- Reaksiyon puanı
- 50,466
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Evet akşama izleyeceğim [HASHTAG]#outlander[/HASHTAG] ile birlikte tüketiyorum4. bölüm çıkmış @sürgünüm @yatutarsa @Forumdash .. ilk haftada dört bölümü tümden izleyenleri etiketlemiyorum, haftalık yayın akışına uyan arkadaşların dördüncü bölümden haberi olsun yeterli )
bölüm indi de ödevler falan var geceye ya da yarına kaldı )4. bölüm çıkmış @sürgünüm @yatutarsa @Forumdash .. ilk haftada dört bölümü tümden izleyenleri etiketlemiyorum, haftalık yayın akışına uyan arkadaşların dördüncü bölümden haberi olsun yeterli )
oberyn in ailesini seven bir ben değilmişim )S05B04
G.o.T'a göre ortalama bi bölümdü.
Gelin kaynana savaşları devam ediyor.Olan yavrucağa oluyor.Gülerek acıdım Tamer mi Tomer mi ne haltsa
Jamie'nin savaş sırasında protezi kalkan görevi işlevindeydi ha kılıçla savaştın ha kılıç kalkanla.Adam donanımlı tabi kendini geliştirmeleri.Dediği gibi şanstı.
Jon az daha ateşli kadın ile işi pişirecekti.Kadın starklarla yatmayı seviyor Stannis'e de üzülüyorum yada kızına bilemedim.
Sansa ile Kuşçu mu diyim Serçe mi diyim bilemedim ama öptü kızı yaa[emoji34]
Obreyn'nin karısı ve kızlarına bittim umarım konusu iyi işlenir ve güzel bi seyir olur bizim acımızdan.
Deanerys'in abisi güzel şarkı söylermiş.İlk bölümlerdeki hali flashback gibi beynimde belirdi.[emoji23] [emoji23]
Cüce ejderhaların anasına gidiyormuş.Geçen hafta da tahmin etmiştik. Cücemizin yaptıgı en iyi şey ne?Taktik başka napacak ki? Cüce verecek taktiği Ejderhaları da anası yönetecek birlikte ........ Deanerys ve Tyrion el ele hep beraber finale [emoji122] [emoji122]
Unutmadan Arya yooodu bu bölüm İğnesini bulamazlar inş.
8/10
5x4
Uhuu ne bölümdü la öyle son anlarda bildiğin nefesim kesildi.
9/10Yine sevdiğimiz karakterler bir bir ölüyor. Bi bitmediniz be arkadaş.
Harpiyan'ın oğulları nerden çıktı ya! Lekesizleri dar yere çektiler mizrak dar alanda etkisizdir bu şekilde güçlerini düşürdüler ince bi strateji yapmışlar.
Saldır kızım sende ejderhalarınla.. bırak bu hanımefendi ayaklarını.
Stannis'in kızıyla yaptığı konuşma çok iyiydi adama helal olsun duygulandım.
Baelish'in Sansa'yı öpmesi, Obreyn'in karısı ve kızları, Tyrion'lu sahneler ile Jmie ve Bron'un atlılarla mücadelesi çok güzel sahnelerdi.
oberyn in ailesini seven bir ben değilmişim )
tommen di o veledin ismi tommiks, tomkek bir sürü şey saymışsın bir türlü tommen e sıra gelmemiş
çipoğlan snow la kızıl kadının mercimeği fırına vermeye çalıştıkları sahnede çipoğlanın dürüstlükten veya beyinsizlikten fırını elinin tersiyle ittiği sahneyi ya izlemedin yada bahsetmeyi unuttun oysa bölümün görüntü kalitesine direk etki eden güzel bir sahneydi
o kadar temkinli yaklaş yaklaş sonunda temkinden dolayı gelen şansları bir bir harcamış olursun ) kızıl kadın o halde kimin kucağına gitse o kabul eder tekrar dönüpte çipoğlana gelecek değil şansı tepti bir kere )Ygritte bitti Melisandre başladı. Jon Snow'da tam "beni çok kırdılar, o yüzden artık kadınlara güvenemiyorum Melis. Lütfen sen de beni üzme olur mu? " tipi var.