Fark etmez, toplamda ne zaman 4 sarı kartı doldurursa bir sonraki maçta otomatik cezalı duruma düşer.Ama mesela simdi 2. mac Töreyi oynatmadim ve sari kart yok
Fark etmez, toplamda ne zaman 4 sarı kartı doldurursa bir sonraki maçta otomatik cezalı duruma düşer.Ama mesela simdi 2. mac Töreyi oynatmadim ve sari kart yok
Kasif'in buldugu oyuncuyu almadigim zaman, yani almayip, yerine yeni oyuncu buldurtursam, bu bana zarar olur mu finansal yönden?
Forvet buldu, almadim sarisin diye
Beğenmezsen alma, ertesi gün transfer listesine düşer o oyuncu.Kasif'in buldugu oyuncuyu almadigim zaman, yani almayip, yerine yeni oyuncu buldurtursam, bu bana zarar olur mu finansal yönden?
Forvet buldu, almadim sarisin diye
Ben aldım.Aslinda buldugu oyuncu iyiydi, ST ve 74 atak puani vardi. Ama pahali geldi ve üstelik sarisin tipleri istemem takimimda
Hayır.Kirmizi kartlar icin Tahkim kuruluna itirazda bulunamiyormuyoz ?
Menajer kaynaklı.3 kez oldu kaşif bi şey bulamıyor. @OzaN
Menajer kaynaklı.
İlk ikisinde ben de bulamadım, bugün buldu.Bırak ya ne menajeri ilk kez mi oynuyoruz bu oyunu. 7.sezona girdik ilk defa böyle oluyor.
İlk ikisinde ben de bulamadım, bugün buldu.
Aralıkları geniş tuttum.Taktiği özelden yazsaydın iyiydi Dark.
Aralıkları geniş tuttum.
Fiyat aralığında sıkıntı vardır belki.Yaş 16-27
Özellikler 75-100 arası bulamıyor.
Fiyat aralığında sıkıntı vardır belki.
Mevki olarak hepsini seç, biri denk gelir.
Acaba aralık çok geniş olduğundan kaşif aramakla hiç uğraşmıyor mu ?Doğru onu yazmadım o da 3.5 M - 15M arası fiyat aralığı. Mevki MC. Dünya da böyle bi oyuncu yok.
Tüm mevkileri niye seçiyim işime yarayan mevkiyi seçiyorum.
Acaba aralık çok geniş olduğundan kaşif aramakla hiç uğraşmıyor mu ?
Kaşif çalışıyor mu diye kontrol etmek için.