İzliyorum Emre'ye Fatih bey deyip duruyorlar
Ayşe eski galiba ilk defa görüyorum.İzliyorum Emre'ye Fatih bey deyip duruyorlar
Elif yeni sayılır, Cansu ile taklit yapıyorlardı ya.Ben bunları tanımıyorum izlememişim onların dönemini.
Elif yeni sayılır, Cansu ile taklit yapıyorlardı ya.
Bilmiyorum saçma sapan animasyonlar falan katmışlar rezillik. Ailecek eleştirdik kapadık.Süper Kulüp mü yapmaya çalışmışlar adından öyle geldi.
Bilmiyorum saçma sapan animasyonlar falan katmışlar rezillik. Ailecek eleştirdik kapadık.
Fitili ben veriyorum maksat rakip kanalı gömmek.Star'da Gözüm Sende diye program vardı tv izleyip yorumluyorlardı sizi öyle hayal ettim.
Eskidi bu ayolAaa geçenlerde gördüm bunu youtubeden böyle programları troll yapıyormuş ama adam tam istediğim kafa yapısında Bence şu stüdyodakı tek aklı başında olan kişi gerisi mal pazarı
Ecünnü bacak bacak üstüne otururkan adamın bacak bacak üstüne oturmasından rahatsız oluyorlar ya ikiside öyle otursun ya da ikiside öyle oturmasın bu ne saçmalık ayoll Ecünnüye niye siz demiyormuş ismiyle söylüyormuş evlilik programmıymış orası ciddi kurummuş
Şöyle bir adam bulsam kaçırmam oradakı mallar sürüsünün yanında iyi kafayı oynatmamış hayalimdeki koca adayı @mrt-06 @dreamy @xBUGRAx @kerem @destere @Yiğitt @sokak sanati @cookies @xemrexxx
O adam gelsin buraya, kanka olalım.Aaa geçenlerde gördüm bunu youtubeden böyle programları troll yapıyormuş ama adam tam istediğim kafa yapısında Bence şu stüdyodakı tek aklı başında olan kişi gerisi mal pazarı
Ecünnü bacak bacak üstüne otururkan adamın bacak bacak üstüne oturmasından rahatsız oluyorlar ya ikiside öyle otursun ya da ikiside öyle oturmasın bu ne saçmalık ayoll Ecünnüye niye siz demiyormuş ismiyle söylüyormuş evlilik programmıymış orası ciddi kurummuş
Şöyle bir adam bulsam kaçırmam oradakı mallar sürüsünün yanında iyi kafayı oynatmamış hayalimdeki koca adayı @mrt-06 @dreamy @xBUGRAx @kerem @destere @Yiğitt @sokak sanati @cookies @xemrexxx
Aaa geçenlerde gördüm bunu youtubeden böyle programları troll yapıyormuş ama adam tam istediğim kafa yapısında Bence şu stüdyodakı tek aklı başında olan kişi gerisi mal pazarı
Sana da böyle muamele ederseAaa geçenlerde gördüm bunu youtubeden böyle programları troll yapıyormuş ama adam tam istediğim kafa yapısında Bence şu stüdyodakı tek aklı başında olan kişi gerisi mal pazarı
Sana da böyle muamele ederse
FOX gündüz kuşağını izlemeye devam et neler kaçırmışsın bak.
O adam gelsin buraya, kanka olalım.
Aaa ben yeni gördüm Zaten böyle davranmasına bayıldım nekadar hayat dolu neşeli gerçi rol yapıyormuş sanırım gerçekte öyle değilmiş ama tam hayalimdeki tipEskidi bu ayol