İlk soruyu cevaplamadın. Okulun hala devam mı ediyor yoksa.Yapar herhalde aralıksız devam etmiş olacak yoksa. Zuhal'e de bak.
İlk soruyu cevaplamadın. Okulun hala devam mı ediyor yoksa.
O sana bayılıyormuş.Dersler bitti de sınavlar bayramdan sonra. Ben bakmam artık Fatih'e sevmiyorum.
O sana bayılıyormuş.
Şu Reyhanların hala elenmemesi peki
Hatice dönmüş bu hafta. 😱Ben Kuşum Aydıncıyım zaten ezelden beri... Kurgunun dibi.
Hatice dönmüş bu hafta. 😱
Gelinim Mutfakta çok heyecanlı gidiyor Reyhan/Hüsniye arasında savaş çıktı. @dreamy senin Hatice de dönmüş. Kavgalar çok iyi ya. @Çiğdem @xemrexxx @xBUGRAx @sokak sanati @Maskeli Fedai
Gelinleri oyuncak bebeklerimiz gibi düşünelim diyen psikopat kaynana değil mi.
Ben teve2'de Yaprak Dökümü izliyorum.
Şu bizim gelinli programda dönsün @sokak sanati kaynanam ile birlikte hepsini ezip geçmiştik oklavamız ile @xemrexxx @serhatt @YiğittGelinim Mutfakta çok heyecanlı gidiyor Reyhan/Hüsniye arasında savaş çıktı. @dreamy senin Hatice de dönmüş. Kavgalar çok iyi ya. @Çiğdem @xemrexxx @xBUGRAx @sokak sanati @Maskeli Fedai
Aaa bende bu sene kaynana olacam gelinlikten sıkıldım @xBUGRAx in kaynanası olsam meselaŞu bizim gelinli programda dönsün @sokak sanati kaynanam ile birlikte hepsini ezip geçmiştik oklavamız ile @xemrexxx @serhatt @Yiğitt
Damat da gelsin @Maskeli Fedai @xBUGRAx @mrt-06Aaa bende bu sene kaynana olacam gelinlikten sıkıldım @xBUGRAx in kaynanası olsam mesela
Ne oluyor kardeşim ne bu tantana
bana da böylesi ilişkiler yakışır böyle olaylı şaşalı
Kanal D Avatarına dönünce oradakı entrkalı diziler moduna dönmüş @Maskeli Fedai de bir rahatlamışNe oluyor kardeşim ne bu tantana
O kim