Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x9

Genel olarak haraketli bir bölüm olmasına rağmen sadece Snow'u göstermeleri sıktı bir süre sonra
Dizinin klasik 9.bölümlerinden biriydi.

Kızın ölmesine üzüldüm ya, Snow reyizle birlikte olsalardı iyi olurdu.

Olayları sezon finaline sakladılar galiba

8/10

4*9
Dehşetül vahşet bir bölümdü 😱

Sam ve Snow'un baştaki ergen ergen seks sohbetleri olmasa daha muhteşem bir bölüm olabilirdi.

Heyecan doruktaydı bu bölüm, Jon Snow süper bir komutanlık yaptı ve başarıyla püskürttüler yabanılları. Devlerden biri kapıdan girip 6 tane nöbetçinin üzerine yürüdüğünde heyecan hat safhaya ulaştı konuşmaları çok güzeldi sonra hep bir ağızdan yeminleri söylemeye başladılar -tabii on ara "bırakın olm yemini falan ödürmeye geliyo adam sizi demedim değil"- tüylerim diken diken oldu.

Ygritte iyiydi hoştu, ölmeseydi de olurdu ama öldürmeye gelmişti zaten. Rahmetlinin "You know nothing Jon Snow" diye diye öldü.

Bu arada Sör Alliser mı ne sörlüğü batsın onun .ss orada Sam bile savaşırken utanmadan Gilly'nin yanına kitledi kendini melun 😡
10/10

Beklentimi karşılamayan bir bölüm oldu.Ama kötü diyemeyiz yine.

Fragmanda direk Snow'un ismini başta görünce hıııhh dedim bölüm fena ama olmadı.Sonra 3-4 kişinin ismi daha yazıldı fragamna bitti.Bölüm 5-6 kişi arasında geçti.

Bölüm sıkıcı başladı.Taki Yabanıllar kaleye gelene kadar.
Oradada başta pek hareketlilik yoktu ama içeriye giren kızıl erkek fena salladı kaleyi.Ama sonu fena oldu.

Ygritte bölümün en heyecanlı kısmıydı.Kadın tam bir cevher öldüğüne çok üzüldüm ve beklemiyordumda.Biraz daha görseydik muhteşemliği keşke.
Niye öldü ki.

Jon Snow cidden bayatladı.Yukarıda bir kaç iş becerdi aşağıda iyi toparladı ama bölümü kurtarmaya yetmedi bence.
Şu Kalenin içinden çıkan tırmıklar neydi öyle.O sahne efsaneydi.
Ayrıca yukarıda Snow'dan sonra Snow'un emrettiği kişi baya iyiydi.Tuttum elemanı.

Puanımı düşük tutacağım çünkü cidden beğenmedim.
8.5/10