Fark etmez, toplamda ne zaman 4 sarı kartı doldurursa bir sonraki maçta otomatik cezalı duruma düşer.Ama mesela simdi 2. mac Töreyi oynatmadim ve sari kart yok![]()
Fark etmez, toplamda ne zaman 4 sarı kartı doldurursa bir sonraki maçta otomatik cezalı duruma düşer.Ama mesela simdi 2. mac Töreyi oynatmadim ve sari kart yok![]()
Kasif'in buldugu oyuncuyu almadigim zaman, yani almayip, yerine yeni oyuncu buldurtursam, bu bana zarar olur mu finansal yönden?
Forvet buldu, almadim sarisin diye![]()
Beğenmezsen alma, ertesi gün transfer listesine düşer o oyuncu.Kasif'in buldugu oyuncuyu almadigim zaman, yani almayip, yerine yeni oyuncu buldurtursam, bu bana zarar olur mu finansal yönden?
Forvet buldu, almadim sarisin diye![]()
Ben aldım.Aslinda buldugu oyuncu iyiydi, ST ve 74 atak puani vardi. Ama pahali geldi ve üstelik sarisin tipleri istemem takimimda![]()
Hayır.Kirmizi kartlar icin Tahkim kuruluna itirazda bulunamiyormuyoz ?![]()
Menajer kaynaklı.3 kez oldu kaşif bi şey bulamıyor.@OzaN
Menajer kaynaklı.![]()
İlk ikisinde ben de bulamadım, bugün buldu.Bırak ya ne menajeri ilk kez mi oynuyoruz bu oyunu.7.sezona girdik ilk defa böyle oluyor.
![]()
İlk ikisinde ben de bulamadım, bugün buldu.![]()
Aralıkları geniş tuttum.Taktiği özelden yazsaydın iyiydi Dark.![]()
Aralıkları geniş tuttum.![]()
Fiyat aralığında sıkıntı vardır belki.Yaş 16-27
Özellikler 75-100 arası bulamıyor.![]()
Fiyat aralığında sıkıntı vardır belki.
Mevki olarak hepsini seç, biri denk gelir.![]()
Acaba aralık çok geniş olduğundan kaşif aramakla hiç uğraşmıyor mu ?Doğru onu yazmadım o da 3.5 M - 15M arası fiyat aralığı.Mevki MC. Dünya da böyle bi oyuncu yok.
Tüm mevkileri niye seçiyim işime yarayan mevkiyi seçiyorum.![]()
Acaba aralık çok geniş olduğundan kaşif aramakla hiç uğraşmıyor mu ?
Kaşif çalışıyor mu diye kontrol etmek için.![]()