Futbu - Soru & Cevap Merkezi

Yok anladim gayet iyi bir aciklama. Problemim sadece iyi geliri ayarlamak. Gecen sezon 1.3 milyon geliyordu. Simdi daha az. Ama 1.5 falan gelse en azindan krediyi karsilar. :D
Takımla da alakalı, Juventus filan hep full seyirci oluyor genelde. :D

Ben geçen sezon en başta nasılsa öyle bırakmıştım, 1.6 filan alıyordum. Şimdi de öyleydi ama baktım 2 maçta da 20.000 seyirci geldi. Fiyatları biraz arttırdım, nasıl olsa seyirci geliyor. :D

Burda arttırımı çok iyi ayarlamak gerekli, ayarı kaçırırsan bu sefer seyirci sayısı çok düşer, geliri arttırıcam derken azaltmış olursun. :)

Takımla da alakalı, Juventus filan hep full seyirci oluyor genelde. :D

Ben geçen sezon en başta nasılsa öyle bırakmıştım, 1.6 filan alıyordum. Şimdi de öyleydi ama baktım 2 maçta da 20.000 seyirci geldi. Fiyatları biraz arttırdım, nasıl olsa seyirci geliyor. :D

Burda arttırımı çok iyi ayarlamak gerekli, ayarı kaçırırsan bu sefer seyirci sayısı çok düşer, geliri arttırıcam derken azaltmış olursun. :)

Ben 1. sinif fiyatini ucuk, digerlerini baya düsük yaptim. %100 güven olsa 1.6'ya ayarladim da gelen giden yok. :D

bir sorum var

bu konuyu açanın başına göktaşı düşseydi küçükken fenamı olurdu sizce ? :)

Bu Isvicre bayragi gibi sey nedir oyuncunun önünde? :D

Unbenannt.JPG

"Asist Krali", Kadro listesinde "Gol Krali" gibi sag tarafta listenebilir mi?

Birde kendi macimiz haric, diger takimlarin maclarini izleme sansimiz var mi? :D

Birde kendi macimiz haric, diger takimlarin maclarini izleme sansimiz var mi? :D
Tamamdır. :)

Diğer maçları izleyen olur mu ki? :D

Tamamdır. :)

Diğer maçları izleyen olur mu ki? :D