Klasik Game of Thrones 5. Sezon Yorumları

😱Hani bölüm bölüm gidecektiniz, herkes ilk 4 bölümü bitirmiş :)

@BesaleT flash dizisini ezmeyi kesermisin ya aa moralimi bozuyorsun flash kendi çapında bir dizi onu hicbirseyle kıyaslama lütfen o kadar bir seyi kiyaslamak istiyorsan superportakalı kullan :)

@BesaleT flash dizisini ezmeyi kesermisin ya aa moralimi bozuyorsun flash kendi çapında bir dizi onu hicbirseyle kıyaslama lütfen o kadar bir seyi kiyaslamak istiyorsan superportakalı kullan :)
@Çiğdem- i buldum yine :F @vadikızı @cookies @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat
https://eksisozluk.com/game-of-thrones-karakterlerine-verilecek-ogutler--4757051

@10
jon snow soyun. yav mümkünse hiç giyinme sen. o surdan da çık bi allasen. kral topraklarına gel. iklimi falan ılıman. kat kat giyinmekten yüzünü unuttuk yiğidim:( ne diyorduk? soyun, evet.
@xemrexxx alakam bile yok o terbiyesizle :A:A:A

@cookies sen fantastik dizilerde bu forumda ben ve @Forumdash dışında kimsenin yorumuna bakma flash bu ezonun tartışamsız en iyi dizisidir cw kanalına rağmen 1,4 reytingleri almıs bir dizi ve diğer cw dizileri yeni bölümler 0,5 alırken flash tekrarlarıyla 0,5 alıyor
ve flashın türkiyede çok büyük bir kitlesi var türk dizileri kadar izlenip yorumlanan bir yabancı dizi @BesaleT e kesinlikle bakma:F:F

@xemrexxx alakam bile yok o terbiyesizle :A:A:A

@cookies sen fantastik dizilerde bu forumda ben ve @Forumdash dışında kimsenin yorumuna bakma flash bu ezonun tartışamsız en iyi dizisidir cw kanalına rağmen 1,4 reytingleri almıs bir dizi ve diğer cw dizileri yeni bölümler 0,5 alırken flash tekrarlarıyla 0,5 alıyor
ve flashın türkiyede çok büyük bir kitlesi var türk dizileri kadar izlenip yorumlanan bir yabancı dizi @BesaleT e kesinlikle bakma:F:F
pis pis sırıtıyıon ama :A

Flash'ı bende izliyorum hatta Arrow'u da izliyorum Flash örneği verildi diye ondan devam ettim tabi şu da bir gerçek Game of Thrones kadar da iyi değil açık ve net. :)

Yorum senin içinde geçerli. :D

Yanlışıkla konuya girmişim farketmedim bile. :D Neyse ki millet Flashtan felan bahsediyor bişi görmedim. :)

Umduğum gibi gitmiyor açıkcası, 1 ayı böyle geçireceğiz malesef yorumsuz. :(

5x4

Sezonun ortalama üstü bir bölümüydü. Stannis e olan sempatim daha da artıyor, Stannis destekçisi olma yolunda yürüyorum,

Kral Tommen beklediğim gibi çıkmıyor. Açıkcası bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama sanki Jeffrey i özler olduk?

Kral dediğin birazcık sert ve otoriter olmalı. O ne öyle üç beş muhafız sana kendi ülkende "geçemezsin" diyecek ve sen de tıpış tıpış geri çekileceksin? Ben bile olsaydım alayının kellesini aldırırdım orada.

Targaryen in olmadığı bölümler kaçınılmaz olarak sıkıcı olmuyor :)

Son sahne oldukça güzeldi, sezonun en iyi son sahnesi şuana kadar :D

8.6,5/10

5x2

Önceki bölüme göre daha iyiydi. Bölüm ne çabuk bitti anlamakta güçlük çekiyorum şu anda. :D

Jon Snow gece nöbetinin yeni komutanı olarak Stannis'in teklifini de dolaylı yoldan reddetmiş oldu. Aslında Stannis ve Jon Snow'u beraber görmek güzel olabilirdi. :(

Daenerys'in sahneleri iyiydi genel olarak. Ama artık eskisi kadar sevmiyorum kendisini. Bunda hem Stannis'i desteklememin hem de Jorah'ın yokluğu etkili sanırım. Bu arada büyük ejderhayı görünce biraz tırsmadım değil. :D

Arya'nın olduğu sahneler de genel olarak iyiydi.

Puanım: 9/10

5x2

Dizinin makyajlarını yapan, kiyafetleri giydiren ekibi tebrik etmek lazım, normalda arya ve sansa böyle gözükmüyor. :D Belkide geçmişte yaşasalar daha iyi olurdu gibi gibi devam ettirebilirim cümlemi.

Ejderhamız gözüktü ama trip attı felan, Daenerys'in kararlarını sorguluyor sanırım.

50 dakikaya çok fazla şey sıkıştırıyorlar, hangisinden bahsetsem bilemedim o yüzden duruyorum burada. Haftaya görüşmek üzere. :Z

5x2
Valla bu bölümü izlerken yaşlandım bitmek bilmedi bir türlü :D
Khaleesi'm Fırtınadadoğan'ım Zincirkıran'ım senin o güzel kafanın içinde beyin yerine spagetti mi var niye böyle saçma sapan kararlar veriyorsun? :)) Adamceğizi idam ettirmesi çok çok yanlış oldu Mhysa evladına böyle yapar mı?
Özet kısmında Oberyn'i görünce derin bir of çektim. :( Yeniden [HASHTAG]#RIPOberynMartell[/HASHTAG]
Jon Snow doğru olanı yaptı Kale'de kalarak. En çok o hak ediyordu kumandan olmayı.
Podrick inş düşmez dedim kaçarken iyi ucuz kurtuldular.
Umutlarımız Doran'daydı ama beyefendi hiçbir şey yapmayacak gibi :( :(
Arya ne güzel konuştu öyle adamlarla :D
Bölümün repliği Arya'dan gelsin: "Ölü adamlar için hiçbir şey değerli değildir"
8/10

Sanırım bir tek ben haftalık gidiyorum:X Zaten vaktim de olmuyor.

S0502
Arya sahneleri güzeldi.Saydıgı adamlar bi tondu harbiden şimdi bir elin 5 parmağini geçmiyor.Unutmuş yada öfkesi geçmiş.Şu değişen adam ölmemişmiydi(b)
Cercei ciddi ciddi Tyrion'ı öldürecek[emoji35] Abla değil düşman...Potrick, tam bardaki kızı kesiyordu ki serçe parmak ve Sansayı gördü.Ekmeğine kan doğrandı resmen[emoji1] Potrick şovalye kadına diyor "kızlar seni istemiyor zorlama....bla bla.. Harbiden ne diretiyorsun?
Yukarda Arya sahneleri güzeldi desem de özledik anlamında anlayın onu.En iyi sahne tabi ki Ejderhalara ait:X şu ejderha gelse Khaalesi'ye diğer ejderhalara abilik yapsa filan[emoji8] Şu sondaki yılanSSSS olayını anlamadım:X

Son sahne için 8/10