GoT için ve böyle bir bölüm için düşük bence. Hem bahsettiğim genel ortalama değil arada verilen düşük oylar sonuçta ortalamayı düşürüyor.Düşük dediğimiz puan 9.5, çoğu dizinin rüyasında göremeyeceği bir puan.
GoT için ve böyle bir bölüm için düşük bence. Hem bahsettiğim genel ortalama değil arada verilen düşük oylar sonuçta ortalamayı düşürüyor.Düşük dediğimiz puan 9.5, çoğu dizinin rüyasında göremeyeceği bir puan.
Ne bölümdü ama ya, Jon Snow sahneleri olaganüstüydü Stannisin gelisiyle "noluyor lan kim bunlar" moduna girdim. Ned Starkin adini duyan Stannisin saygi göstermeside oldukca hos bir görüntü cikardi ortaya. Ygritte yakildi bari ak gezen olarak döneydi olmazmiydi ya
Bran Stark kisimlari ilerlemeye basladi ama elde henüz somut bisey yok, ilgimi hic cekmeyen sahneler simdilik fakat ileride daha büyük roller alabilir. Ak gezenlerin saldirisina ugradiklari o sahne gayet iyiydi.
Brienne ve Clegane dövüs sahnesi bölümde heyecanin doruk noktasina ulastigi kisimdi. Brienne maglup edip seni öldürmek istemiyorum desede Tazi tipki kardesi gibi hileye basvurdu, hatta kendisine merhamet eden kisiyi öldürmeye calisti ve bu sonu haketti. Brienne Helal olsun, dizinin en renkli karakterlerinden.
Varys yapilan iyilekleri hic bir zaman unutmam dedi ve söylediginin arkasinda durdu, Tyrion reyizi kurtardi.
Aryanin gemiye bindigi müzik esliginde olan son sahne yine sahane bir kapanisti bu sezonluk. Simdi 1 yil kim bekleyecek yine
Tyrion reyize özel Spoiiler
Babalar gününde Babasini öldürmesi sizinde kahkaha atmaniza sebep olmadi mi ?
10/10
ilk defa beğendim sezon finalini george martin de olsan
tyrion reyizi öldüremezsin
bölümün kahramanı
lord varys oldu biş iyapıcak adamın dibi diyeceksiniz diyorlardı buydu galiba tyrion reyizi kurtardı
valar morghulis
arya nereye gidecek bakalım stark çocukları içinde en güçsüzü şu an bakalım neler yapacak
khaleesi
bu gidişle dar denizin öte tarafında kalacak be ya ejderhalardan biri kaçtı ikisini zincirledi
ve sonunda kızıl kadın
jon snow un ateşin oğlu olduğunu anladı bakalım on ejderhasına ne zaman kavuşacak
brann
noldu şimdi neye ulaştılar anlamadım ak gezenleri yönetecek diyollardı
stannis
kızıl karıyı dinleyerek yapıyor her şeyi sonu kötü olacak gibi
yabanileri öldürdü ordusunu thlikenin merkezine getirdi
jamie ve cersei
lannisterlar size kaldı bakalım şimdi ne yapacaksınız. martelların oğlunu öldürdünüz tyrellar size düşman margery de tommeni kendi tarafına çekecek inşallah nasıl kurtulacaksınız bu durumdan
tywin ve shae
hiç üzülmedim ölmenizi oh olsun cehennemde yanın hele tywin
bazı kısımları spoi içine al1.Bu bilgileri nereden biliyorsun kaynak kitap mı kitap değilse bu bildileri öğrendiğin siteleri ver bende bakayım.
2.Jon Snow ateşin oğlu mu?ve 10 ejderha mı gelecek jona
Bu sezonu çok ama çok beğendim özellikle Arya,Sansa ve Jon Snowu
Arya bence daha da güçlenecek ve o demir parayı veren adamı bulacak.
Jon Snow o kızıl kadınla bir şeyler yaşayacak ama ne olduğunu bilmiyorum kitapta anlatıyorlarsa okumadım
Sansayı hiç mi hiç bilmiyorum o serçe parmak mıdır nedir o melum bir şey falan yapar kıza saydırırım o zaman o adama
Olan Tazıya olduÖldür beni Öldür beni dedi dedi Arya bıraktı o şoparı ve gitti
Gelecek sezon inşallah Aryayı daha çok gösterirler.
spoi kısmına almışım ya o da mı yasak@*YıldırıM* kitapla ilgili kısımları çıkardım.
@xemrexxx niye kitapla ilgili spoiler veriyorsun. Yasak olduğunu bilmiyor musun?
Ne farkeder nereden bileceğiz kitaptan olduğunu spoiler bölümü izlememişten saklamak için. Bölümü izleyen bakar spoiler içine doğal olarak.spoi kısmına almışım ya o da mı yasak
yeni bir tür spoiler butonu çıkarNe farkeder nereden bileceğiz kitaptan olduğunu spoiler bölümü izlememişten saklamak için. Bölümü izleyen bakar spoiler içine doğal olarak.
Spoiler dışına yazman lazım kitaptan ağır spoiler vb diye ama hiç yazmasan daha iyi olur. Alıntıda vs yanlışlıkla görme ihtimali yüksek...yeni bir tür spoiler butonu çıkar
ağır spoi diyeyazarımSpoiler dışına yazman lazım kitaptan ağır spoiler vb diye ama hiç yazmasan daha iyi olur. Alıntıda vs yanlışlıkla görme ihtimali yüksek...
Siz okudunuz mu kitabı sayın admin😉🙂Ne farkeder nereden bileceğiz kitaptan olduğunu spoiler bölümü izlememişten saklamak için. Bölümü izleyen bakar spoiler içine doğal olarak.
Hayır, ben dizinin tadını çıkarmayı tercih ediyorum.Siz okudunuz mu kitabı sayın admin😉🙂