3.9 daharikaydı kanlı düğündü galiba
Her sezonun 9. bölümü bir efsane oluyor o nedenle 9. bölümde süper bir şey bekliyordum.
İlk sezon Ned Star 2. sezon stannis 3. sezon kanlı düğün 4. sezonda yabanılların kaleye savaşı var hepside süper olaylar.
3.9 daharikaydı kanlı düğündü galiba
Gizem çözüldü, seneye düzeni değiştirirlerHer sezonun 9. bölümü bir efsane oluyor o nedenle 9. bölümde süper bir şey bekliyordum.
İlk sezon Ned Star 2. sezon stannis 3. sezon kanlı düğün 4. sezonda yabanılların kaleye savaşı var hepside süper olaylar.
Gizem çözüldü, seneye düzeni değiştirirler
Arya değilde Sansa gidici mi acaba Yeni bir Cersei olma yolunda basamaklerdan iniyorduStark kalmadığına göre değişecek mecbur ama Arya falan ölürse.
Arya ölmesin.Arya değilde Sansa gidici mi acaba Yeni bir Cersei olma yolunda basamaklerdan iniyordu
Bi kere daha söylemiştim Jon ile Khaleesi evlensin Küçük küçük ejderler doğrulsun Aryada küçük kız kardeşi konumunda olsunArya ölmesin.
Sansa'nın yolu daha uzun iyi kraliçe olurmuş cidden.Bran'de sonu görür gibi Jon Snow zaten finalin adamı geriye tek arya'm kalıyor.
Bi kere daha söylemiştim Jon ile Khaleesi evlensin Küçük küçük ejderler doğrulsun Aryada küçük kız kardeşi konumunda olsun
Onlar zaten kardeş Ben en çok Arya Khalaesi sohbet sahnesi görmek istiyorum. Khalesi çocuklarla anlaşıyor ya Arya komiklik filan yapar Khalesi nur yüzüyle güler filan Hayali bile güzelKeşke.Zaten Jon Snow ile Arya süper anlaşıyorlardı.
Onlar zaten kardeş Ben en çok Arya Khalaesi sohbet sahnesi görmek istiyorum. Khalesi çocuklarla anlaşıyor ya Arya komiklik filan yapar Khalesi nur yüzüyle güler filan Hayali bile güzel
Sansa zaten düğün hazırlıkları filan yapıyordu(ilk sezonlar galiba unutmadım inş) O olgunlugu küçük yaşta ele aldı oyuzdendirSüpermiş.İşte bazı kardeşler anlaşamıyor Snow çok iyiydi Arya ile ama Sansa ile o kadar iyi değildi.
Sansa zaten düğün hazırlıkları filan yapıyordu(ilk sezonlar galiba unutmadım inş) O olgunlugu küçük yaşta ele aldı oyuzdendir
Arya değilde Sansa gidici mi acaba Yeni bir Cersei olma yolunda basamaklerdan iniyordu
jon snow ölsün en iyisi diğer karakterlerden memnunuzArya ölmesin.
Sansa'nın yolu daha uzun iyi kraliçe olurmuş cidden.Bran'de sonu görür gibi Jon Snow zaten finalin adamı geriye tek arya'm kalıyor.
jon snow ölsün en iyisi diğer karakterlerden memnunuz
açıldı .ssÇalıntıymış 😱
Sibel Kekilli sızdırmış
@OzaN @destere @cevaa @sokak sanati @xemrexxx @yatutarsa @38AhmetKK
Çalıntıymış 😱
Sibel Kekilli sızdırmış
@OzaN @destere @cevaa @sokak sanati @xemrexxx @yatutarsa @38AhmetKK