Klasik Game of Thrones 5. Sezon Yorumları

5x3
Arya, Yüzsüz Adam olma yolunda ilk adımını attı. Kılıcını atmayacağını tahmin ediyordum. Çok hatırası olan bir kılıçtı, gömmesi iyi oldu. :)

Tommen Margaery mutlu çifti oynadılar bu bölüm. Maşallah iyi anlaşıyorlar gibi :D Margaery tam STV filmlerindeki kötü gelin. Evlenir evlenmez Cersei'yi yollamayı çocuğun kafasına soktu :F Cersei ne yapmaya çalıştı anlamadım çok iyiydi Margaery'ye karşı, sanırım sempatisini kazanmaya çalışıyor.

Remzi psikopatlıklarına son hız devam ediyor anlaşılan. İnsanların derilerini yüzmek bu kadar kolay mı be :(

Baelish'in Sansa'ya anlattıkları baya işe yaramış olacak ki evlenmeyi kabul etti. Sansa büyüyor galiba sonunda :X

Pod'un şövalye olacağını hayal bile edemiyorum :D Bakalım şaşırtabilecek mi :):)
Brienne üzdü be :( Renly'yi niye bu kadar sevdiği anlaşıldı. Ben de severdim Renly'nin intikamını inş alır Brienne. :D Gerçi Stannis'i de seviyorum ama neyse.ss

Jon Snow baya şaşırttı, adamı idam edeceğini hiç düşünmezdim. Yaşlı Lord da hak etti ama. En azından ölmeden önce mercy mercy diye bağırmasaydı azıcık onurlu giderdi :D

Baş Rahip'in ibadet şekli biraz denişik galiba :)) İnanç ele geçirecek gibi din sınıfını :D

Tyrion çok büyük hata yaptı. Adam bahtsız bedevi resmen. Sen git binlerce mil ötede yakalan :( Bu Jorah denilen lanetten de kurtulamadık bir türlü.ss

Bölümün repliği Baelish'ten gelsin: There's no justice in the world. Not unless we make it.
8.5/10

5x3

Genel olarak çok güzel bir bölümdü yine. :)

Tommen'ı oynayan bebe Dünya'nın en şanslı insanlarından biri kesinlikle. Bu sübyan ne ara büyüdü de götürdü su gibi Margeary'i. :)

Sansa saçlarını siyaha boyayınca annesine ne kadar benzedi, gerçek kızı sanki. :)

Sör Jorah iyice dağılmış bir an korktum Tyrion'u en kısa sürede götürür umarım ancak o akıllandırır Khaleesi'yi. :)

Ramsey aşırı gıcık bir karakter ama Sansa'ya bir şey yapmayacağa benziyor. En azından Baelish'e söz verdi. Sansa bu sefer intikamını alır umarım. Başına gelenler yetti artık. :)

Cersei gelinini kıskanmaya başladı. Oğlu da annesinin yanlarından uzaklaşmasını istiyor. :)

Jon Snow'un sahneleri güzeldi yine. Son anda merhamet göstereceğini sandım ama sert yüzünü gösterdi. :)
9/10

Fark-ı Dorne :D
11164647_1118894541460945_906569064523962164_n.png

Ben iptal.😱:F İyi ki Trt yapmamış Jeneriği. Unutmak istiyorum şuan olanları.:(

Ben iptal.😱:F İyi ki Trt yapmamış Jeneriği. Unutmak istiyorum şuan olanları.:(

Yeni mi gördün ya baya ünlü olmuştu bu. :D Ayrıca nasıl beğenmedin anlamadım beğenmeyenine rastlamamıştım çok iyi bence. :D

Yalnız galiba bu biraz daha farklı versiyonu benim ilk izlediğim daha iyiydi. (Belki tam değil kesilmişti)

Bence de Western versiyonu bir harika.:D @yatutarsa TRT'nin elinde mahvolmuş müzik.:(

@OzaN sen ciddi misin.:( Ağıt yakar gibi çalmışlar. Çok arabesk. Bana da bir arkadaş gönderdi. Çok güzel falan diyor. Hatta indirmiş ve zil sesi yapmış.:F Ben birinin bunu beğeneceğini hiç düşünmedim hele senin.

Bence de Western versiyonu bir harika.:D @yatutarsa TRT'nin elinde mahvolmuş müzik.:(

@OzaN sen ciddi misin.:( Ağıt yakar gibi çalmışlar. Çok arabesk. Bana da bir arkadaş gönderdi. Çok güzel falan diyor. Hatta indirmiş ve zil sesi yapmış.:F Ben birinin bunu beğeneceğini hiç düşünmedim hele senin.
ekşideki yorumlara bak mesela herkes bayılmış. :D

5x2. Bölüm

arya lı ve yarmagül brienne li sahneler güzeldi
cüce tyrion lu sahneler ise harikaydı

khaleesi ve jon snowlu kısımlar idare ederdi işte ..

cücenin hadım varys ile sohbetleri muhteşem özellikle kızkardeşi cersie ile alakalı diyaloğlarda kahkaha attım :) ağza alınmayacak laflar söylüyordu kızkardeşine yazıya bile dökemiyoruz :) '' kelleme karşılık lordluk vereceğine şeyini versin daha iyi benim en değerli yerime karşılık onun en değerli yeri :)
arya nın jaqen hıyarla karşılaştığı sahnelerde güzeldi kızı yağmurda it gibi titretti aradan epey bir süre geçtikten sonra içeri aldı aslında pek bişey olmadı ama arya sempatik kız seyretmek bile ruha iyi geliyor :)
yarmagül brienne in peşinde it gibi dolaşan podrick i baelish in adamlarından kurtardığı yerlerde harikaydı, podrick az kalsın taraklara geliyordu ?
jon snow duvarın çipi seçildi kutluyoruz :)

