xBUGRAx
Süper Emekli
Sesi açıldı. Bu kadın açılır bence.
Şekerim var bilmiyon mu dedi Fatih'e.
Sesi açıldı. Bu kadın açılır bence.
Reyhan yeni favorim valla. Çok tatlı kadın ya. İlk geldiklerinde geliniyle çok gıcıktı ama şimdi çok sevdim.Şekerim var bilmiyon mu dedi Fatih'e.
Reyhan yeni favorim valla. Çok tatlı kadın ya. İlk geldiklerinde geliniyle çok gıcıktı ama şimdi çok sevdim.
Annnaa dilleri çıktı gelin kaynana finalde. 😱
Nurten oyun yapmış tepki olarak öyle yapmış. Bunlar kesin çekiliyor.Oğlu da fena değil masada fotoğrafı var gözüm kayıyor arada.
Bu hafta hiç izleyemedim, işlerim vardı. Kendimi Fatih Ürek'e ihanet etmiş gibi hissediyorum.
Seninki çekildi.Bu hafta hiç izleyemedim, işlerim vardı. Kendimi Fatih Ürek'e ihanet etmiş gibi hissediyorum.
Nurten oyun yapmış tepki olarak öyle yapmış. Bunlar kesin çekiliyor.
Sen konuşma Zuhal'in adamı. Bak Fatihimi de Portakal'la gidip köşeye sıkıştırmayın Esra ve Seda'ya yaptığınızı unutmadık Fatih Ürek'i yedirmeyiz.Parada anlaşamadılar sanırım ailevi sebepmiş inanak.
Sen konuşma Zuhal'in adamı. Bak Fatihimi de Portakal'la gidip köşeye sıkıştırmayın Esra ve Seda'ya yaptığınızı unutmadık Fatih Ürek'i yedirmeyiz.
Niye böyle bir karar aldılar acaba? Söylediler mi?Seninki çekildi.
Ailevi nedenlerden yazıyordu alt banta.Niye böyle bir karar aldılar acaba? Söylediler mi?
Zuhal'in mafya kocası tehdit etmiştir.. Büyük oyunlar yaptılar bizim aklımız ermez.O saçmalığı Seda'nın tekmeyi bastığı sevgilisinin yaptırdığı ortaya çıktı. Esra ve Seda varoş gülleri Zuhal'i köşeye sıkıştırmaya çalıştı asıl.
Hahaha ilahi Burkiş.
Her şeyin çok datlu olduğu yıllar.
Fatih - Mali - Seda - İbo... Hayalimdeki şov programı 4 İnsan.Fatih Ürek efenim ben...