Emre Ozansoy
Moderatör
Halise elendi, Sıra Ezgi'de... Özlem 1,5 aydır alamaıyor, inşAllah gelecek hafta alırlar.... Eleme geceleri akşam yayınlansa daha güzel olur bence!
Halise elendi, Sıra Ezgi'de... Özlem 1,5 aydır alamaıyor, inşAllah gelecek hafta alırlar.... Eleme geceleri akşam yayınlansa daha güzel olur bence!
Benim favorilerim onlar. Fragmana göre zaten çekilecekler galiba.Nurten ve Özlem'in suyu ısındı giderler umarım.
Benim favorilerim onlar. Fragmana göre zaten çekilecekler galiba.
Gerçi Reyhan da iyi. Ben hanımefendiyim diye bağırdı ya Nurten
Bu programa Özlem Özden gelmeli eğer evlendiyse. Hepsinin altından girip üstünden çıkar valla.Özlem çok itici diğer geliniyle katılsın varsa Nurten.
Bu programa Özlem Özden gelmeli eğer evlendiyse. Hepsinin altından girip üstünden çıkar valla.
Bu programa Özlem Özden gelmeli eğer evlendiyse. Hepsinin altından girip üstünden çıkar valla.
Yok be o kız çok iyiydi Bu Tarz Benim kanal değiştirince tavır koydı All Star'a katılmadı.O anlamaz yemekten oyunculukla bozmuştu kafayı.
Yıldız da aynısını yaptı. 😱En tiskinerek yediğine 5 verdi Nurten. 😱
Yıldız da aynısını yaptı. 😱
Betül çok yılan ama gelinini mi arıyon dedi Fatih'in bakışı. İlk kez o kadar sinirli baktığını gördüm.
Sesi açıldı. Bu kadın açılır bence.Gözü haftanın finalinde açıldı. Çok kısık konuşuyor sıkıcı kaynana gitsin.