kenar mahallenin dilberimi deniyordu onaAbovv @Yiğitt'e el kaldırılır mı mahalle hanımları gibi hem saldırır hem diliyle insanı mahveder. Pembe vol2.
kenar mahallenin dilberimi deniyordu ona
Arkamdan konuşup hadsizlik yapacağınıza yüzüme konuşun düet yapalım.Abovv @Yiğitt'e el kaldırılır mı mahalle hanımları gibi hem saldırır hem diliyle insanı mahveder. Pembe vol2.
Iyyy artık bana kötü espri yapıyorsun deme. @Mr.AtArkamdan konuşup hadsizlik yapacağınıza yüzüme konuşun düet yapalım.
@mrt-06 ya kıyamıyorum ben büyütülücek birşeyde zaten yok
sizde ne meraklıymıssınız @mrt-06 na oklava indirmeme gör işte atacan bunları unutmaBence sen büyüt yani YILAN'in başını küçükken ez.
sizde ne meraklıymıssınız @mrt-06 na oklava indirmeme gör işte atacan bunları unutma
BAŞKAN YARDIMCISI YAPTIM BENDE HATTA VEKİL BAŞKANBiz sana kraliçe diyelim sen ne yap.s.s
Dogu esprisi rekora kosuyor burda da paylasalim da konu yeniden canlanmis olsun bari
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2016-Çeyrek-final-mrt-06-vs-sürgünüm.262464/#post-2873070
@Bully @Doğu @MasacRE- @denizz19 @DarkLeqenD @Aserat @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @Billy Kane @sokak sanati @vadikızı
Baya olmamis aldik zate biraz daha artsada sorun olmaz artik ve burda paylastiktan hemen sonra @Aserat tan bir olmamis geldi birkac tane daha gelir diye düsünüyorumBen görevimi yaptım bastım eksiyi Sen de cidden kaşınıyorsun ama herkesi etiketlemişsin bana olmamış atın diye
Baya olmamis aldik zate biraz daha artsada sorun olmaz artik ve burda paylastiktan hemen sonra @Aserat tan bir olmamis geldi birkac tane daha gelir diye düsünüyorum
Bir de haftanin en cok güldüren mesajlari konusuna girersem o zaman tam olur iste
Beni böyle rezalet bir esprimsiyle muhattap ettiğin için attım.Bir de haftanin en cok güldüren mesajlari konusuna girersem o zaman tam olur iste
@Aserat bu konuda niye olmamis attin ki burasi olmamis atma yeri degil espriyi yaptigim konuda atmissin zaten olmamisi