Sponsor seçmemiş miydin ?
15 haftada bir kere 3 mac galibiyet sponsoru sectim, diger türlü sponsorsuz dolasiyorum. O sectigimdede bonus parasini vermedi gibime geliyor, kazanmama ragmen..
Sponsor seçmemiş miydin ?
Onu bilmiyorum ben hiç bonusu tutturamadım bu sezon.15 haftada bir kere 3 mac galibiyet sponsoru sectim, diger türlü sponsorsuz dolasiyorum. O sectigimdede bonus parasini vermedi gibime geliyor, kazanmama ragmen..
Onu bilmiyorum ben hiç bonusu tutturamadım bu sezon.
Sponsorsuz takım olmaz, hemen Medical Park'la anlaş.
Sen yaparsın, biz 3 maçı bile tutturamıyoruz.3 mac yenilmezlik yaptim az önce, ama ondan sonra 12 maclik birsey yapacagim. Diger türlü az para geliyor
Sen yaparsın, biz 3 maçı bile tutturamıyoruz.
Maç başı değerleri gerçeği yansıtmıyor, @OzaN hala düzelticek.Ben mac basi para icin yazdim onu, bonus'tan bana ne
Ama haklisin, keske 9 hafta önce 9 mac yenilmezlik yapsaydim son 9 macta 7 galibiyet 2 beraberlik aldim..
Maç başı değerleri gerçeği yansıtmıyor, @OzaN hala düzelticek.
O bir şey değil 9 maçlıklarda 1 buçuk milyon civarı yazıyor sanırım, seçtikten sonra bakıyorsun 400 bin küsür.Evet, az önce onu da fark ettim. 3 mac yenilmezlik yaptim, 640 bin mac basi yaziyordu ama 510 bin yazdi aldiktan sonra...
O bir şey değil 9 maçlıklarda 1 buçuk milyon civarı yazıyor sanırım, seçtikten sonra bakıyorsun 400 bin küsür.
Dolacağı kesin değil ama artar seyirci sayısı.Suan ki stadyum suan ki bilet fiyatlari ile doluyor. Diyelim ki 3. sinifta kapasiteyi ciddi ölcüde yükselttim; fiyatlari ayni birakirsam yine stadyum dolar mi?
@darksaal @OzaN @berkann @çocuklarduymasın @gundix123
Dolacağı kesin değil ama artar seyirci sayısı.
İç saha yok tarafsız saha.Kupa Maclarinda ic saha olsa bile stadyum geliri olmuyor mu? gitti paralar
İç saha yok tarafsız saha.
Tarafsız saha diyorsun ama maçtaki seyirci sayısı ilk takımın stadyumuna göre.İç saha yok tarafsız saha.
Çaktırma.Tarafsız saha diyorsun ama maçtaki seyirci sayısı ilk takımın stadyumuna göre.
Taraftar güveni seyircinin ne kadar geleceğine etki yapıyor. Ona göre de gelir elde etmiş oluyorsun. Büyük maçlarda taraftar güvenin %80-%70 olsa bile stad full dolabilir. Ancak zayıf takımların maçlarında %100'ün altında olduğunda seyirci sayısı azalabilir. Arttırmak için bilet fiyatlarını düşürmek gerekir.Bir sorum var;
Stadyum Geliri elde etmek icin bilet fiyatlarini ayarliyoruz. Sanirim ilk basta herkesin 20.000 seyirci kapasitesi var. Peki Taraftar güveni ilk basta herkes de %80, yani o zaman ayarladigimiz bilet fiyatlarina göre gelirin %80'ini mi elde ediyoruz, yoksa taraftar güveni stadyum gelirine etki yapmiyor mu?
Taraftar güveni seyircinin ne kadar geleceğine etki yapıyor. Ona göre de gelir elde etmiş oluyorsun. Büyük maçlarda taraftar güvenin %80-%70 olsa bile stad full dolabilir. Ancak zayıf takımların maçlarında %100'ün altında olduğunda seyirci sayısı azalabilir. Arttırmak için bilet fiyatlarını düşürmek gerekir.
Biraz karışık oldu ama idare et.