Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zar zor anlıyorum zaten. :D Bir şey daha soracağım. Bu kral şehrini hangi Targeryan fethetti? :D
aegon targaryen ya da diğer adıyla fatih aegon :D dany min büyük büyüüüük dedesi.
bak resmi:
250px-AEGON_I.jpg

spoi olmayan yerleri okursun. :D geçmişe falan bakarsın diye atmıştım :) ben bakıyorum şuan, onlarca hane, hikaye falan var. kitap çok daha güzel. dizide heba oluyoruz yeminle.ss
Kitapları çok pahalıydı la en son baktığımda. :D Ama kitabı daha güzeldir gerçekten de. Görmediğim olaylar vardır bir sürü. :(

Haritasını merak ediyordum, onu gördüm. :D

4x3
Bu bölüm pek iyi değildi. :(
Khaleesi'nin şehre attığı şey tasma gibi bir şeydi? Köle mi yapacak ki bu çok uzak bir ihtimal.
8/10

4x3

Yine biraz durgun ama yine bana göre güzel bir bölümdü. :D

Joffrey'in ölümünün ihalesinin Tyrion'a kalması kötü oldu. :( Sansa'nın kaçması da işi iyice körükledi. Duruşmanın olacağı bölümü merakla bekliyorum. :D

Sör Davos'ın banka olayını akıl etmesi iyi oldu. İnşallah bir an önce parayı toplarlar da orduyu kurarlar. Demir Taht'a Stannis'in oturması lazım. :D

Bölümün sonundaki dövüş sahnesi de iyiydi. Gerçi pek dövüş olmadı ama. :D

@berkann

Şimdiki köleler sahiplerine taksın diye attı ya da "ben önceki köleleri özgür kıldım sizi de kılarım" gibi bir mesaj vardı. :D İkisinden birisi bence.

Puanım: 9/10