@Forumdash ilk cümleni çürütmeye geldim.
Evet bunlar hep işsizlik, neyse öğlen dersim var ben kaçar.
Evet bunlar hep işsizlik, neyse öğlen dersim var ben kaçar.
Şimdi şöyle bişey var.@ozan dahi spoi yememek için herkes önceden izledi diye düşündüm.Ben de ilk sayfalarda dolaştım.Son sayfaya ugramamiştim yoksa okudugum her gördüğüm bölümü beğenirim. Mesele bu yorumları da şimdi okudum sayende@Forumdash ilk cümleni çürütmeye geldim.
Evet bunlar hep işsizlik, neyse öğlen dersim var ben kaçar. [emoji14]ala:
ben bir kere 1080 vikings izleyeyim dedim kasa araba motoru gibi sesler çıkarmaya başladı jashbfjkasf5x2
Sanırım bir tek ben haftalık gidiyorum asdljkdjaklşsd
Ayıptır söylemesi 1080p izledim.
Herşeyiyle mükemmel ötesi bir bölümdü. Çoğu yerleri nefesimi tutarak izledim.
9/10Khaleesi en doğrusunu yaptı. Kişiye göre adalet olmaz, adaletse herkese adalet. Drogon reis ayıp etti annesine. Bi tripler, gelip konuşmadan gitmeler. )
Halkın iradesi ile gelmiş bir lider varsa o da Jon Snow'dur. Kimse Stark piçlerini sınamaya kalkmasın! Ben Jon Snow'un Bastard lakabından kurtulup Winterfell lordu olma ihtimalini sevdim. )
Arya'yı çok özlemişim sahneleri hiç bitmesin istedim. Velhasılı bir bölümün daha sonuna geldik.
Kim Kardashian'ın sözde soykırımı desteklediğini bilerek yapıyorsun heralde bu yorumu.@sürgünüm @Forumdash bu Daenerys targeryan ermenimidir
konuyla alakası yokta şimdi diziyi izlemeye başladım aklıma geldi yan lı soyadlılar genelde ermeni oluyordu ermeniyse eğer ermenilere karşı insanın sempatisini ikiye katlatır kadın diğeride kim kardaşyan tabiki )
o kısımdan haberim yok sadece soyadı yan la bitenler ermeni olabilir diye dedim acaba targeryan lardada ermenilik varmıdır ?Kim Kardashian'ın sözde soykırımı desteklediğini bilerek yapıyorsun heralde bu yorumu.
5x1. bölüm
sezon başlangıcı güzel oldu
tyrion un hadım lord varys tarafından kaçırılması ilginç oldu o kabağın cüceye yardım edeceğini sanmıyordum büyük ihtimalle khaleesi ye doğru yola çıkarlar cüce biraz içkiye ara verse bayağı iş çevirecek kapasitede adamda boyu kadar akıl var
brienne ile podrick i bir ara gördükte pek bir halt etmediler sadece görmüş olduk yarmagül brienne in peşinde podrick annesini takip eden civcivler gibi duruyor lekesizler alet edavatlarını kaybetmiş insanlar olarak biliniyorduda nedense genelevden çıkmıyorlar bunlar gidip kendilerini tımar ettirmiyorlarsa kesimde hata var demektir fazla uzun kesmişlerki adamlar kadınlardan vazgeçmemiş missandei adlı esmer kadının geçen sezonki nehirde yüzen görüntülerine benzer görüntüler bekliyordum şansımıza margaery nin dop kardeşinin maceraları çıktı jon snow u sevmesemde son sahnede cayır cayır yanan mance rayder ı okla öldürmesi güzel hareketti takdir ettik snow çipini ) khaleesi nin ejderhaları bayağı terbiyesiz çıktı bu bölüm annelerine haraket çekiyorlardı
Hiç bi fikrim yazan amca hangi kafayla yazdıysa yepsyeni bi dünya yapmiş.Khal'ın ırkı için yeni bi dil bi türetmişlerdi.o kısımdan haberim yok sadece soyadı yan la bitenler ermeni olabilir diye dedim acaba targeryan lardada ermenilik varmıdır ?
senaristin kafasındaki şekillenen senaryodanda haberim olmamakla birlikte sonunda kazananın khaleesi ve tyrion dan biri olmasını isterim ikiside merhametli halktan yana profil çiziyorlar-o kabağın cüceye yardım edeceğini sanmıyordum
-yarmagül brienne in peşinde podrick annesini takip eden civcivler gibi duruyor --
-missandei adlı esmer kadının geçen sezonki nehirde yüzen görüntülerine benzer görüntüler bekliyordum şansımıza margaery nin dop kardeşinin maceraları çıktı
@destere gece gece güldürdün
Evet öylesenaristin kafasındaki şekillenen senaryodanda haberim olmamakla birlikte sonunda kazananın khaleesi ve tyrion dan biri olmasını isterim ikiside merhametli halktan yana profil çiziyorlar
khalessinin kiminle düşüp kalktığından bize ne isterse günde 40 erkek değiştirsin biz kadının merhametini insanlığını gözönünde bulunduruyoruz hem ben khaleesi nin ilk sezonlardaki cesur sahnelerinden görmek istiyorum bu aralar çok fazla kapalı takılıyor o yatak sahnesinde üstündeki yorganı bile indirmedi tüm tepkimizi üstüne çekti tabiEvet öyle
Bence de ya Khalesi ya da Leydi Sansa )
Khalesii de bozmuş kendini ilk bölüme biraz üstten baktım başkası ile yatağa giriyordu sanki, diğer adamın adı aklıma gelmedi şimdi
diğer efendi adam dururken başkasına bakması Hiç yakıştıramadım
kapalı mı takılıyor ) tabii çok merhametlidir kendisikhalessinin kiminle düşüp kalktığından bize ne isterse günde 40 erkek değiştirsin biz kadının merhametini insanlığını gözönünde bulunduruyoruz hem ben khaleesi nin ilk sezonlardaki cesur sahnelerinden görmek istiyorum bu aralar çok fazla kapalı takılıyor o yatak sahnesinde üstündeki yorganı bile indirmedi tüm tepkimizi üstüne çekti tabi
bu arada sansa nerden çıktı onu anlamadım sansa ikinci bir cercei olur anca onun yerine arya desen anlarımda sansa boş bir kız