Öldürecek adamları hala politika peşindeler.
Onlar kim ya? Torunu olmuyor mu işte?
kelime oyunu yaptım 😛 ii aerys deli kral zaten
Öldürecek adamları hala politika peşindeler.
Onlar kim ya? Torunu olmuyor mu işte?
kelime oyunu yaptım 😛 ii aerys deli kral zaten
Zar zor anlıyorum zaten. Bir şey daha soracağım. Bu kral şehrini hangi Targeryan fethetti?
aegon targaryen ya da diğer adıyla fatih aegon dany min büyük büyüüüük dedesi.
bak resmi:
17 tane targaryen kral oturmuş işte 282 yıl kadar hüküm sürmüşlerYıllardır Targeryanlardaydı o zaman şehir.
Sen bunları araştırdın sanırım. Dizi bitsin ben de araştıracam. .ss17 tane targaryen kral oturmuş işte 282 yıl kadar hüküm sürmüşler
spoi olmayan yerleri okursun. geçmişe falan bakarsın diye atmıştım ben bakıyorum şuan, onlarca hane, hikaye falan var. kitap çok daha güzel. dizide heba oluyoruz yeminle.ssSpoielr vardır şimdi onda. Kitaptan da yazmışlar zaten, sağol ama almayayım ben. @yatutarsa
Kitapları çok pahalıydı la en son baktığımda. Ama kitabı daha güzeldir gerçekten de. Görmediğim olaylar vardır bir sürü.spoi olmayan yerleri okursun. geçmişe falan bakarsın diye atmıştım ben bakıyorum şuan, onlarca hane, hikaye falan var. kitap çok daha güzel. dizide heba oluyoruz yeminle.ss
aynen çok para. böyle internetten idare edecez artıkKitapları çok pahalıydı la en son baktığımda. Ama kitabı daha güzeldir gerçekten de. Görmediğim olaylar vardır bir sürü.
Haritasını merak ediyordum, onu gördüm.
Mantıklı.
renly bilemedi kıymetini
kaçıncı bölümdesin ki görmül olman lazım 1.-2.sezona falan varidi