Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x6

Geçen haftaya göre daha hareketli bir bölümdü.

Theon'a üzüldüm ya, delirmiş iyice. Kendi kalesini kendi elleriyle adama verecek heralde.

Khaalesi'nin sahnesi pek iyi değildi ama görünmesi bile yetiyor :D

Duruşma anları çok iyiydi. Tyrion reyiz en sonunda patladı. Shae yaktı reyizi. Dövüş istedi ama bakalım ne olacak :(

9/10

[spoiler/]

Bölümün sonunu soluksuz izledim yargi sahnesi fenaydi, özellikle Tyrionun bölümün sonunda costugu anlar aksiyon sahnelerinden daha heyecanliydi. Gelecek bölüm Dövüs ile yargilanacak ve ben orada ölecegini tahmin ediyorum, bir cüceyede bu kadar kahramanlik fazla olur :(

Theon Geyjoy sahneleri güzeldi o adama hic acimadim Starklara yaptiklari aklima gelince.

Dogudaki sahneler ise yine basit seylerdi fakat coban cocugun kayalarin üstünde oynarken ejderhanin ucup geldigi sahne görülmeye degerdi :)

Bu arada sezonun yarisindan fazlasi bitti yine ya daha yeni baslamis gibi hissediyorum bir türlü ilerleyemedik hikayede. Sezon sonuna dogru yine heyecanli bölümler bekliyorum.

4x6

Vay vay vay, efsane bir bölümü daha geride bıraktık. :)

Bölüm aslında biraz durgun gibi başladı Stannis'li sahneleri genel olarak sevmediğimden olsa gerek ama vakit ilerledikçe her sahnede tempo, kalite daha da arttı. :)

Theon'a acıdım açıkçası. Evet Starklara yaptığı hala aklımda ama hiçbir insan da o duruma düşmeyi haketmiyor. (Rahmetli Joffrey hariç)

Khaleesi'li sahnelerde olay yoktu belki ama mükemmeldi bence. Neresi mükemmeldi derseniz açıklayamam ama son bölümlerdeki en iyi Khaleesi sahneleriydi bence. Ejderhalı sahne de keza iyiydi. :)

Ve gelelim bölümün asıl kısmına...

Tyrion reyisin yaptığı çıkış mükemmeldi. Daha iyisini yapar mı ilerleyen bölümlerde bilmiyorum ama Peter Dinklage bu bölümle başvurmalı Emmy için. Adaylığı zaten kesin olur da kazanma şansı da oldukça yüksek olur. :)

Üzüldüm tabii Tyrion'ın durumuna. Özellikle "şey"in arkasından bıçaklaması. :( Jaime'ye helal olsun gittikçe seviyorum sahip çıktı Tyrion'a. :)

Tyrion gelecek bölüm yine kendi savaşmayacaktır. Bence yine daha önce onun için savaşan adamı çağıracaktır ve karşısında da Jaime olabilir. :(

Yalnız anlamadığım nokta Tyrion'ın savaşmayı isteme hakkı varsa niye telaş yaptı ki. Daha önceden de bunu isteyip kolaylıkla yırtabilirdi işten. Yani çok kolay değil tabii ama yine de Cersei ile uğraşmaktan daha kolay gibi.

Bölümün IMDb puanı şu an için 9.8 olarak gözüküyor. Ben de o kadar iyi bir bölüm olduğuna katılarak:

10/10

4x6 yı izledim son 8-10dk ye ka boş bir bölümdü bence:) son sahnelerin hatrına 8 veriyorum
:X
shae harbiden de f.hişe çıktı :(
tyrion reyiz coştu bir de ağabeyini kendisi için dövüşmesi için seçerse tam olur tywin mort :A
khaleesi dar denizin ötesinin sorunları ile ilgileniyi hala bu sezon da westerosa yelken açamıcak :(
lord varys karmaşık bir adam :X
arya,jon ve bran cepheleri hiç gözükmedi çok eksik kaldı o yüzden :(
sör davos haklıydı tywin ölse neolacak kim kimden yana olacak (b) ortalık fena karışır

[HASHTAG]#GoT[/HASHTAG] S04 B04-05
yorum yapmaya gerek yok durgun bölümlerdi;
Kral ölmüş ama hiç kimsenin umrunda değil gibiydi:X Sexler hava uçuşa dursun planlar yapılsın gibisinden bi bölümdü.

