Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10394596_921678647846562_18141411300982567_n.jpg

tommen yaşadı :F @yatutarsa @berkann @destere @OzaN @sürgünüm @Forumdash @Reytinger @cevaa
ohhoohoyy tommenin tomomen hayatı kaydı :) çocuk kalpten pırtlar :)

4x4

Uzun zamandır izlediğim çoğu bölümün altında bir bölümdü ama sıkılmadım izlerken. Sonu çok iyiydi.

Bran'in isyancıların eline geçmesi kötü oldu. Jon Snow oraya doğru gidiyor, tez zamanda kurtarır inşallah kardeşini. :D

Khaleesi kaleyi içerden fethetti, zekiceydi.

Jaime iyi şeyler yapmaya devam ediyor.

Sondaki Ak Gezenler'in sahnesi de çok iyiydi bence. Aldıkları bebeklere ne yaptıklarını öğrenmiş olduk. Ama orada dikilen ve bebeği Ak Gezenler'e dönüştürenler ne ayak onu anlamadım. (b)

Puanım: 8.5/10

4x5

Bazı kısımlar durgundu ama geneline bakarsak yine güzel bir bölümdü.

Arya ile Tazı'nın sahnelerini izlemek güzel oluyor. Geneli komik oluyor zaten. :D

Sansa teyzesinin yanında da rahat edemeyecek anlaşılan. Kız Winterfell'dan bir çıktı bir daha da huzur bulamadı.

Khaleesi kendini kölelere adayan bir melek resmen. :D Westeros'a gelmesine bence de gerek yok orada da hüküm sürebilir. :D

Jon Snow'un isyancılara saldırdığı ve sonrasında Bran'i göremediği anlar falan güzeldi.

Puanım: 9/10

4x6

Müthiş bir bölümdü. Dizinin izlediğim en iyi bölümlerinden birisiydi kesinlikle.

Özellikle bölümün sonları harikaydı. Tyrion reyis döktürdü. :D Şimdi acaba şampiyonu olarak kimi seçecek onu merak ettim. Bir tahminim var ama spoiler olabilir o yüzden yazmayacağım.

Stannis reyis ve Davos reyis parayı aldılar. :D Sör Davos'un konuşması iyiydi. Artık ordu Stannis'i bekler. :D Muhtemelen kuzeye gideceklerdir.

Theon Greyjoy'un durumuna üzülüyorum. Kötü şeyler yaptı zamanında ama bu kadarı fazla. :(

Khaleesi'nin ejderhalarının yaptığı şov iyiydi. Onun haricinde bu bölüm Khaleesi'nin sahneleri sıkıcıydı.

Puanım: 10/10

4x7

Yine çok iyi bir bölümdü. Sonları yine çok iyiydi.

Bu bölüm Tyrion'lu sahneler yine çok iyiydi. Geçen bölüm tahmin olarak gerçekten de Oberyn'i diyecektim. :D Ama ufak bir spoiler yardımıyla bu doğru tahmin yaptım. :D O da Cersei'nin şampiyonunun Dağ olmasını bilmemdi. Neyse yüksek ihtimal bir sonraki bölüm ya da ondan sonraki bölüm dövüşü izleriz. :Z Her ne kadar kazananı belli bir dövüş olacak olsa da. :D

Arya ve Tazı'nın sahneleri yine güzeldi.

Khaleesi başından beri beklenen şeyi yaptı. :( O adamı hiç sevemedim, muhtemelen sevemeyeceğim de.

Ve bölümün en iyi sahnesi şüphesiz teyzenin uçuşuydu. :D Bunun spoiler'ını dün yemiştim ama yine de izlemesi keyif veren bir sahneydi. :D

Puanım: 9.5/10

Son düzenleme:
4x7

Yine çok iyi bir bölümdü. Sonları yine çok iyiydi.

Bu bölüm Tyrion'lu sahneler yine çok iyiydi. Geçen bölüm tahmin olarak gerçekten de Oberyn'i diyecektim. :D Ama ufak bir spoiler yardımıyla bu doğru tahmin yaptım. :D O da Cersei'nin şampiyonun Dağ olmasını bilmemdi. Neyse yüksek ihtimal bir sonraki bölüm ya da ondan sonraki bölüm dövüşü izleriz. :Z Her ne kadar kazananı belli bir dövüş olacak olsa da. :D

Arya ve Tazı'nın sahneleri yine güzeldi.

Khaleesi başından beri beklenen şeyi yaptı. :( O adamı hiç sevemedim, muhtemelen sevemeyeceğim de.

