Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.
Yenilgiler elbet bir gün zaferi doğurur.
Aslında Napoli'yle 1. olacaktık ama çok kritik bir noktada oyuna giremedim ve o 2 haftayı 0 puanla kapattık. Ya da yazılım vardı.
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.
Yenilgiler elbet bir gün zaferi doğurur.
Anasayfa sade ve şık bence. Yenilemeyi yakın vadede düşünmediğim alanlardan.Siteye uzun süredir girmiyordum şimdi baktım ama ana sayfa tasarımıyla pek ilgilenmemişsin heralde @OzaN . Site içeriğini mi geliştirdin?
Edit: Çok sade gördüm ana sayfayı ondan öyle dedim bu arada.
Haftalık Ödenen Miktar | Kalan Haftalar | |
1.660.000 € | 3 | |
1.660.000 € | 3 |
Anladım.Teşekkür ederim.Tablo nedeniyle buradan cevap vereyim. @EnveR
2 defa 5 milyon çektin yani.
3 haftalık çektiğin için yine 10 milyon geri ödeyeceksin. Kredi bölümünde şöyle yazar:
Her gece maçlar oynandıktan sonra taksitlerden biri tahsil edilir banka tarafından.
Haftalık Ödenen Miktar Kalan Haftalar 1.660.000 € 3 1.660.000 € 3
Yani yarın gece maçlan sonra 3.320.000 € hesabından düşücek. 3 maç sonunda kredinin tamamını geri ödemiş olacaksın. Sonra tekrar kredi çekebilirsin. 🙂
Kendiniz oyuncuları çekerek kendi taktiklerinizi oluşturabiliyorsunuz zaten. Artık ayrıca taktik oluşturmaya gerek yok?Diziliş ayarlarına 4-1(DMC)-2(MC)-2(AMC)-1 eklenebilir mi? @OzaN
Birde zahmet olmazsa 3(DL,DC,DR)-1(DMC)-3(MC)-2(AMC)-1
Bir konuya yazmıştım keşke zaman olsa da yapsam diye. Mümkün olmasına mümkün ama çok zor ve karşılığı sadece 1 ay olacak. O nedenle olamayacak yakın zamanda maalesef...Hazir Dünya Kupasi basliyor bir soralim belki mümkündür Futbu'da Dünya Kupasi'ni ayarlamak.
Doğrusunu söylemek gerekirse o oyuncu bir daha gelmez.
Umut en son tükenir.Doğrusunu söylemek gerekirse o oyuncu bir daha gelmez.
Tam hatırlamıyorum şu an ama öyledir büyük ihtimal.Bir takimdan iki oyuncu alip bir tane sattiysam, takimlar arasi 3 transfer hakki bitmis mi oluyor?
Tekrar açmayı düşünmüyorum yakın gelecekte.@OzaN futbuya ne oldu site dondurulmuş sanırım ne zaman açarsın da tekrardan başlarız
Tekrar açmayı düşünmüyorum yakın gelecekte.
Yoruldum uğraşmaktanSebebi ne? Bende az önce bakayım dedim site yoktu ortalıklarda