[HASHTAG]#GoT[/HASHTAG] S04 B06

Nasıl mükemmel bir bölümdü böyle
Sezonun Joffrey ölümünden sonraki en güzel bölümüydü. Her 3 bölümde bir böyle sahneler görürsek son 2 muhteşm olur:X

Tyrion naptın sen abiciğim yaa:( Küçücük adamsın ama oyunculukta bi Hodor kadar devleşiyorsun:) Muhteşemdi çıkış yaptiği sahneler. Fazla övüpte sakız olmasın.

Khalesinin sahnelerinde pek birşey yoktu ama o ejder nasıl bişeydi yaa.Çobanın oğlu (diyecem) ejderhayı gördüğü andaki tepkisi hiç olmamişti, yakışmadı. Bİraz daha korku biraz daha heycan biraz daha ödü b*** karişmacalı bi oyunculuk bekelrdim:T:

Theon'a acıdım laan, yazık ayyy vayyy derken sahneleri geçrdik. Nasıl beynini yıkamiş ki artık kendisini başkası sanıyor. Şimdi gerçek kimliğine bürünmesine bile kandırmaca olarak görücek😱 Bu arada pantolonunu çıkardiği sahnede Barbie bebeğinin Ken'i gibi bişey bekledim ama göstermediler(çok mu sapıkça bişey oldu bilmem ama sizde merak etmişinizdir):F

4. Sezon 6. Bölümü dün izledim ama yorum yapma fırsatı bulamadım.:D

Güzel başlayan ama enfes biten bir bölümdü.:D

Reek diyeyim artık şu adama.Reek'in sahnesi efsaneydi ve süper ayak yaptı.O adam nasıl eğittiyse iyice köpek moduna girdi.
Bölümün çoğu zaten davayla geçti ve çok kötü başlayan dava güzel sonuçlanacak hissi verildi.Shea çok sinir bozucuydu pis f*hi*e.
Tyrion sonunda bombayı batlattı muhtemelen Jemie savaşacak Küçük Şeytan yerine ve Jemie kim olursa olsun yenilmez güzel düşünce.Lennisterlar her türlü karlı çıkar bu işten Cercie hariç.:D
Khalessy'nin sahne iyiydi.Ben daha büyük bir taht yaptırmasını beklerdim.:D

Bölüme puanım çok rahat 9.3/10

4*6
Bölüm efsane değildi ama yargılama sahnesi fenaydı.
Bence Tyrion'ın yargılanmasına kadar boş denebilecek bir bölümdü sırf o son kısımlar için yüksek puan vericem. :) Shae yaktı reyizi.. Ben üzüldüm valla Tyiron'ın o durumuna. :( Peter oyunculuğunu konuşturdu süperdi sonlarda iyice coştu tavan yaptı bölüm.

Stannis ve Khaleesi'nin sahneleri çok olaysızdı ama Dany'min görünmesi bile yeter :bhr:

Bu arada oh olsun o Theon'a. Kolay mı lan kışyarının aslanlarını kılıçtan geçirmek, çeksin cezasını Reek. :D Bu arada bir ara Ramsey'in başka amaçları var sanmadım değil :F :F
9.5'tan 10/10

Bu Tapatalk spoi mpoi dinlemiyor hepsini gösteriyor. :T: Okudum yine bir sürü şey. :(

4x6 tamamdır .. bölümün başları dugundu ortalarda heyecan arttı sonları muhtşemdi

stannis in demirbankdan para isteği tam geri çevrilecektiki davos zekasını konuşturdu para geldi gibi..
khaleesi li bölüm biraz durgundu ejderhanın keçi pişirdiği sahne mükemmeldi :)
teon un önce optiğini kopardılar:) sonra kimliğini aldılar elinden kişiliksizleşti:) artık reek diye çağırıyor balon, koşturtuyor peşinden evcil köpek gibi.... yara nın baskın sahnesi güzeldi
gelelim son kısıma harikaydı mükemmeldi tyrion lenister dizinin çok şeyi her sahnesi mükkemmel sona doğru shae den yediği kazığın acısıyla tyrion içinden geleni özgürce söyledi adam yargılayanlarıda yargılatanlarında anasını avradını ... belledi içimden geçenleri söyledi 10 puanı haketti:)
tek eksik arya stark dı onuda görseydik en azından bir beş dakika süper olacaktı neyse artık haftaya belki tyrion lu sahnelerden mahrum kalırsak aryayla idare ederiz :)

puanım= 9

Son düzenleme:
Konu acmaya yetkim yokmu bu bölümde ? Herneyse buraya paylasayim
Game of Thrones NBA Playoff versiyonu. gercekten harika :D

