Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dokuzuncu bölümü beğenmemene sevindim tek kalmıştım arada:) herkes bir övmüş bir övmüş ben bölümü bitirene kadar çile çektim :)
savaş sahneleri çok yapmacık yapay geldi, olaya kendimi veremedim. got un tüm sezonlardaki sıkıldığım tek bölümüydü? jon snow karakterini pek sevmesemde kabahat sadece sevmemekle alakalı değil o yanındaki şişmanla konuşurlarken işi duygusala bağlamaları hiç olmadı got a yakışmayan sahnelerdi :) o sahnede arya olsa diyorum kız haliyle bile daha bir erkek gibi davranırdı :)
Ben dizide taht oyunları ve entrikaya alışmışım o yüzden yabancılık çektim. Ayrıca şunu anlamış olduk Game of Thrones'in savaş sahneleri Vikings'in yanına yaklaşamaz.:)

Ben dizide taht oyunları ve entrikaya alışmışım o yüzden yabancılık çektim. Ayrıca şunu anlamış olduk Game of Thrones'in savaş sahneleri Vikings'in yanına yaklaşamaz.:)
ama karasu savaşı çok iyiydi yada olayın içinde tyrion olduğu için süperdi bilemem artık :)

ama karasu savaşı çok iyiydi yada olayın içinde tyrion olduğu için süperdi bilemem artık :)
Onları izleten yarım adamdı, sezon finalinde ölücekmi merak ediyorum. allah'tan şuana kadar spoi yemedim ne olacağını bilmiyorum. joffey'in ölümünün spoisini yemiştim.:(

Onları izleten yarım adamdı, sezon finalinde ölücekmi merak ediyorum. allah'tan şuana kadar spoi yemedim ne olacağını bilmiyorum. joffey'in ölümünün spoisini yemiştim.:(
sezon finali hakkında tek kelime etmem :)
yüzdün yüzdün işin sonuna geldin kaldı bir bölümün izle gör diyelim :))

ama tyrion a bişey olursa diziyi bırakabilirim dizideki favori üç dört karakterden en iyisi :)

sezon finali hakkında tek kelime etmem :)
yüzdün yüzdün işin sonuna geldin kaldı bir bölümün izle gör diyelim :))

ama tyrion a bişey olursa diziyi bırakabilirim dizideki favori üç dört karakterden en iyisi :)
Senaristler bütün kıyılmayacak adamlara kıydılar, en son Oberyn reyize çok üzüldüm. O yüzden korkmuyor değilim.:X

Senaristler bütün kıyılmayacak adamlara kıydılar, en son Oberyn reyize çok üzüldüm. O yüzden korkmuyor değilim.:X
bence dizinin diğer dizilerden en büyük farkıda bu ani ölümler hiç beklenmedik anda beklemediğin karakter gidince şok ediyor :) ben
ned starkın gidişinde şok olmuştum :)

4x10 (Sezon finali)

Yine dramalarla ve keskin dönüşlerle dolu bir bölüm izledik, bu sezon tüm beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Bir bölüm dışında tüm bölümleri büyük bir keyifle izledim. Son bölüm de çok iyi bir şekilde sonlandı ve bir bütün olarak çok güzel bir bölümdü.:)

Son 2 dk daki jenerik müzik gelecek sezonun çok daha sağlam olacağının bir habericisi gibiydi.:)

Koskoca Tywin Lannister hela da iş görürken öldü yaaa :) ne diyeyim ben bu George R.R. Martin delisine bilmiyorum ki :) Ve Tyrion tam olarak yapması gerekeni yaptı Tywen'i indirerek.:)

O değilde Bran nasıl uçacak onu merak ediyorum ben, kuzgunun içine mi girecek ne olacak.:)

Daenerys gereksiz yere diğer ejderhaları cezalandırdı ve bence bunun bedelini ödeyecek.:X

Margaery ve çok bilmiş babaannesi nerede kaç bölümdür? Sansa'ya ne oldu onu da göremedik.:X

