xBUGRAx
Süper Emekli
Bu Reyhan ve geliniyle niye uğraşıyorlar.
Her yerdesin.
Manyak ikisi de çünkü.Bu Reyhan ve geliniyle niye uğraşıyorlar.![]()
Manyak ikisi de çünkü.Hak ediyorlar.
![]()
Sen asıl sinsiliğini bilmiyorsun bu kız diğer 3 kızdan hep bir şeyleri farklı yapıyor yani görünümü farklı oluyor kaynanası 5 veriyor her seferinde tam 5 gündür 5 veriyor tabağı bulup. Ben bile ekrandan Ezgi'nin tabağını buluyorum tatmadan düşün.Ezgi'yi sevdim konuşmuyorsun falan diyorlar ama sessiz sinsi Fatih'i yanına çekmeye çalıştı baktığımda.![]()
Sen asıl sinsiliğini bilmiyorsun bu kız diğer 3 kızdan hep bir şeyleri farklı yapıyor yani görünümü farklı oluyor kaynanası 5 veriyor her seferinde tam 5 gündür 5 veriyor tabağı bulup. Ben bile ekrandan Ezgi'nin tabağını buluyorum tatmadan düşün.Çok sinsi kızların çıldırması haklı.
![]()
Ben kaynanaları seviyorum zaten Nurten ve Çiğdemciyim.Onlar da akıl etsin anca 3'ü bir olup laf atıyorlar o da puanları götürüyor iyice kanım ısındı şimdi.Yapım fark etmiyor mu.
![]()
Sinir oldum Cansu'ya.Yemek kaşığını daldırdı tatlıya.
![]()
Haksızlık oldu bence ya resmen hile yaptı. Şu Yemekteyiz'de herkesin yüzüne gülüp 1 veren kadınla aynı iticilikte gözümde şuan.kadın resmen biliyor o tabağın gelininin olduuğuınu
Haksızlık oldu bence ya resmen hile yaptı. Şu Yemekteyiz'de herkesin yüzüne gülüp 1 veren kadınla aynı iticilikte gözümde şuan.![]()
Hahaha Reyhan uçuyor bugün ağzınızı çok açıyorsunuz kamerada çok çirkin duruyorsunuz.@dreamy
Bugün izleyemedim.
Oha 😱 Bir önceki bölümde yapacağım demişti yaptı demek. Vay neler kaçırmışım.
Çok komikti Çiğdem de Reyhanı taklit etti bir bak bölüme bence.Oha 😱 Bir önceki bölümde yapacağım demişti yaptı demek. Vay neler kaçırmışım.![]()
Kim elenmiş diye baktım şimdi. Elif ile Özlem elenmiş. İki güzeli de kaybettik.Çok komikti Çiğdem de Reyhanı taklit etti bir bak bölüme bence.![]()