Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x1

Yüzüklerin efendisinin de başlangıcına benzeyen çok güzel bir giriş olmuş, Çok hızlı ve güzel başladı.:)

Arya birinci sezondan beri favorimdin yine yaptın yapacağını ayrıca dizinin müziklerindeki yeni düzenlemeler güzel olmuş.:)

Dizinin başından beri favorilerim Starklar ve Khaleesiydi Arya en başında belli etmişti kendini zaten artık tam anlamıyla ispatladı umarım Stark kardeşlerin yolu John ve Khaleesiyle kesişirde harika bir intikam alınır Lannisterlardan. Dornelileride arkalarına alsalar hiç fena olmazdı.:)

Arya bu sezon sonunda patlama yapacak gibi, Obyron mudur nedir, o da renk katacak gibi.:)

Dontos'un Sansa'ya verdiği kolyeyi görünce bazı şeylerin yakın olduğunu da anladım.:)

9x10
hızına hayranım bize yetişmişsin nerdeyse :)

4x2

Tam içimden vakti geldi artık, diyordum. Şuan gözlerimden mutluluk göz yaşları akıyor. Dizi yapımcıları gerçekten neyin ne zaman olması gerektiğini biliyorlar.:)

Atamadı kadehi kafasına sinir oldum. Duelloya davet edecek diye bekliyordum ki zehirlediler. Kim zehirledi ki ?

Umarım sansa öldürmüştür. Dikkat ettinizmi bilmiyorum. Sansa kadehi yerden aldıktan sonra içine bir şey atıyor gibiydi. Joffreyi öldürmeye en çok hakkı olan kişi sansadır bence.:)

joofrey pastayı kestikten sonra bir parça düşünüyor. Oraya da dikkat çekmişler. Belki de pastadan zehirlendi.:)

Büyükanne'de yapmış olabilir. Hatta onun başının atından çıkmıştır. Sansayı'da buna ikna etmiştir.:)

İntikamın alındı Eddard Ned Stark ruhun şad olsun reis.... Unutmadık... Unutturmayacağız.....:):)

10/10

Pardon ya o zamanlar çaylaktik daha forumda, dizi bölüm sayisini yazmam gerektiğini bilmiyordum :/

Gesendet von meinem GT-I9300
Sean Bean'in ölümünden beri. Joffrey öldü ölücek diye haftalardır beklerken çok pis spoi yedim.:(

Neyse kızmadım sana sevdiğimiz bir arkadaşımızsın. Başkası olsa kavga çıkarırdım o kadar koydu.:(

Sean Bean'in ölümünden beri. Joffrey öldü ölücek diye haftalardır beklerken çok pis spoi yedim.:(

Neyse kızmadım sana sevdiğimiz bir arkadaşımızsın. Başkası olsa kavga çıkarırdım o kadar koydu.:(
Bilmem mi o duyguyu, bende ilerleyen bölümler icin izlemeden cok pis bir spoi yemistim :( Neyse bu sezon daha o kadar olaylar olacak ki Joffreyin ölümünü bile gölgeleyecek merak etme :D

4x3

Bölümüm gidişatı pek tatmin edemese de sonu muhteşem ötesiydi.:)

Daenerys'in ateş dediği sahne ve o yüzündeki ifade oyunculuk işte bu diyor resmen.:)

jofrey'in anası ve kardeşiyle yani kocasıyla olan iliskisi mezar başında nasıl bir olaydır, ölüye saygınız olsun ki hoş o ölüde jofrey en son saygı gerektirecek insan bile değil ama yinede gereksiz bir sahneydi.:)

Şu mance rider ve adamları ne yapmaya çalışıyor anlamak güç. Masum köylüleri katledip kendilerine düşman yaratıyorlar.:X

Lord Baelish mi ne o da nasıl bir adamdır ya niyetini de çözemedim bunca sezondur. Sansa şey yoluna gitmesin.:)

Sonu mükemmel ötesiydi, Benim bile Khalesi'nin ordusuna katılasım geldi. Bu kadın bütün dünyayı fetheder.:)

9/10

4x4

Önceki bölüme nazaran çok daha sürükleyiciydi ve yaşanacak olayların adeta nasıl başlayacağını bize gösterdi. Umarım bu havada devam eder.:)

Bu Stark'ların çilesi nedir kardeşim ya? Adamların biri kurtuluyor diğeri esir düşüyor...:(

Khaleesi'nin olduğu bölümler daha uzun tutulmalı. Ya başta ya sonda azıcık gösterip kursağımızda bırakıyolar.:)

Bi Joffrey'e bakıyorum, bi erkek kardeşine.Ne kadar farklılar.:)

Arya yı da görsek iyiydi. Bakalım John ve Bran birleşebilecek mi?:X

HODORRR ! yazık oldu ya Hodor'a.. :(

Sonu çok ilginçti. Bebeği şapur şupur yerler diye bekliyordum. :)

