kaçıncı bölümdesin ki görmül olman lazım 1.-2.sezona falan varidi
Ama işte o kızla evleneceğini bilmiyordum. 4x3'ü izledim en son.
İsmen de hatırlayamadım adamı.
kaçıncı bölümdesin ki görmül olman lazım 1.-2.sezona falan varidi
Ama işte o kızla evleneceğini bilmiyordum. 4x3'ü izledim en son.
evlenmedi ki
2:30 a al tommen için
ohhoohoyy tommenin tomomen hayatı kaydı çocuk kalpten pırtlar
İyiki dizi ilk başladığında izlemeye başlamamışım hepsini ard arda izlemek mükemmeldisonradan başlayan herkesin yaşadığı bir durum
4x8 sezonun en iyi bölümlerinden biri olacak imdb si 9.7 galiba4x7
Yine çok iyi bir bölümdü. Sonları yine çok iyiydi.
Bu bölüm Tyrion'lu sahneler yine çok iyiydi. Geçen bölüm tahmin olarak gerçekten de Oberyn'i diyecektim. Ama ufak bir spoiler yardımıyla bu doğru tahmin yaptım. O da Cersei'nin şampiyonun Dağ olmasını bilmemdi. Neyse yüksek ihtimal bir sonraki bölüm ya da ondan sonraki bölüm dövüşü izleriz. Her ne kadar kazananı belli bir dövüş olacak olsa da.
Arya ve Tazı'nın sahneleri yine güzeldi.
Khaleesi başından beri beklenen şeyi yaptı. O adamı hiç sevemedim, muhtemelen sevemeyeceğim de.
Ve bölümün en iyi sahnesi şüphesiz teyzenin uçuşuydu. Bunun spoiler'ını dün yemiştim ama yine de izlemesi keyif veren bir sahneydi.
Puanım: 9.5/10
Evet ben de öyle duyumlar almıştım. Bugün 3'leyeceğim galiba.4x8 sezonun en iyi bölümlerinden biri olacak imdb si 9.7 galiba
birkaç defa izlemiştim o bölümü üçle üçleEvet ben de öyle duyumlar almıştım. Bugün 3'leyeceğim galiba.
hemen kendi reklamımızı yapalım.4x8
Yok artık. O nasıl bir bölümdü öyle. 😱 İzlediğim en iyi Game Of Thrones bölümü değildi belki ama bana göre kesinlikle en etkileyici bölümüydü. Hala şoktayım.
Oberyn reyis. Bu adamı bu kadar sevdiğimi bilmiyordum. Bugüne kadar ölen karakterler içerisinde ölümüne en çok şok olduğum ve üzüldüğüm karakter oldu.
Dövüşü Oberyn'in kazanacağına emindim. Kendimi baya şartlandırmıştım buna Allah'tan bu konu hakkında spoiler yememişim. Özleyeceğiz Oberyn'i Tyrion ölmez bence ama nasıl ölmez orasını bilmiyorum.
Bölüm hakkında başka bir şey yazmak gelmedi içimden. Arya'nın durumu da ilginç bir hal aldı bu arada.
Az daha unutuyordum. Sör Jorah'a da çok üzüldüm en sevdiğim karakterlerden birisiydi. Khaleesi'nin sahneler artık Jorah'ın yokluğunda çekilmez gibi.
Puanım: 10/10
@OzaN da sevmiyordu dimi Stannis'i şu forumda stannis i seven sadece ikimiz varız galibaStannis konusunda ayrılıyoruz sanırım. @OzaN Onun haricinde hemen hemen sevdiklerimiz aynı.
Aaron Paul'un canlandırdığı karakteri sevmesem de oyunculuk anlamında iyiydi. Ama 4x6'yı izledikten sonra Peter Dinglake'in kazanmış olmasını gerçekten istedim.
Çok iyiymiş.hemen kendi reklamımızı yapalım.
ölümünün ardından 6 kıta şiir yazacak kadar sevmiştim ben oberyn i https://fav10.net/forum/threads/oberyn-martell-anısına-spoiler-İçerir.223163/
sağolÇok iyiymiş.
Biraz da kendi etti kendi buldu. Şov yapmasa çok rahat yenmişti.
sağol
sen de mi şov diye düşünüyorsun adam zaten dağ dan intikam almak için gelmişti şehire yoksa lannister ların düğününden ona ne hala kulaklarımda say her name'i