Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Da Vinci ABD'de cumartesileri yayınlanıyor biz pazar izleyebiliyoruz alt yazı çıkarsa:X GErçi ben geceleri izlediğim için teknik olarak pazartesi izlemiş oluyorum:X Sen yetişebilcen mi? Pazar gününe.

Az önce 9. bölümü izledim.:ZYorumlarımı yapacağım birazdan.
Ben onuda Pazar biliyordum.İyiymiş o zaman.

Az önce 9. bölümü izledim.:ZYorumlarımı yapacağım birazdan.
Ben onuda Pazar biliyordum.İyiymiş o zaman.
@sürgünüm (GoT) ile sana(Da Vinci) bravo valla:F Ne tez yetiştiniz bende kendimi hızlı dizi izlerim sanıyordum:F Dizilere ilk başladiğim günler aklıma geldi, sonradan başlayıp finale yada sezona yetişme gibi:X

@sürgünüm (GoT) ile sana(Da Vinci) bravo valla:F Ne tez yetiştiniz bende kendimi hızlı dizi izlerim sanıyordum:F Dizilere ilk başladiğim günler aklıma geldi, sonradan başlayıp finale yada sezona yetişme gibi:X

tam zamanında başlamışım ama erken bitirdiğime pişmanım bugün 3 bölüm izledim yarına bırakılabilirdi.:(Çünkü son bölmü güzeldi ama sıkıldım nedense.

tam zamanında başlamışım ama erken bitirdiğime pişmanım bugün 3 bölüm izledim yarına bırakılabilirdi.:(Çünkü son bölmü güzeldi ama sıkıldım nedense.
Yok genel olarak 2.sezon sıkıcıydı. Sen yine peş peşe izlediğin için götürmüşsün bayaa :X Ben haftalık izlediğim için beni bu sezon ilk sezon kadar sarmadı.Sadece Da Vinci'nin sahneleri beni yakaladı. O da onun zekası yuzunden. Bayılıyorum bir şeyi buldugu andaki sahneleri tek sinir eden şey otu b...ku zamanında bu adam bulmuş diyorsun:F Yoksa Medici lorenzo lucrezia falan boştu bu sezon:(

Yok genel olarak 2.sezon sıkıcıydı. Sen yine peş peşe izlediğin için götürmüşsün bayaa :X Ben haftalık izlediğim için beni bu sezon ilk sezon kadar sarmadı.Sadece Da Vinci'nin sahneleri beni yakaladı. O da onun zekası yuzunden. Bayılıyorum bir şeyi buldugu andaki sahneleri tek sinir eden şey otu b...ku zamanında bu adam bulmuş diyorsun:F Yoksa Medici lorenzo lucrezia falan boştu bu sezon:(

Loronzo cidden saçmaladı Da Vinci 20 dakikada kurtardı Floransa'yı Loranzo sezonun başından beri bom boş bir şey yaptığı yok.:(
Lucrezia iyiydi aslında.Son 2 bölüm beğenmedim onun dışında güzeldi.
Da Vinci konusunda haklısın.Riero'da pek etkisizdi.

Ama Got'un konusunda konuşuyoruz farkındaysan.:A

Loronzo cidden saçmaladı Da Vinci 20 dakikada kurtardı Floransa'yı Loranzo sezonun başından beri bom boş bir şey yaptığı yok.:(
Lucrezia iyiydi aslında.Son 2 bölüm beğenmedim onun dışında güzeldi.
Da Vinci konusunda haklısın.Riero'da pek etkisizdi.

Ama Got'un konusunda konuşuyoruz farkındaysan.:A
Farkındayım zaten bu son post olur @xemrexxx fragman açmiş orda konuşuruz :X

4. Sezon 8. Bölüm.:D

Nasıl bitr bölümdü öyle.😱Fena ürktüm.

Joffry'nin ölümünün olduğu bölüm ile başa baş gidecek bir bölümdü süperdi.
Bölümde her sahne bir sonra ki sahneden daha bir heyecanlı oluyordu ve süperdi.:F

Başı süperdi zaten direk ölümle başladı.Ygritte'ten iyi kurtulldu kadın.
Jon Snow yine nane yiyemedi bom boş sahnelerdi 100 kişiyle 100.000 kişiyi nasıl yeneriz derdindeler ama olmaz bu iş Yabanıllar yükselecek gibi tahta bile geçerler.:FGot farkıyla.:F
Ygritte ile Snow karşılaşmasına çok az kaldı gibi 2 kasaba varmış aralarında yakında görüşürler.:A

Boltan'ların snow'u prens oldu reek'ide öyle böyle kullanıyor.Acımaya başladım o greyjoy'a artık.:( Sansa'nın Baelish'i kurtarma sahnesi süperdi.Sonunda karşımıza çıkan Sansa daha ayrı bir süperdi.:D

Arya reyiz yavaş yavş güvenliğe doğru gitti ve sonunda Sansa ve baelish ile buluşacak.:DAma ben Baelish'ten çok korktum.:T:Bir şey yapmaz umarım.

Barristan kovuldu Khlessi tarafından çok güzel bir sahneydi baya üzüldüm adama.:(Bir daha buluşurlar umarım çok kalitrli bir yaverdi Khalessi için.

