kenar mahallenin dilberimi deniyordu onaAbovv @Yiğitt'e el kaldırılır mı mahalle hanımları gibi hem saldırır hem diliyle insanı mahveder. Pembe vol2.![]()
kenar mahallenin dilberimi deniyordu ona![]()
Arkamdan konuşup hadsizlik yapacağınıza yüzüme konuşun düet yapalım.Abovv @Yiğitt'e el kaldırılır mı mahalle hanımları gibi hem saldırır hem diliyle insanı mahveder. Pembe vol2.![]()
Iyyy artık bana kötü espri yapıyorsun deme.Arkamdan konuşup hadsizlik yapacağınıza yüzüme konuşun düet yapalım.
sizde ne meraklıymıssınız @mrt-06 na oklava indirmeme gör işte atacan bunları unutmaBence sen büyüt yani YILAN'in başını küçükken ez.![]()
sizde ne meraklıymıssınız @mrt-06 na oklava indirmeme gör işte atacan bunları unutma![]()
BAŞKAN YARDIMCISI YAPTIM BENDE HATTA VEKİL BAŞKANBiz sana kraliçe diyelim sen ne yap.s.s
Dogu esprisi rekora kosuyor burda da paylasalim da konu yeniden canlanmis olsun bari
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2016-Çeyrek-final-mrt-06-vs-sürgünüm.262464/#post-2873070
@Bully @Doğu @MasacRE- @denizz19 @DarkLeqenD @Aserat @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @Billy Kane @sokak sanati @vadikızı
Baya olmamis aldik zate biraz daha artsada sorun olmaz artikBen görevimi yaptım bastım eksiyiSen de cidden kaşınıyorsun ama herkesi etiketlemişsin bana olmamış atın diye
![]()
Baya olmamis aldik zate biraz daha artsada sorun olmaz artikve burda paylastiktan hemen sonra @Aserat tan bir olmamis geldi birkac tane daha gelir diye düsünüyorum
![]()
![]()
Bir de haftanin en cok güldüren mesajlari konusuna girersem o zaman tam olur iste
Beni böyle rezalet bir esprimsiyle muhattap ettiğin için attım.Bir de haftanin en cok güldüren mesajlari konusuna girersem o zaman tam olur iste
@Aserat bu konuda niye olmamis attin ki burasi olmamis atma yeri degil espriyi yaptigim konuda atmissin zaten olmamisi![]()