Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x8

Bu bölümde beklentimiz Kral'ın Şehri ile ilgiliydi ama neredeyse her karakteri gösterip, Tyrion'u göstermek için bölüm sonuna kadar direndiler. :) Neyse ki diğer sahnelerde iyiydi. Sahneleri en sıkıcısından en heyecanlısına doğru dizmişler. :)

Jorah için çok üzüldüm. Khaleesi'nin yanından ayrılmamalıydı. Khaleesi büyüklük gösterip affeder umarım. Jorah'sız Khaleesi eksik kalacak. :(

Lekesizlerin başıyla Missandrei arasındaki ilişkiye benden onay çıkar, ikisini de severim. :):)

Arya'nın gülüşü efsaneydi, süperdi. Sesli güldürdü. :D

Sansa'nın sahneleri de çok iyiydi. En sondaki görüntüsü harikaydı. Starklar gülsün istiyoruz. :):)

Ve...

Üşüyoruz Oberyn reyis. :( Adamın dibiymişsin de pek farkedememişiz. Çok üzücü bir ölümdü. Kahrolsun bağzı şeyler. :(

Tyrion reyis de çok zor duruma düştü fakat hala bir şekilde kurtulacağına inanıyorum. Tyrion reyis ölemez, ölmemeli. :(

Harika bölümdü ama IMDb puanını gördükten sonra beklenti biraz daha yüksekti. 10'a yakın bir yerlerden:

9/10

Kalessi'nin düşüşe geçeceği ile ilgili çeşitli rivayetler var sanırım bu düşüşün başlangıcı Jorah olacak.:T:

Vishhhh :D

tumblr_n6iwlgevz71rp2zn0o1_500.gif%3Fw%3D368%26h%3D184

Aptal kücük kiz nerde bu nerde Masallah :A

İsyanım var ulan! :(
Off be :( Oberyn Martell daha bu sezon gelmesine rağmen dizi tarihinde gelmiş geçmiş en sevdiğim karakterlerden biri olmuştu ölümü beni derinden sarstı .ss Müthiş bir dövüş sahnesi izledik çok iyi başladı sürekli aynı şeyleri tekrar etti delirmiş gibiydi 😱 Tam öldürdü deyip sevinç naraları atacaktım -ki sevgili arkadaşlarım en ince ayrıntısına ka nasıl öldüğünü anlattı :T:- ama olmadı Dağ melunu çelme taktı :S Cersei cadısı başına büyük bela aldın inşallah ak gezen olarak gelir de alayınızı gömer şehire :D

Onun dışında Jorah çok şaşırttı hain olabileceği hiç aklıma gelmemişti. :O

Oberyn ölmeseydi bölüme 10/10 verebilirdim :D
9.5/10

Oberyn reyis bir yana Jorah'a da çok üzüldüm ya. Dizideki en sevdiğim karakterlerdendi aslında. Kahrolsun bazı yazarlar, senaristler. :(

8. bölüm bir harikaydı final sahnesi muhteşemdi
sansanın ilk kez kafasını kullandığına şahit olduk yavaş yavaş ersobuluğun kitabını yazmaya başlayacak kız :)
aryanın teyzesinin ölümünü duyduğunda attığı kahkaha muhteşemdi ,
jorah ı biri tuzağa düşürdü khaleesi den ayrılmak zorunda kaldı kalesi çok dürüst bir kadın ama jorahı kendi çıkarları için bile olsa yanında tutmalıydı, aklınıda kullansa daha iyi olurdu
kalesinin yanındaki esmer kızı gri solucandan çok ben dikizledim :)) insanın şeyi kesilmiş bile olsa öyle bir manzara karşısında çük filizlenir! solucan haklı tabiki :)
tyrion un jamie ile yaptıkları muhabbette şahaneydi sondaki arena dövüşüde bir harikaydı dorn prensi yüzdü yüzdü kuyruğuna getirdi ama şov yapacağım derken kuyruğu kaptırması kötü oldu , umarım bu gereksiz şov yüzünden tyrion a bişey olmaz :)

@Forumdash @xemrexxx @OzaN @Çiğdem- @yatutarsa @sokak sanati @cevaa @Harunnn60

@sürgünüm sende durumlar nasıl kaçıncı bölüme geldin ?

tahmin ettiğim gibi savaş var bu bölüm ve bnece kazaqnan yabanıllar olacak geçen savaşta Tyrion'un gösterdiği muhteşem teknik bu sefer Jon Snow üzerinden akıtılacak.:D
Merakla bekliyorum.:D2. sezon 9. bölüm bir harikaydı çünkü.:D