Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x10

Beklediğimden daha az haraketli bi sezon finaliydi. Koskoca bölümde en önemli sahne Tyrion'un Shae ve babasını öldürmesiydi.

Khaalesi bu sezonu boşa geçirdi bence. Hiç bi haraketi olmadı, hatta daha da kötüye gitti durumu :(

Bu sezon Arya'nın yükseliş sezonu oldu, 4.sezonda favorilerimden biri olacak.

Jon Snow'u sevemedim bir türlü, onun sahnelerinden sıkılıyorum genellikle :D

Bran'da seneye ilginç şeyler yapacak gibi.

9/10
Daha ne olsaydı Tyrion koskoca Tywin Lannister'ı öldürdü önemsiz olay mı? :D

Bence boş sahne yoktu hepsi çok önemli ve hepsi çok iyiydi. :) Geçen sezon finalini net hatırlamıyorum ama bu yıl daha iyisi olamazdı gibi. :):)

Bence normal bi bölüm gibiydi. Örneğin 4.bölümde karakterleri nasıl gösterdilerse, bu bölümde de aynıydı. Sezon finali olduğunu hissettirmedi dizi.

Bence normal bi bölüm gibiydi. Örneğin 4.bölümde karakterleri nasıl gösterdilerse, bu bölümde de aynıydı. Sezon finali olduğunu hissettirmedi dizi.
Tüm karakterler için sezon finali yapıldı işte.

Arya ile tazının birlikteliği bitti yeni maceraya yelken açtı.

Jon Snow'un yabanilerle savaşı bitmiş oldu. Stannis olaya el koydu.

Tyrion için hapis durumu bitti zaten, yepyeni bir macera başladı.

Bran'lerin yolculuk bitti. Bran için de bambaşka olacak her şey, belki de dizinin en ilgi çekici karakterlerinden biri olacak.

Karakterlerin çoğu için yepyeni bir hikaye var gelecek sezon. :)

Tüm karakterler için sezon finali yapıldı işte.

Arya ile tazının birlikteliği bitti yeni maceraya yelken açtı.

Jon Snow'un yabanilerle savaşı bitmiş oldu. Stannis olaya el koydu.

Tyrion için hapis durumu bitti zaten, yepyeni bir macera başladı.

Bran'lerin yolculuk bitti. Bran için de bambaşka olacak her şey, belki de dizinin en ilgi çekici karakterlerinden biri olacak.

Karakterlerin çoğu için yepyeni bir hikaye var gelecek sezon. :)

Öyle ama, biraz daha haraketli yapsalarmış daha iyi olurmuş :D

Sonunda sezonu bitirdim.:DSezonun son bölümünü izledik.

Neredeyse tüm spoiler'ları duyarak izledim bölümü ama hiç keyfi kaçmamış gibiydi.:D

Jon Snow'a Stannis'in yardım edeceği tahmin edilir bir durumdu.Çünkü 4. yada 5. bölümde kızıl kadın gerçek savaş kuzeyde demişti.Şaşırmadım o sahneye.
Kızıl kadın Jon Snow ile karşılaştı bence ufff olur bir sonraki sezon bu ikili.:A
Stannis ile Snow iyi geçenicekler gibi.Ama kızıl kadında cidden bir şeyler var.:D

Cersi ie Jemie'nin arası iyice yakınlaştı ama sonunda jemie Tyrion'a yardım etti anlaşılır gibi değil bu Jemie.Cersi o kadar veriyor küçük kardeşe yardım ediyor.:DVarys iyi adam gibi göründü son sahnede ama bir yandan Cersie ile yakınlaşan Jemie diğer yandan Yardım ilginç oldu.
Sibel reizde diziden ayrıldı demek.Çok bğle kaldı ama son sahnesi efsaneydi Tywin'a aslanım derken Tyrion'un çıkması.:F
Tywşn öldü.Tyrion kurtuldu artık.

Khaleesi'nin sahne hüzünlendirdi.Ama küçük kızın iskeleti görünce daha bir içim burkuldu.Ejderhalar iyice başa çıkılmaz oluyor.
Zaten büyük bir düşüş başlayacak Khalesi içinsanırım zaman yaklaşıyor.:(

Ygritte'i son kez gördük.:TMeleğim.:bhr:

Bran süper sahnelere imza atmış.Ama o çocuğun ölmesi kötü oldu.Uçacaksın Brandon Stark.:Z

Köpek ile Brinne'ın kavgası müthişti kazanan Arya oldu.:ZSanki Arya gelecekte Brinne gibi olacak hissi uyandırdılar.
Son sahnedeki Para alıp gitme efsaneymiş.Para kazanacam derken yüz üstü bırakılan Köpek.:F
Arya'nın Brinne ile konuşması süperdi neden korumadın dediğinde bitirdiler beni.:T

We sezonun kapanışı reizlerin reizi Arya Stark'dan geldi.Valar Morghulis ve Valar Dohaeris.:ZŞimdiden sevdim

Bence güzeldi.Son bölümler biraz daha gelecek sezonu meraklandıracak cinsten oluyor Got'ta o nedenle baya heyecanlandırdı.

9.5/10

Son düzenleme:
Son 2 bölümünü izleyememiştim, döndüğüm gibi 9. bölümü izledim fakat pek sarmadı açıkcası bu durum umarım final öncesi durgunluktur. Finali indirmeye koyulayım.

efektler muhteşem izledim @Forumdash
ama izlemesem daha iyiydi:) dizideki sahnelerin inandırıcılığı kalmıyor izleyince, mesela ben o kuzeydeki duvara tırmanma sahnesinde ne kadar heyecanlanıyordum sonra baktımki adamlar perdeye tırmanıyormuş :))

4x1

Yüzüklerin efendisinin de başlangıcına benzeyen çok güzel bir giriş olmuş, Çok hızlı ve güzel başladı.:)

Arya birinci sezondan beri favorimdin yine yaptın yapacağını ayrıca dizinin müziklerindeki yeni düzenlemeler güzel olmuş.:)

Dizinin başından beri favorilerim Starklar ve Khaleesiydi Arya en başında belli etmişti kendini zaten artık tam anlamıyla ispatladı umarım Stark kardeşlerin yolu John ve Khaleesiyle kesişirde harika bir intikam alınır Lannisterlardan. Dornelileride arkalarına alsalar hiç fena olmazdı.:)

Arya bu sezon sonunda patlama yapacak gibi, Obyron mudur nedir, o da renk katacak gibi.:)

Dontos'un Sansa'ya verdiği kolyeyi görünce bazı şeylerin yakın olduğunu da anladım.:)

9x10