9,2x10

4x5

Sade bi bölümdü yine pek aksiyon olmadı, neyse bir sonraki bölümü beliyoruz.:)

Arkadaş bu dizide de psikopatı oynayan iyi oynuyor ...cast seçimi müthiş.Bizim rahmetli EROL TAŞ yanların da melek gibi kalır...:)

Ya nedir bu Sansa nın çektiği,yine bi piskopat buldular onla evleneceksin diyorlar. Teyze desen manyaklığın kitabını yazmış, Lord Baelish zaten tüm çıbanın başı, ne çektin be Sansa...:)

Ejderhaların anasını göremicez adada çünkü oyalıyolar saçma sapan işlerle yok neymiş tekrar alıcakmış kaybettiklerini yok bilmem ne.:(

Arya'ya Joffrey'nin öldüğünü söyleyesim geldi yemin ederim.:)

9x10

4x6

Muhtesem bitti bu bölüm..Keşke senarist daha güzel yazabilsedi Tyrion'un tiradini diyesi geliyor insanın..muhteşem bir oyunculuk.:)

Dövüşerek yargılanmayı talep ediyorum diyince... oberyn martell nasılda ilgi li bir şekilde baktı..:)

Her isteyen dövüşerek yargılana alabiliyormu o nası iş. Mesala dağ tazı oberyn falan bu tarz dövüş ustaları ölene
kadar suçlarını bir bir erteliyor falan mı yani.(b)

Tyrion çok yürekli bir adam , şehri o kurtardı ama kimsenin umru bile olmadı. Gerçekten keşke bıraksaydı da şehri alsaydı Stannis.:X

Tyrion Lannister rolünü çok iyi oynuyor. Ah be Sibel Kekilli :(

Son sahne harikaydı, işte bunlar hep karakter meselesi!
Yalanlar ile yaşayacağına, gerçekler ile öl.:)

9,5x10

O sahnedeki Peter Dinklage'in oyunculuk performansı bence harikaydı, iyi de yazılmış bence. :)

Emmy'ye de bu bölümle başvurdu. Bence Emmy hakeden bir performanstı. :):) @sürgünüm

Savaşarak yargılanma bence de saçma ama kuralları öyle koymuşlar demek zamanında. :D

4x7

Yine muhteşem bir bölüm sonu izledik bu arada bir takım ensantaneler dikkat çekiciydi.:)

İyi ya da kötünün birbirine iç içe geçtiği ve insanın doğasını bu kadar güzel anlatabilen başka bir dizi yok.:)

Valla sonu güzel oldu, sinir oluyordum o kadına zaten, oğlunu da uçursunlar diğer bölümde çok şımarık ya.:)

Ya bu Tyrion beni öldürüyo yeminle!! Prens,''şampiyonun ben olacağım''dediğinde gözlerinde ki çaresizliğin mutluluğa dönmesi...! tarifsiz bi oyuncusun sen.:)

Tyrion'ın oyunculuğu ne mükemmel bir oyunculuk öyle ya hayran kalmamak elde değil.:)

Arya adını soyadını söyleyince adam babası mısın dedi allah aşkına babasının ned stark olduğunu bilmiyor mu ? Hadi yüzünü tanımıyor diyelim ned stark ölümünden haberi yok mu ?:)

9x10

4x8

Bu George R.R. Martin adamı kanser eder yeminle.:(

Kimi sevdiysek gitti, bıktım şu beklenmedik ölümlerden. Ya arkadaş ne artistlik yapıyon savaşın artistliği mi olur, adamı devirmişsin bitir işini , şaşırtıcı ve trajik bir son.

Ben ki ne Hanniballar, ne Spartacusler izlemiş adam, şu son sahnede şok olduğum kadar başka hiçbir sahnede şok olmadım. Resmen üzüldüm, çok kötüydü yahu.

Hayır bu kadar iyi ve oturaklı bir karakter bu şekilde harcanmamalıydı yazık oldu.:(

Tyrion ' ın Jaime ile girdiği diyalogda çok ayrıntılı bir biçimde duyduğu üzüntüyü anlatması ve finaldeki Oberyn' in ölümü karşısındaki şaşkınlığı .. Gerçekten iyi düşünülmüş bir kurguydu.:)

Tazı'nın yüzündeki ifade ve Arya'nın gülüşü bölümün tek güzel yanıydı.:)

Ben Tazıya acıdım adam yine fidyesini alamadı :) cenabet midir nedir?