Ve bölümün en iyi sahnesi şüphesiz teyzenin uçuşuydu. :D Bunun spoiler'ını dün yemiştim ama yine de izlemesi keyif veren bir sahneydi. :D

Puanım: 9.5/10
4x8 sezonun en iyi bölümlerinden biri olacak :) imdb si 9.7 galiba

4x8

Yok artık. O nasıl bir bölümdü öyle. 😱 İzlediğim en iyi Game Of Thrones bölümü değildi belki ama bana göre kesinlikle en etkileyici bölümüydü. Hala şoktayım. :D

Oberyn reyis. :( Bu adamı bu kadar sevdiğimi bilmiyordum. Bugüne kadar ölen karakterler içerisinde ölümüne en çok şok olduğum ve üzüldüğüm karakter oldu.

Dövüşü Oberyn'in kazanacağına emindim. Kendimi baya şartlandırmıştım buna Allah'tan bu konu hakkında spoiler yememişim. :D Özleyeceğiz Oberyn'i :( Tyrion ölmez bence ama nasıl ölmez orasını bilmiyorum.

Bölüm hakkında başka bir şey yazmak gelmedi içimden. Arya'nın durumu da ilginç bir hal aldı bu arada. :D

Az daha unutuyordum. Sör Jorah'a da çok üzüldüm en sevdiğim karakterlerden birisiydi. Khaleesi'nin sahneler artık Jorah'ın yokluğunda çekilmez gibi. :(

@gundix123 çoğu yorumuna katılıyorum. Galiba genel olarak aynı karakterleri sevip, aynılarından nefret ediyoruz. :D

Jorah'a ben de çok üzülmüştüm. :(

Oberyn reyise zaten hepimiz üzüldük. :(

Peter Dinklage işte 4x6'daki o sahneyle Emmy'ye başvurmuştu, ben kesin alır diyordum ama kısmet değilmiş. :):)

4x8

Yok artık. O nasıl bir bölümdü öyle. 😱 İzlediğim en iyi Game Of Thrones bölümü değildi belki ama bana göre kesinlikle en etkileyici bölümüydü. Hala şoktayım. :D

Oberyn reyis. :( Bu adamı bu kadar sevdiğimi bilmiyordum. Bugüne kadar ölen karakterler içerisinde ölümüne en çok şok olduğum ve üzüldüğüm karakter oldu.

Dövüşü Oberyn'in kazanacağına emindim. Kendimi baya şartlandırmıştım buna Allah'tan bu konu hakkında spoiler yememişim. :D Özleyeceğiz Oberyn'i :( Tyrion ölmez bence ama nasıl ölmez orasını bilmiyorum.

Bölüm hakkında başka bir şey yazmak gelmedi içimden. Arya'nın durumu da ilginç bir hal aldı bu arada. :D

Az daha unutuyordum. Sör Jorah'a da çok üzüldüm en sevdiğim karakterlerden birisiydi. Khaleesi'nin sahneler artık Jorah'ın yokluğunda çekilmez gibi. :(

hemen kendi reklamımızı yapalım. :D
ölümünün ardından 6 kıta şiir yazacak kadar sevmiştim ben oberyn i :( https://fav10.net/forum/threads/oberyn-martell-anısına-spoiler-İçerir.223163/

Stannis konusunda ayrılıyoruz sanırım. :D @OzaN Onun haricinde hemen hemen sevdiklerimiz aynı. :D

Aaron Paul'un canlandırdığı karakteri sevmesem de oyunculuk anlamında iyiydi. Ama 4x6'yı izledikten sonra Peter Dinglake'in kazanmış olmasını gerçekten istedim. :D

Stannis konusunda ayrılıyoruz sanırım. :D @OzaN Onun haricinde hemen hemen sevdiklerimiz aynı. :D

Aaron Paul'un canlandırdığı karakteri sevmesem de oyunculuk anlamında iyiydi. Ama 4x6'yı izledikten sonra Peter Dinglake'in kazanmış olmasını gerçekten istedim. :D
@OzaN da sevmiyordu dimi Stannis'i :T: şu forumda stannis i seven sadece ikimiz varız galiba :D

sağol :D
sen de mi şov diye düşünüyorsun :( adam zaten dağ dan intikam almak için gelmişti şehire yoksa lannister ların düğününden ona ne :D hala kulaklarımda say her name'i :(
Amacı intikam almaktı da asıl amacı Tywin ismini duymaktı bence. Bunu yaparken de basbaya şov yapıyordu bence. :D

Son düzenleme: