihtimalle khaleesi ye doğru yola çıkarlar cüce biraz içkiye ara verse bayağı iş çevirecek kapasitede adamda boyu kadar akıl var

brienne ile podrick i bir ara gördükte pek bir halt etmediler sadece görmüş olduk
yarmagül brienne in peşinde podrick annesini takip eden civcivler gibi duruyor
lekesizler alet edavatlarını kaybetmiş insanlar olarak biliniyorduda nedense genelevden çıkmıyorlar bunlar gidip kendilerini tımar ettirmiyorlarsa kesimde hata var demektir fazla uzun kesmişlerki adamlar kadınlardan vazgeçmemiş
missandei adlı esmer kadının geçen sezonki nehirde yüzen görüntülerine benzer görüntüler bekliyordum şansımıza margaery nin dop kardeşinin maceraları çıktı
jon snow u sevmesemde son sahnede cayır cayır yanan mance rayder ı okla öldürmesi güzel hareketti takdir ettik snow çipini
) khaleesi nin ejderhaları bayağı terbiyesiz çıktı bu bölüm annelerine haraket çekiyorlardı

Kim Kardashian'ın sözde soykırımı desteklediğini bilerek yapıyorsun heralde bu yorumu.

-o kabağın cüceye yardım edeceğini sanmıyordum

-yarmagül brienne in peşinde podrick annesini takip eden civcivler gibi duruyor --

-missandei adlı esmer kadının geçen sezonki nehirde yüzen görüntülerine benzer görüntüler bekliyordum şansımıza margaery nin dop kardeşinin maceraları çıktı

@destere gece gece güldürdün

o kısımdan haberim yok sadece soyadı yan la bitenler ermeni olabilir diye dedim acaba targeryan lardada ermenilik varmıdır ?
Hiç bi fikrim
yazan amca hangi kafayla yazdıysa yepsyeni bi dünya yapmiş.Khal'ın ırkı için yeni bi dil bi türetmişlerdi.

senaristin kafasındaki şekillenen senaryodanda haberim olmamakla birlikte sonunda kazananın khaleesi ve tyrion dan biri olmasını isterim
ikiside merhametli halktan yana profil çiziyorlar

senaristin kafasındaki şekillenen senaryodanda haberim olmamakla birlikte sonunda kazananın khaleesi ve tyrion dan biri olmasını isterim
ikiside merhametli halktan yana profil çiziyorlar
Evet öyle

Bence de ya Khalesi ya da Leydi Sansa
)
Khalesii de bozmuş kendini ilk bölüme biraz üstten baktım başkası ile yatağa giriyordu sanki, diğer adamın adı aklıma gelmedi şimdi
diğer efendi adam dururken başkasına bakması
Hiç yakıştıramadım

khalessinin kiminle düşüp kalktığından bize ne
isterse günde 40 erkek değiştirsin biz kadının merhametini insanlığını gözönünde bulunduruyoruz
hem ben khaleesi nin ilk sezonlardaki cesur sahnelerinden görmek istiyorum bu aralar çok fazla kapalı takılıyor
o yatak sahnesinde üstündeki yorganı bile indirmedi tüm tepkimizi üstüne çekti tabi

bu arada sansa nerden çıktı onu anlamadım
sansa ikinci bir cercei olur anca onun yerine arya desen anlarımda sansa boş bir kız

kapalı mı takılıyor
) tabii çok merhametlidir kendisi

"üstündeki yorganı bile indirmedi tüm tepkimizi üstüne çekti tabi
"
ah nasıl da ağırına gitmiş

Sansa gariban kız tek kaldı ailesinden uzak Lord Boalish ile takılmak zorunda kalıyor
Biraz ezik kalıyor ya : ( o bakımdan Sansa'yı da işin içine kattım

Son düzenleme:
5x3

Bu dizi farklı abi ya.
North remembers gençler.

North remembers sahnesinde gözüm doldu okadar tam odaklı izledim bölümü.

Starklar sahnelere dönüyor anlaşılan, John muhtemelen Sansa'nın orada olduğunu öğrendiğinde kararını değiştirecek. Ve birde en büyük düşmanına karşı bulunduğu taktik acayip akıl doluydu, ona önemli bir yer verip kanadını kırdı.

Sansa harbiden kralice tipinde hakediyor yani. Ve birde Sansa kaleye döndüğünde arka sahnede bir kızı gösterdiler onu bi yerden hatırlıyorum ama çıkartamadım?

Ve birde Cercei'nin bulduğu din adamı sanki Starkların malikanesinde ki yaşlılardan birine benziyordu?

Arya kılıcını atsa üzülürdüm iyi ki atmadı isimsiz değil arya olması lazım.

5x3

Güzel bölümdü yine. Keşke o 1 saat bu kadar hızlı geçmese.

Jon Snow'lu sahneler iyiydi gerçekten. Bir an adam merhamet isteyince verdiği karardan cayacak zannettim ama neyse ki devamını getirdi.

Tyrion'un Jorah reyise yakalanması kötü oldu. Muhtemelen Daenerys'e götürecek ama ben Tyiron ve Daenerys karşılaşmasını hiç böyle hayal etmemiştim.

Arya'nın bulunduğu durum da ilginç ama tapınak için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Sansa ve Ramsey arasında gerçekleşmesi muhtemel evlilik kötü bir sürpriz oldu. Oradaki olayların da takipçisiyiz.

Puanım: 9/10