Jon Snow'a Stannis'in yardım edeceği tahmin edilir bir durumdu.Çünkü 4. yada 5. bölümde kızıl kadın gerçek savaş kuzeyde demişti.Şaşırmadım o sahneye.
Kızıl kadın Jon Snow ile karşılaştı bence ufff olur bir sonraki sezon bu ikili.
Stannis ile Snow iyi geçenicekler gibi.Ama kızıl kadında cidden bir şeyler var.
Cersi ie Jemie'nin arası iyice yakınlaştı ama sonunda jemie Tyrion'a yardım etti anlaşılır gibi değil bu Jemie.Cersi o kadar veriyor küçük kardeşe yardım ediyor.
Varys iyi adam gibi göründü son sahnede ama bir yandan Cersie ile yakınlaşan Jemie diğer yandan Yardım ilginç oldu.
Sibel reizde diziden ayrıldı demek.Çok bğle kaldı ama son sahnesi efsaneydi Tywin'a aslanım derken Tyrion'un çıkması.
Tywşn öldü.Tyrion kurtuldu artık.
Khaleesi'nin sahne hüzünlendirdi.Ama küçük kızın iskeleti görünce daha bir içim burkuldu.Ejderhalar iyice başa çıkılmaz oluyor.
Zaten büyük bir düşüş başlayacak Khalesi içinsanırım zaman yaklaşıyor.
Ygritte'i son kez gördük.
Meleğim.
Bran süper sahnelere imza atmış.Ama o çocuğun ölmesi kötü oldu.Uçacaksın Brandon Stark.
Köpek ile Brinne'ın kavgası müthişti kazanan Arya oldu.
Sanki Arya gelecekte Brinne gibi olacak hissi uyandırdılar.
Son sahnedeki Para alıp gitme efsaneymiş.Para kazanacam derken yüz üstü bırakılan Köpek.
Arya'nın Brinne ile konuşması süperdi neden korumadın dediğinde bitirdiler beni.
We sezonun kapanışı reizlerin reizi Arya Stark'dan geldi.Valar Morghulis ve Valar Dohaeris.
Şimdiden sevdim