xBUGRAx
Süper Emekli
Reyhan - Ezgi vol 2 desene şuna.![]()
Ben onları bu 2. gelişlerinde tanıdım. Reyhan'ı sevdim dün dizilerde oynamak istiyordu.
Reyhan - Ezgi vol 2 desene şuna.![]()
Güzel hanım ağa olur ondan. Kötü enerjisi yetiyor.Ben onları bu 2. gelişlerinde tanıdım. Reyhan'ı sevdim dün dizilerde oynamak istiyordu.![]()
En sevdiğim gündüz entrikası bu ya açık kalıp yemek yapmakKadın acıkmış spagetti yaptı gelinler hepsinden ikişer çatal yedi acıkmışım dedi Fatih de iyi yaptın gı diyor.![]()
Yapmacık kadın o ya. Ev kızı imajı şuan Zahide'mde.Zuhal'in evimizin kızı imajı alacak zaten seyircilerini.![]()
Valla tam Unutma Benilik. Benim de aklıma gelmişti bu.Dizide oynatacağım onu günlük diziye yakışır.![]()
Genç kız gibi olmuş maşallah.
Halise de ayrı bir vaka.![]()
O kadının da ne dediği anlaşılmıyor bir tek şarkı söylerken anlıyorum.Kaynanası kalsın o gitsin uyuz kız.![]()
O kadının da ne dediği anlaşılmıyor bir tek şarkı söylerken anlıyorum.Acayip Tiplerdeki adam gibi.
![]()
Bu program bizde olsa şimdi PT'ye taşımıştık eleme gecesi de Cumartesi yapardık. Format kanalı Show ya, diğerlerinde harcanıyor işler. 😎Saçı eskisine dönmüş hemen çıkan boya mı yapmışlar reyting için. 😱 😱
Nurten, bu tulumba mı dedi.