4x7

Güzel bir bölüm izledik ve sonu süperdi.:D

Tyrion cephesinde güzel şeyler sona doğru oldu.İlk önce abisi sonra yaveri ortada bıraktı.Ama Dorne prensi güzel adım attı tabi bu adımın doğurucusu Cercie.Kadın kaş yapayım derken göz çıkardı.Dorne prensi alır o yarmayı aşağıya.:Z

Arya baya yoğun işlendi bu bölüm.Güzel sahneler vardı gibi ama köpek Arya'yı bırakacak gibi.Eğer bırakırsa yeni kurtarıcısı Sansa'yı arayan Jemie'nin yaveri olacak gibi.

Kızıl Kadın yine bir haltlar çevirecek.Süper sahneler beni bekliyor.
Khalessi'nin sahneleri daha iyi gibiydi.O kadarda boş değildi.Ama sevişme sahnesi bekliyordum ben şahsen.Yakışmadı Got'a.:A
Jon Snow'un sahnesi en boş sahnelerdendi.Pek yorumlanacak bir şey yok.

We gelelim muhteşem finale.:ZBaelish güzel sahnelere imza attı ve bbir an korkuttular beni.Her sezon ölen bir sttark oluyordu bu sezon Sansa sandım ama beklediğimin aksi çıktı.Orada Arryn'ye aptal karım dediğinde anladım zaten iteceğini ve güzel bir ölüm ile bulaşacağını o deli kardeşin.:D
Çok güzel oldu.Sansa ve Starklar için.Şu Arya'da gelse artık.:Z

Bölüm geçen bölümden biraz alttaydı ama güzeldi. 9/10

İlk izleyenlerdenim her halde.:Z

Moderatörün son düzenlenenleri:
4x7 yi izledim @Çiğdem- @destere
sansa nın boyuyla desterenin poposu ölümüne kapışır ikisi de sürekli büyüyor:F

bölümler sıkıcı geçiyi tyrion sahneleri dışında heyecanlandıran yok 7.5 tan 8 veriyorum :)
tazı ve arya sahneleri çok sıktı artık harekete geçseler bari :( brienne ile karşılaşsalar sezon finalinde de tazı gitse artık aryanın listesinden birk işi eksilir
dorne prensi beklediğim gibi dağ'ı öldürmek için tyrion adına dövüşecek
jon şu kumandanı öldürsün çok gıcık göz göre göre castle black i yok ettirecek :(
son sahnede fragmana bakıp sansa atar demiştim ama lord baelish attı dizinin en sinsi adamı tartışmasız RİP lysa :)

4x7

Genel olarak sıkıcı bir bölümdü. Tyrion reyiz'i sattılar ama en umulmadık adam geldi kurtardı reyizi :D Ayrıca reyizin küçüklüğünü tarif etmeside güldürdü :D

Arya'yı normalden uzun göstermeleri iyiydi ama sahneleri hep boş, biraz heyecan getirmeleri lazım.

Khaalesi'nin sahnesinde olan biteni gösterselerdi güzel olabilirdi :D

Sonunda tahmin ettim, o kadını atacağını ama heyecanlandım yinede :D

8/10

4x7

Genel olarak sıkıcı bir bölümdü. Tyrion reyiz'i sattılar ama en umulmadık adam geldi kurtardı reyizi :D Ayrıca reyizin küçüklüğünü tarif etmeside güldürdü :D

Arya'yı normalden uzun göstermeleri iyiydi ama sahneleri hep boş, biraz heyecan getirmeleri lazım.

Khaalesi'nin sahnesinde olan biteni gösterselerdi güzel olabilirdi :D

Sonunda tahmin ettim, o kadını atacağını ama heyecanlandım yinede :D

8/10
khaaleesi artık soyunmucam demişti :(