4*9 Bir kisim insanin begenmeyecegini tahmin ettim GoT icin cok farkli bir bölümdü, fakat benim icin harika bir bölümdü.
10/10
Ilk defa yanlizca bir konuya yogunlasildi, sadece Jon Snow ve Vahsileri gösterdiler. Parca parca bölüp 10 bölüm sürmedi tek bölümde en ince detayina kadar hersey olup bitti. Heyecan hic düsmedi daima doruktaydi bana göre, Kale düsecek sandik bir ara fakat ayakta tutmayi basarilar.
Ygritte öldü Neyleyim "You know nothing Jon Snow" demeyen Game of Thrones'u. Obery reyiz, Ned Stark, Red Weddingden daha cok koydu bana bu olay
Kurdu düsmanin üstüne salindigi sahne güzeldi özlemistik kurtlari
Bölümün sonunda Jonun Mance Rayder ile konusmaya gitmesinide anlamsiz buldum, bile bile ölüme gidiyor, bakalim neler olacak.
Diger karakterleri göstermedikleri icin gecen hafta ile ayni durumdayiz simdi 1 hafta daha beklenecek.
Ygritte öldü Neyleyim "You know nothing Jon Snow" demeyen Game of Thrones'u. Obery reyiz, Ned Stark, Red Weddingden daha cok koydu bana bu olay
Kurdu düsmanin üstüne salindigi sahne güzeldi özlemistik kurtlari
Bölümün sonunda Jonun Mance Rayder ile konusmaya gitmesinide anlamsiz buldum, bile bile ölüme gidiyor, bakalim neler olacak.
Diger karakterleri göstermedikleri icin gecen hafta ile ayni durumdayiz simdi 1 hafta daha beklenecek.
10/10