Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onu daha önceden yememiş olman başarı zaten baya geyikleri dönmüştü her yerde. :D
Hiç yorumları okumuyordum, nerde Game of Thrones yazısı görsem kafamı çeviriyordum. Burda ulu orta yazmışlar 30 bölüm boyunca merakla beklediğim sahnenin hiçbir heyecanı kalmamıştı.:(

yabancıların GoT capsleri çok iyi :F
10540358_298749086972371_1828771210749847513_n.jpg
ama güldürürken üzen bir caps olmuş :( @xemrexxx

3x4, 3x5, 3x6

Genel olarak aklımda kalanları yazayım. :D
Jon Snow ve Ygritte çok iyi bir iili oldular. Dil olayı güldürdü. :F

Baba Lannister çocuklarını everecek. Cesei'ye oh olsun ama -gerçi mis gibi çocuk işte de o da gay. :D- Sansa ve cüceye üzüldüm. :( Kekilli'yi de seviyordum ben.

Theon'a iyi oluyor da işkence yapan adam kim? (b)

Khaleesi orduyu kurdu. Yürü be Khaleesi!! :D

Genel olarak 9/10. :D
yine yanlış konu. :(

4x1

Sezon açılışı için oldukça iyi bir bölümdü.

Yeni gelen Oberyn Martell ilginç bir karakter. Şimdilik pek bir şey söyleyemeyeceğim ama sevilen bir karakter ben de ilerde severim herhalde. :D Şimdilik en büyük artısı Lannister düşmanı olması. :D

Khaleesi'nin ejderler baya büyümüş. :D Ama yavaş yavaş kontrolden çıkıyorlar sanki. :D

Arya ve Tazı da iyi ikili olmuş gibiler. Arya'nın adamı iğnesiyle öldürdüğü sahne çok iyiydi. :D

Cersei'nin Shae'i öğrenmesi de kötü oldu.

Puanım: 9.5/10

4x1

Sezon açılışı için oldukça iyi bir bölümdü.

Yeni gelen Oberyn Martell ilginç bir karakter. Şimdilik pek bir şey söyleyemeyeceğim ama sevilen bir karakter ben de ilerde severim herhalde. :D Şimdilik en büyük artısı Lannister düşmanı olması. :D

Khaleesi'nin ejderler baya büyümüş. :D Ama yavaş yavaş kontrolden çıkıyorlar sanki. :D

Arya ve Tazı da iyi ikili olmuş gibiler. Arya'nın adamı iğnesiyle öldürdüğü sahne çok iyiydi. :D

Cersei'nin Shae'i öğrenmesi de kötü oldu.

Puanım: 9.5/10
oberyn'imle tanışmışsın sonunda :bhr: çok sevicen ilerde :D

4x2

Genel olarak bölüm normaldi ama özellikle sonu çok iyiydi.

Joffrey'in bu sezon öleceğini biliyordum ama bu kadar erken öleceğini düşünmüyordum bu sabaha kadar. Bölümü izlemeden hemen önce onun spoilerını da yemiştim. :( O yüzden bu bölüm ölmesi fazla şaşırtmadı. Öldüğü için mutluyuz tabii ki. :D Ama kim tarafından öldürüldüğünü anlamadım sonraki bölümlerde anlarız herhalde. :)

Tyrion'un tutuklanacağını biliyordum onun da sebebini bu bölüm öğrenmiş olduk.

Puanım :10/10

4x2
Joffrey'inin ölümü çok iyiydi. :D Cüceye çok acıdım ya. :( Acaba kim öldürdü? Sansa mı yoksa evlendiği kadın mı?
9/10

@yatutarsa
Bu Oberyn'ların hanedanı ile Lannisterlar'ın arasında ne geçti eskiden? Targeryan kralının karısına tecavüz edip, öldürmüşler. O kadın da Oberyn'ın kız kardeşi miymiş? (b)

Bir de madem düşmanlar neden düğüne davet etti Lannisterlar?

@yatutarsa
Bu Oberyn'ların hanedanı ile Lannisterlar'ın arasında ne geçti eskiden? Targeryan kralının karısına tecavüz edip, öldürmüşler. O kadın da Oberyn'ın kız kardeşi miymiş? (b)

Bir de madem düşmanlar neden düğüne davet etti Lannisterlar?
oberyn in kardeşi elia martell rhaegar targaryen ile evlenmiş sonra kral toprakları yağmalanırken dağ tarafından öldürülmüş. emri de tywin lannister vermiş.
politika. :D

oberyn in kardeşi elia martell rhaegar targaryen ile evlenmiş sonra kral toprakları yağmalanırken dağ tarafından öldürülmüş. emri de tywin lannister vermiş.
politika. :D
Düğün olayını da söyle. :D Çok mantıksız geldi. :D

Bir de bu deli kral dedikleri Rheagar Targeryan'ın torunu Khaleesi mi yoksa kızı mı? :D