Dün setteydim hiç de fantezi yaşıyor gibi durmuyordu.fantezilerini yaşayan Ceren ablama tebriksss , size nanik
Dün setteydim hiç de fantezi yaşıyor gibi durmuyordu.fantezilerini yaşayan Ceren ablama tebriksss , size nanik
Karavanı vardır sette orada yaşıyordurDün setteydim hiç de fantezi yaşıyor gibi durmuyordu.
Aynen canın ister.Karavanı vardır sette orada yaşıyordur
Fatih'im bile doğru yolu buldu Pembe bulamadı.
Nursema şovv herkes ekran başına 😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Bunu ne ateyizler ne de siz cevaplayamazsınız @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @12.Adam @MasacRE @ozmoturkDün setteydim hiç de fantezi yaşıyor gibi durmuyordu.
Kuzen kayınço.Bunu ne ateyizler ne de siz cevaplayamazsınız @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @12.Adam @MasacRE @ozmoturk
kız senin artık evlenmeme nedenin buymuş diyolla hayallerin yıkılmasın istiyormuşsunKuzen kayınço.
Hiçbir kusurum yok hamdüsenalar olsun.kız senin artık evlenmeme nedenin buymuş diyolla hayallerin yıkılmasın istiyormuşsun
izlediğini de anlamıyorsun kusur kişisel değil genel olarak aşk duygusuHiçbir kusurum yok hamdüsenalar olsun.
Senin saçmalıklarına kafa yormuyorum. Anlayıp anlamamakla bir alakası yok.izlediğini de anlamıyorsun kusur kişisel değil genel olarak aşk duygusu
hıııı kesin datlumSenin saçmalıklarına kafa yormuyorum. Anlayıp anlamamakla bir alakası yok.