9x10

4x9

Bütün bölümü ileri sara sara izledim dövüş sahnesi görmek isteseydim gider bulurdum bişey, Tüm bölüm aynı yerde bence kötü bir bölümdü sıkıldım ya benim yarım adamıma noldu ben onu merak ediyodum.:(

Çok saçma buldum ben duvarda 117 adam vardı dünyanın adamı öldü.. yinede geriyede bir sürü adam kaldı. sırf ygritte 20 adam öldürmüştür. sonra o warq olan kel ve turuncu kafa 20 şerde onlar öldürse 60 adam eder. kurgu zayıf geldi gözüme bari içeri az adam girseydi. diğer yabaniler hiç mi adam öldürmedi.:)

Dizi başladığından beri en kötü bölümdü 7x10 (Puanı fazla bile vermiş olabilirim.)

Herkes beğenmiş, bi ikimiz beğenmemişiz galiba.:X @destere

4x8

Bu George R.R. Martin adamı kanser eder yeminle.:(

Kimi sevdiysek gitti, bıktım şu beklenmedik ölümlerden. Ya arkadaş ne artistlik yapıyon savaşın artistliği mi olur, adamı devirmişsin bitir işini , şaşırtıcı ve trajik bir son.

Ben ki ne Hanniballar, ne Spartacusler izlemiş adam, şu son sahnede şok olduğum kadar başka hiçbir sahnede şok olmadım. Resmen üzüldüm, çok kötüydü yahu.

Hayır bu kadar iyi ve oturaklı bir karakter bu şekilde harcanmamalıydı yazık oldu.:(

Tyrion ' ın Jaime ile girdiği diyalogda çok ayrıntılı bir biçimde duyduğu üzüntüyü anlatması ve finaldeki Oberyn' in ölümü karşısındaki şaşkınlığı .. Gerçekten iyi düşünülmüş bir kurguydu.:)

Tazı'nın yüzündeki ifade ve Arya'nın gülüşü bölümün tek güzel yanıydı.:)

Ben Tazıya acıdım adam yine fidyesini alamadı :) cenabet midir nedir?

9x10
duygularıma tercüman olmuşsun resmen :D
dün cnbe de yine denk geldim bölüme, oberyn reyiz yine duygulandırdı ilk kez izlermişcesine :T artık izlerken son mızrağı saplayınca kapatıcam benim için dağ öldü olarak kalacak :D bu arada patlayan kafayı buzlamadılar çok şaşırdım :X

duygularıma tercüman olmuşsun resmen :D
dün cnbe de yine denk geldim bölüme, oberyn reyiz yine duygulandırdı ilk kez izlermişcesine :T artık izlerken son mızrağı saplayınca kapatıcam benim için dağ öldü olarak kalacak :D bu arada patlayan kafayı buzlamadılar çok şaşırdım :X
Dizinin sloganı zaten 'All men must die!' yani bütün adamlar ölmeli! Dolayısıyla adamların ölmesinde de bir gariplik yok, ilerde daha ne adamlar ölecek, ne adamlar. İnsan üzülüyor yine tabi.:)

Dizinin sloganı zaten 'All men must die!' yani bütün adamlar ölmeli! Dolayısıyla adamların ölmesinde de bir gariplik yok, ilerde daha ne adamlar ölecek, ne adamlar. İnsan üzülüyor yine tabi.:)
all men must die'sın da all bad men mus die'sın :D george sağolsun iyi kötü ayırt etmiyor bir yandan güldürüp bir yandan ağlatıyor :(

4x9

Bütün bölümü ileri sara sara izledim dövüş sahnesi görmek isteseydim gider bulurdum bişey, Tüm bölüm aynı yerde bence kötü bir bölümdü sıkıldım ya benim yarım adamıma noldu ben onu merak ediyodum.:(

Çok saçma buldum ben duvarda 117 adam vardı dünyanın adamı öldü.. yinede geriyede bir sürü adam kaldı. sırf ygritte 20 adam öldürmüştür. sonra o warq olan kel ve turuncu kafa 20 şerde onlar öldürse 60 adam eder. kurgu zayıf geldi gözüme bari içeri az adam girseydi. diğer yabaniler hiç mi adam öldürmedi.:)

Dizi başladığından beri en kötü bölümdü 7x10 (Puanı fazla bile vermiş olabilirim.)

Herkes beğenmiş, bi ikimiz beğenmemişiz galiba.:X @destere
dokuzuncu bölümü beğenmemene sevindim tek kalmıştım arada:) herkes bir övmüş bir övmüş ben bölümü bitirene kadar çile çektim :)
savaş sahneleri çok yapmacık yapay geldi, olaya kendimi veremedim. got un tüm sezonlardaki sıkıldığım tek bölümüydü? jon snow karakterini pek sevmesemde kabahat sadece sevmemekle alakalı değil o yanındaki şişmanla konuşurlarken işi duygusala bağlamaları hiç olmadı got a yakışmayan sahnelerdi :) o sahnede arya olsa diyorum kız haliyle bile daha bir erkek gibi davranırdı :)