- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Ben daha izlemedim hafta sonu sadece 1 bölümünü izlerim.@MelankoliK spoiler yeme korkusuna dayanamadık.
Ben daha izlemedim hafta sonu sadece 1 bölümünü izlerim.
Leydi Sansa ne alemde hali,keyfi yerinde mi?
İzle görürsün. Kızımızın başı beladan kurtulmuyor. Çok kötü bir şey oluyor ama
Bealish'ımız biraz taktik veriyor.
Leydi Sansa da ölürse kaldıramam bu acıyı
Boalish şeytanın yavrusu gibi Boalish ile takılırsa kimse dokunamaz Leydimize
Aynen. Son bölümde 'Taktiği en tecrübeli insanlardan öğrendin sen Sansa' diyor.
@BesaleT flash dizisini ezmeyi kesermisin ya aa moralimi bozuyorsun flash kendi çapında bir dizi onu hicbirseyle kıyaslama lütfen o kadar bir seyi kiyaslamak istiyorsan superportakalı kullan
@xemrexxx alakam bile yok o terbiyesizle@Çiğdem- i buldum yine @vadikızı @cookies @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat
https://eksisozluk.com/game-of-thrones-karakterlerine-verilecek-ogutler--4757051
@10
jon snow soyun. yav mümkünse hiç giyinme sen. o surdan da çık bi allasen. kral topraklarına gel. iklimi falan ılıman. kat kat giyinmekten yüzünü unuttuk yiğidim ne diyorduk? soyun, evet.
pis pis sırıtıyıon ama@xemrexxx alakam bile yok o terbiyesizle
@cookies sen fantastik dizilerde bu forumda ben ve @Forumdash dışında kimsenin yorumuna bakma flash bu ezonun tartışamsız en iyi dizisidir cw kanalına rağmen 1,4 reytingleri almıs bir dizi ve diğer cw dizileri yeni bölümler 0,5 alırken flash tekrarlarıyla 0,5 alıyor
ve flashın türkiyede çok büyük bir kitlesi var türk dizileri kadar izlenip yorumlanan bir yabancı dizi @BesaleT e kesinlikle bakma
Flash'ı bende izliyorum hatta Arrow'u da izliyorum Flash örneği verildi diye ondan devam ettim tabi şu da bir gerçek Game of Thrones kadar da iyi değil açık ve net.@BesaleT flash dizisini ezmeyi kesermisin ya aa moralimi bozuyorsun flash kendi çapında bir dizi onu hicbirseyle kıyaslama lütfen o kadar bir seyi kiyaslamak istiyorsan superportakalı kullan
Yorum senin içinde geçerli.@cookies sen fantastik dizilerde bu forumda ben ve @Forumdash dışında kimsenin yorumuna bakma flash bu ezonun tartışamsız en iyi dizisidir cw kanalına rağmen 1,4 reytingleri almıs bir dizi ve diğer cw dizileri yeni bölümler 0,5 alırken flash tekrarlarıyla 0,5 alıyor
ve flashın türkiyede çok büyük bir kitlesi var türk dizileri kadar izlenip yorumlanan bir yabancı dizi @BesaleT e kesinlikle bakma