Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.
Yenilgiler elbet bir gün zaferi doğurur.![]()
Aslında Napoli'yle 1. olacaktık ama çok kritik bir noktada oyuna giremedim ve o 2 haftayı 0 puanla kapattık.
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.
Yenilgiler elbet bir gün zaferi doğurur.![]()
Anasayfa sade ve şık bence. Yenilemeyi yakın vadede düşünmediğim alanlardan.Siteye uzun süredir girmiyordum şimdi baktım ama ana sayfa tasarımıyla pek ilgilenmemişsin heralde @OzaN . Site içeriğini mi geliştirdin?
Edit: Çok sade gördüm ana sayfayı ondan öyle dedim bu arada.![]()
| Haftalık Ödenen Miktar | Kalan Haftalar | |
| 1.660.000 € | 3 | |
| 1.660.000 € | 3 |
Anladım.Teşekkür ederim.Tablo nedeniyle buradan cevap vereyim. @EnveR
2 defa 5 milyon çektin yani.
3 haftalık çektiğin için yine 10 milyon geri ödeyeceksin. Kredi bölümünde şöyle yazar:
Her gece maçlar oynandıktan sonra taksitlerden biri tahsil edilir banka tarafından.
Haftalık Ödenen Miktar Kalan Haftalar 1.660.000 € 3 1.660.000 € 3
Yani yarın gece maçlan sonra 3.320.000 € hesabından düşücek. 3 maç sonunda kredinin tamamını geri ödemiş olacaksın. Sonra tekrar kredi çekebilirsin. 🙂
Kendiniz oyuncuları çekerek kendi taktiklerinizi oluşturabiliyorsunuz zaten. Artık ayrıca taktik oluşturmaya gerek yok?Diziliş ayarlarına 4-1(DMC)-2(MC)-2(AMC)-1 eklenebilir mi? @OzaN
Birde zahmet olmazsa 3(DL,DC,DR)-1(DMC)-3(MC)-2(AMC)-1
Bir konuya yazmıştım keşke zaman olsa da yapsam diye. Mümkün olmasına mümkün ama çok zor ve karşılığı sadece 1 ay olacak. O nedenle olamayacak yakın zamanda maalesef...Hazir Dünya Kupasi basliyor bir soralim belki mümkündür Futbu'da Dünya Kupasi'ni ayarlamak.![]()
Doğrusunu söylemek gerekirse o oyuncu bir daha gelmez.
Umut en son tükenir.Doğrusunu söylemek gerekirse o oyuncu bir daha gelmez.![]()
Tam hatırlamıyorum şu an ama öyledir büyük ihtimal.Bir takimdan iki oyuncu alip bir tane sattiysam, takimlar arasi 3 transfer hakki bitmis mi oluyor?![]()
Tekrar açmayı düşünmüyorum yakın gelecekte.@OzaN futbuya ne oldu site dondurulmuş sanırım ne zaman açarsın da tekrardan başlarız
Tekrar açmayı düşünmüyorum yakın gelecekte.![]()
Yoruldum uğraşmaktanSebebi ne? Bende az önce bakayım dedim site yoktu ortalıklarda![]()