Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x9

Genel olarak haraketli bir bölüm olmasına rağmen sadece Snow'u göstermeleri sıktı bir süre sonra :D Dizinin klasik 9.bölümlerinden biriydi.

Kızın ölmesine üzüldüm ya, Snow reyizle birlikte olsalardı iyi olurdu.

Olayları sezon finaline sakladılar galiba :D

8/10

4*9
Dehşetül vahşet bir bölümdü 😱

Sam ve Snow'un baştaki ergen ergen seks sohbetleri olmasa daha muhteşem bir bölüm olabilirdi. :D

Heyecan doruktaydı bu bölüm, Jon Snow süper bir komutanlık yaptı ve başarıyla püskürttüler yabanılları. Devlerden biri kapıdan girip 6 tane nöbetçinin üzerine yürüdüğünde heyecan hat safhaya ulaştı konuşmaları çok güzeldi sonra hep bir ağızdan yeminleri söylemeye başladılar -tabii on ara "bırakın olm yemini falan ödürmeye geliyo adam sizi demedim değil"- tüylerim diken diken oldu. :D

Ygritte iyiydi hoştu, ölmeseydi de olurdu ama öldürmeye gelmişti zaten. Rahmetlinin "You know nothing Jon Snow" diye diye öldü. :X

Bu arada Sör Alliser mı ne sörlüğü batsın onun .ss orada Sam bile savaşırken utanmadan Gilly'nin yanına kitledi kendini melun 😡
10/10

Beklentimi karşılamayan bir bölüm oldu.Ama kötü diyemeyiz yine.:D

Fragmanda direk Snow'un ismini başta görünce hıııhh dedim bölüm fena ama olmadı.Sonra 3-4 kişinin ismi daha yazıldı fragamna bitti.Bölüm 5-6 kişi arasında geçti.:(

Bölüm sıkıcı başladı.Taki Yabanıllar kaleye gelene kadar.
Oradada başta pek hareketlilik yoktu ama içeriye giren kızıl erkek fena salladı kaleyi.Ama sonu fena oldu.:Z
Ygritte bölümün en heyecanlı kısmıydı.Kadın tam bir cevher öldüğüne çok üzüldüm ve beklemiyordumda.Biraz daha görseydik muhteşemliği keşke.:TNiye öldü ki.:T
Jon Snow cidden bayatladı.Yukarıda bir kaç iş becerdi aşağıda iyi toparladı ama bölümü kurtarmaya yetmedi bence.
Şu Kalenin içinden çıkan tırmıklar neydi öyle.O sahne efsaneydi.:ZAyrıca yukarıda Snow'dan sonra Snow'un emrettiği kişi baya iyiydi.Tuttum elemanı.:D

Puanımı düşük tutacağım çünkü cidden beğenmedim.:( 8.5/10