EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 610
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Olursa Süper Olur.Olabilir ileride.
Biraz daha ara lazım. Mayıs'a doğru olabilir.![]()
Olursa Süper Olur.Olabilir ileride.
Biraz daha ara lazım. Mayıs'a doğru olabilir.![]()
Yakında.![]()
Sonuna kalmaz herhalde.Mayıs'ın sonları olmasın bence, çünkü yazılı dönemine denk geliyor.![]()
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında başlıyoruz.Bu Cuma.![]()
Güzel olur ama yazılılarımız var bizim.19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında başlıyoruz.![]()
İlla ki yazılılara denk gelecek, pek farketmemesi gerekir senin için.Güzel olur ama yazılılarımız var bizim.![]()
İlla ki yazılılara denk gelecek, pek farketmemesi gerekir senin için.![]()
Doğrudur.Başı denk gelmesin benim amacım. Sonlara doğru zaten sistem kuruluyor ve çok uğraşmıyorsun ama başı uğraştırıcı olabiliyor.![]()
Doğrudur.
Tam olarak ne zaman başlıyor sınavların ? Sezonun kaçıncı haftasında yazılıya girmeye hazır olursun.![]()
Yazılı sen de genel bahane olmuş, ne deseler yazılılarım var benim diyeceksin.Aslında şimdi baktım da 19 Mayıs'tan 1 sonraki hafta başlıyormuş yazılılar, yani 19 Mayıs olabilirmiş.
Ne kadar da ilgiliyim.![]()
Aynen öyle ama en son olan değil de bir öncesine sırf bu sebepten dolayı katılamamıştım.Yazılı sen de genel bahane olmuş, ne deseler yazılılarım var benim diyeceksin.![]()
Seni mağdur etmeyelim bir daha.Aynen öyle ama en son olan değil de bir öncesine sırf bu sebepten dolayı katılamamıştım.![]()
Anasayfa, Ozan'ın Futbu'da en beğendiği yer nerdeyse.Siteye uzun süredir girmiyordum şimdi baktım ama ana sayfa tasarımıyla pek ilgilenmemişsin heralde @OzaN . Site içeriğini mi geliştirdin?
Edit: Çok sade gördüm ana sayfayı ondan öyle dedim bu arada.![]()
Ben çok sade buldum.OzaN sade seviyor olabilir tabi.Anasayfa, Ozan'ın Futbu'da en beğendiği yer nerdeyse.![]()
Seni mağdur etmeyelim bir daha.
Zirve yarışı için önemli isimlerdensin.![]()
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.Zirveye oynamadığım yıl olmadı. Kazandığım yıl da olmadı ama olsun.![]()