@sokak sanati hiç abartmıyorum (belki birazcık abartıyor olabilirim) ama duyduğum en iyi Got müziği kesinlikle TRT ninkidir. Evet birazcık acıklı ama öyle olması daha da güzelleştirmiş zaten diziye acıklı değil diyemeyiz. :) Gece gece iyi hatırlattın, sabah alarmının müziğini bayadır değiştirmemiştim hemen TRT nin Got versiyonunu yaptım. :)

5x3. bölüm

yine tyrion farkı hissettirdi kendini :)
tommen kıskandım bu bölüm :)) bir gün gelecekte bir veledi zina yı kıskanacağım aklıma gelmezdi ? :)

tommen ne ara büyüdü yaw gül gibi margaery i kaptı günde 4 10 öğün güreş tutuyor kızla:) cercie casterly kalesine gidecek gibi margaery ergeni parmağında oynatır kaynanayı yakında şutlar :)
bu bölüm jamie ile bronn un maceralarını bekliyordum acaba myrcella yı kurtaracakmı diyordum ordan herhangi bir sahne göstermediler
sansa sonunda layıkını buldu gibi baelish in satışına geldi boltonların sapık çipi ramsey le evlendirilecek gibi,
hadım theon greyjoy da civarda dolaşıyorda sansa yı görünce kendisini gizlemeye çalışıyor zamanında yediği herzeler aklına geliyordur :)
jon snow un kelle uçurduğu sahne güzeldi
başrahibin genelevde basıldığı yerde iyiydi
yarmagül brienne in renly ile nasıl karşılaştığınıda öğrenmiş olduk yarmagülle oğlanlar tipsiz diye dalğa geçmiş oysa kadın biraz iriyarı olmasına rağmen çok hoş hem öylesiyle evlenmek avantajlıdır o devirde :) kadınla evlenenin hem eşi hem atı olur iki iş içinde uygun :)

cüceye gelelim dizinin en güzel en komik sahneleri bu adam sayesinde gerçekleşiyor :) kafasını okşayan güvenliğe verdiği cevapla yine kahkaha attırdı :) kıçı açık ejderha annesinin olduğu yerlerde hoştu :)
tyrion u paket yapıp götüren jorah bu hediye karşılığında sanırım khaleesiden af dilenecek :)

uzun zamandır bran ve hodor u göremiyoruz hangi bölüm çıkacaklar acaba?

5x3

Güzel bir bölümdü.

Tommen'e bak ömrünün sonuna kadar yapmak istiyormuş, bulmuş öyle kızı yapmak ister tabi :(

Jon Snow'un sahneleri iyiydi. Lord'un o kadar laf söyleyip iş ciddiye binince yalvarması iyiydi ama Snow cezasını verdi.

Tyrion reyiz güldürdü yine :D Ayrıca reyiz tam yerinde yakalandı takdir ettim :D
9/10

5x3

Stark'larla dolu bi bölüm oldu sonlara doğru Tyrion'u gösterdi iyiki. :D

Arya'nın kılıcını atmamasına sevdindim ama ne olacağını hala çözemedim. (b)

Tommen'den kral falan olmaz zaten Margaery devralacaktır yakında şimdiden elinde oynatıyor bile. :D

Jon Snow yine gösterdi büyüklüğünü bu sefer sert oldu ama doğrusunu yaptı gibi. :)

Jon Snow Bolton'du galiba onlara saldıracak ama Sansa gitti gelin olmaya bakalım neler olacak o bölgede.

Tyrion sahneleri baya baya iyi ama Sör Jorah'ı da gördük ama bakalım Khaleesi'ye mi götürecek Tyrion'u. :)

9/10

@destere Bran ve Hodor olmayacak hiç bu sezon. :(
bran pek çıkmasada olurda hodor un arada bir hodorlamasını özledik :))

5x3

Güzel bir bölümdü.

Tommen'e bak ömrünün sonuna kadar yapmak istiyormuş, bulmuş öyle kızı yapmak ister tabi :(

Jon Snow'un sahneleri iyiydi. Lord'un o kadar laf söyleyip iş ciddiye binince yalvarması iyiydi ama Snow cezasını verdi.

Tyrion reyiz güldürdü yine :D Ayrıca reyiz tam yerinde yakalandı takdir ettim :D
9/10
elalemin çipi 15 yaşlarında neler neler götürüyor biz anca bakıp bakıp hayallere dalalım :)

S05B03

Cersie ve gelin atişmaları başları :X Cersei bu bölüm neden merhametli gibi göründü gözüme? Joffrey öldükten sonra bi haller oldu kadına? Üzülüyorum ona hatta[emoji26]

En güzel sahne Arya'ya aitti.İyi ki "iğne"yi sakladı.Ama sanki kolay bulunurmuş gibi:(

Jon'un kafa alması beni hiç şaşırtmadı.İbrete alem olsun.

Tyrion'ın kaçırılması umarım Ejderin anası içindir. Aksini düşünemiyorum bile.

En güldüren sahne Deanerys'in or*****u haliydi:F Sansa yine acıların kadını oldu.

8/10