Tahtın gerçek sahibi stannisdir ve kuzeyde bunu bir kez daha kanıtladı.:X

Keşke akgezenlere de değinilseymiş biraz o cephede neler oluyor neler bitiyor hiç haberimiz yok.:)

2015 te görüşmek üzere. :)

9,5x10

Ben drekt etiketle konuya ugradiğim için SND konsuu filan sandım:F

Evet Sansa olmuş:X Seneye artık onun sahnelerini de görürüz:A
aynen sansa olmuş kavun gibi :) arya kelek ama sempatik :)

4x10 (Sezon finali)

Yine dramalarla ve keskin dönüşlerle dolu bir bölüm izledik, bu sezon tüm beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Bir bölüm dışında tüm bölümleri büyük bir keyifle izledim. Son bölüm de çok iyi bir şekilde sonlandı ve bir bütün olarak çok güzel bir bölümdü.:)

Son 2 dk daki jenerik müzik gelecek sezonun çok daha sağlam olacağının bir habericisi gibiydi.:)

Koskoca Tywin Lannister hela da iş görürken öldü yaaa :) ne diyeyim ben bu George R.R. Martin delisine bilmiyorum ki :) Ve Tyrion tam olarak yapması gerekeni yaptı Tywen'i indirerek.:)

O değilde Bran nasıl uçacak onu merak ediyorum ben, kuzgunun içine mi girecek ne olacak.:)

Daenerys gereksiz yere diğer ejderhaları cezalandırdı ve bence bunun bedelini ödeyecek.:X

Margaery ve çok bilmiş babaannesi nerede kaç bölümdür? Sansa'ya ne oldu onu da göremedik.:X

Tahtın gerçek sahibi stannisdir ve kuzeyde bunu bir kez daha kanıtladı.:X

Keşke akgezenlere de değinilseymiş biraz o cephede neler oluyor neler bitiyor hiç haberimiz yok.:)

2015 te görüşmek üzere. :)

9,5x10
stanik kızıl kadının ağzına bakıyor onun sözünden çıkmıyor ondan bir hayır gelmez stannis in yanındaki yaşlı adam iyi biri yaparsa o bişeyler yapar ..

@OzaN en başta dikkatimi çekmedi ama şimdi görünce farkettim ilk mesajda niye lannister lar var :T: diğer hanelerin suyu mu çıktı :D

1x6

Ortalama bir GoT bölümüydü. :D @yatutarsa soylarla ilgili bir sorum daha var. :D

Ned Stark'ın karısının kardeşinin kocası öldürülen kralın sağ kolu muymuş? Ned Stark'ın kardeşi diye anlamıştım ben geçen bölümlerde. :(

Khaleesi'nin kanında o sürüden alyuvarlar var. Nasıl da yedi at kalbini. :D Sonunda tacına kavuştu ejdercik. :D Ohh valla iyi oldu. :d

John Snow'u göremedik bu bölüm. :( Bir de Arya ne kadar tatlıysa, Sansa o kadar itici. :(

Cüce iyi kurtardı kendini.

8.5/10

1x6

Ortalama bir GoT bölümüydü. :D @yatutarsa soylarla ilgili bir sorum daha var. :D

Ned Stark'ın karısının kardeşinin kocası öldürülen kralın sağ kolu muymuş? Ned Stark'ın kardeşi diye anlamıştım ben geçen bölümlerde. :(

Khaleesi'nin kanında o sürüden alyuvarlar var. Nasıl da yedi at kalbini. :D Sonunda tacına kavuştu ejdercik. :D Ohh valla iyi oldu. :D

John Snow'u göremedik bu bölüm. :( Bir de Arya ne kadar tatlıysa, Sansa o kadar itici. :(

Cüce iyi kurtardı kendini.

8.5/10
Yanlış konu :(

10384676_10152349382939582_5109618438047460945_n.png

comic con u birbirine katmış bacaksız arya @berkann @OzaN @destere @sürgünüm