Beğenirsem alırım yine ben.Bana bir tane daha buldu kasif ama ben ST istedim AML getirdi 71 atakli
Almadim
Beğenirsem alırım yine ben.
Sana lazım olmayan bana lazım olabilir.Gecen sezonun en iyi menajerleri benim almadiklarimi aliyorsa demek ki hata yapiyorum
Ok yukarı kırmızı ise morali yüksek olur, ok aşağıya indikçe morali düşüyor.Sari kartlarin durmasi kötü oluyor, illa 4 olunca ceza yiyecekler. Ceza 1 hafta dimi?
Ayrica bu moral durumu ok yukari ve kirmizi ise morali bozuk mu oluyor, yoksa mor ve asagaya baktigi zaman mi kötü oluyor? Yesil düz ok nedir?
Antrenman maçlardan bağımsız.Bu hafta macim yoktu diye mi yetenek antrenmanina gönderdigim 3 oyuncuda degisim olmadi?
Antrenman maçlardan bağımsız.
Üçünde de gelişim 0 mı ?
Oyuncuların yaşları kaç ?Evet, ayni kalmis oranlari
Oyuncuların yaşları kaç ?
Dün gelişim göstermeleri mucize gibi bir şey zaten, daha fazlasını beklemek yüzsüzlük olur.2 x 31 ve 1 x 33
Ama dün gelisim göstermislerdi.
Dün gelişim göstermeleri mucize gibi bir şey zaten, daha fazlasını beklemek yüzsüzlük olur.
Gençleştirmeye bak derim, bir süre sonra hiçbir oyuncun gelişim göstermeyebilir.Benim takim zaten yasli 28 yas ortalama. Umut yok diyorsun yani?
Gençleştirmeye bak derim, bir süre sonra hiçbir oyuncun gelişim göstermeyebilir.
Sahada yenemiyoruz, psikolojik olarak yıpratmak için uğraşıyoruz.Takimdan umutluyken umutsuzluga kapilmak.
Maç başı parayı her halükarda alıyorsun.Sponsorlarda mac basi ve bonus var. Yenilmezlik 3 mac secersek, mac basi aldigimiz parayi yenilincede veriyor mu? Bonusu anladim da
Maç başı parayı her halükarda alıyorsun.
Sponsor seçmemiş miydin ?Hadi ya.. bosuna parasiz culsuz haftalardir geziyorum desene