Tyrion ile Jemie'nin konuşma sahnesinden pek bir şey anlamadım.İlgi çekici bir denyo lennister'dan bahsettiler ama neden böcekleri öldürüyormuş hala muamma.:F

Oberyn reiz ile Dağ kılıç sahnesi neydi öyle.Güzel güzel atarlanıyorduk bir anda Dağ'ı küçümsedi Dorne prensi ve olanlar oldu.Kocaman dağ tek bir mızrakla ölür mü Oberyn.:T:

Kafa patlatma işini ilk kez bu dizide görüyorum bu arada.:F

Son oalrak Tyrion bu sefer nasıl kurtulacak bilmiyorum af dileyim bekçiliğe razı olacak yada cidden ölecek.:(Ama Dağ'da öldü o nasıl açıklanacak acaba.(b)

Bölüm şahaneydi 10/10 rahat verilir.:Z

Son düzenleme:
4*8 bitti sonu neydi öyle 😱 yine boş bir bölüm olacakken son shanede coştu 😱
ankaralı martell öldü ya la 😱 nasıl ölüm o 😱
tyrion reyiz de öelcek gibi umarım kurtulur :(
sansa sonunda silkelendi ve kendine geldi vadide işler yapacak gibi baelish e çok takılmasın ama :A
jon snowun oradan nasıl kaçacağını merak ediyorum kitaplara göre daha ölmemesi lazım
arya nın kahkaha sahnesi harikaydı :A

hala şoktayım o son sahne :T :T :T

edit unutmuşum
joraha yazık oldu galiaba yavaş yavaş khaleesinin de sonu gelici :(

Son düzenleme:
[HASHTAG]#GameOfThrones[/HASHTAG] S04B08

Soh sahne hariç sayıklayarak izledim :X Son sahnenin etkisi nasıl büyüksa İMDB'si çoşmuş :X Haftaya çok daha güzel bölümle geliceklerdir ama keşke geçen hafta bu bölümü verip öyle ara verselermiş:T:

Obery ve Mountainîn dövüş sahnesi gerçekten çok güzeldi:X Oberyn savaşmıyordu adeta dans ediyordu:X Durdurup izleyeyim o mu dövüşüyor o mu hareketleri bakayım dedim ama ahenk bozulmasın diye elleşmedim:X Kafa patlama sahnesi çok saçma gelse de süper sahneydi:A

Sansa ve Baelish sahneleride iyiydi. Aryada kapıya dayandı umarım muhafızlar geri döndürmez:(

Son (5dk) sahnler için 9.5/10

Geneline 8/10 veryorum:(

4x8

Müthiş bir bölümdü bence.

Ygritte ve Jon Snow buluşacaklar heralde :D

Theon gittikçe salaklaşıyor, bi yandan iyi oldu diyorun bi yandan üzülüyorum :(

Khaalesi Jorah'ı göndermekle hata etti bence. Şuanda yanında olanların en iyisiydi. Ayrcıa Khaalesiye hep yakın çekim yapsınlar güzel yüzünü yakından görelim :D

Teyzesinin öldüğünü duyunca Arya'nın gülüşü ve Tazının yüz ifadesi güldürdü :D

Oberyn reyiz yaktı Tyrion reyizi :D Tam helal be koca dağı öldürdü diyordum ama kendi öldü :D Tyrion reyiz kurtulur bir şekilde :D

Sansa'da Baelish'le iyi ikili olacak galiba :D

9.5/10

[HASHTAG]#GameOfThrones[/HASHTAG] S04B08

Soh sahne hariç sayıklayarak izledim :X Son sahnenin etkisi nasıl büyüksa İMDB'si çoşmuş :X Haftaya çok daha güzel bölümle geliceklerdir ama keşke geçen hafta bu bölümü verip öyle ara verselermiş:T:

Obery ve Mountainîn dövüş sahnesi gerçekten çok güzeldi:X Oberyn savaşmıyordu adeta dans ediyordu:X Durdurup izleyeyim o mu dövüşüyor o mu hareketleri bakayım dedim ama ahenk bozulmasın diye elleşmedim:X Kafa patlama sahnesi çok saçma gelse de süper sahneydi:A

Sansa ve Baelish sahneleride iyiydi. Aryada kapıya dayandı umarım muhafızlar geri döndürmez:(

Son (5dk) sahnler için 9.5/10

Geneline 8/10 veryorum:(

Arya içeri girmicek diyorlar.:T:Savaşçı yapacakmış yönetmen onu.:T
Zaten sonunda Sansa çok dehşet çıktı Baelish'in karşısına Arya ile karşılaşmamaları muhtemel.😡

4x8

Müthiş bir bölümdü bence.

Ygritte ve Jon Snow buluşacaklar heralde :D

Theon gittikçe salaklaşıyor, bi yandan iyi oldu diyorun bi yandan üzülüyorum :(

Khaalesi Jorah'ı göndermekle hata etti bence. Şuanda yanında olanların en iyisiydi. Ayrcıa Khaalesiye hep yakın çekim yapsınlar güzel yüzünü yakından görelim :D

Teyzesinin öldüğünü duyunca Arya'nın gülüşü ve Tazının yüz ifadesi güldürdü :D

Oberyn reyiz yaktı Tyrion reyizi :D Tam helal be koca dağı öldürdü diyordum ama kendi öldü :D Tyrion reyiz kurtulur bir şekilde :D

Sansa'da Baelish'le iyi ikili olacak galiba :D

9.5/10

Çok gülücük işareti koymuşsun üzülmedin mi
Dorn prensine.:T

Arya içeri girmicek diyorlar.:T:Savaşçı yapacakmış yönetmen onu.:T
Zaten sonunda Sansa çok dehşet çıktı Baelish'in karşısına Arya ile karşılaşmamaları muhtemel.😡

Çok gülücük işareti koymuşsun üzülmedin mi
Dorn prensine.:T

Üzüldüm ama hak etti :D

3-4 defa daha saplasaydı mızrağı sonra şov yapsaydı :D