Bu da süpermiş yeni görüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 52504
Yılın kapağı. @denizz19
@mrt-06 @Bully @Billy Kane @xemrexxx @Çiğdem- gibi Icerde sevenler cevabı bekliyoruz.
Bu da süpermiş yeni görüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 52504
Yılın kapağı. @denizz19
@mrt-06 @Bully @Billy Kane @xemrexxx @Çiğdem- gibi Icerde sevenler cevabı bekliyoruz.
Abi ben bile olmamış attım cidden berbattı BerbatEspriTeam in başkanlığına aldırıcam onu bizi en iyi o yönlendirirAl işte @mrt-06 o mesaja da güldürdün demiş. @DarkLeqenD olmamış teame kesinlikle alınmayacak üyeler belli oldu. mrt-06 @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi . Bu üçlüye istediğin kadar kötü espri yap yine gülüyorlar
Kötü esprileri ben de severim de @MayısKralı nin son esprisi beni de asti
Zaten hiç sevmem kendisini, kendi gibi berbat bir espri yapmış bastım dissi geçtim.@MayısKralı arkadasimiz kötü espri sampiyonluguna ben de adayim dedi lütfen onu kirmayip olmamislarimizi atalim
https://fav10.net/forum/threads/harunnn60-ve-adımutlulukk-abidik-gubidik-3-bölüm.249584/page-3#post-2873596
@Bully @Aserat @xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @OzaN @Doğu @tolgab @MasacRE- @DarkLeqenD
Sende az çakal değilsin haStok espriler yaptım durum güncellemesi olarak her gün paylaşacağım oradan disste atamazsınız @MasacRE-
Durum güncellemelerine de olmamis butonu şarttir şarttirStok espriler yaptım durum güncellemesi olarak her gün paylaşacağım oradan disste atamazsınız @MasacRE-
Cok iyi yapmissinZaten hiç sevmem kendisini, kendi gibi berbat bir espri yapmış bastım dissi geçtim.
Zaten hiç sevmem kendisini, kendi gibi berbat bir espri yapmış bastım dissi geçtim.
Eskiden çocuktum şimdi büyüdüm.Komik olduğu için gülüyoruz herhalde. Ben her zaman kötü esprileri desteklerim helal olsun size @eskici @MayısKralı.
Bu gülenlere @Billy Kane de eklenebilir eskiden o da kötü espri severdi şimdi çok bozdu hasba. .ss
MayısKralından bir kombo daha 4x olduSeni anca Seray Sever.ss
Hayat Bazen Çakma'dır izleyen biri olarak fazla iddialı bir laf.Eskiden çocuktum şimdi büyüdüm.
Güldür Güldür nereye kadar dimi.Al işte @mrt-06 o mesaja da güldürdün demiş. @DarkLeqenD olmamış teame kesinlikle alınmayacak üyeler belli oldu. mrt-06 @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi . Bu üçlüye istediğin kadar kötü espri yap yine gülüyorlar
Ne ayarı vermiş anlamadım@destere ayarın dibini vermiş ben de olsam susar kalırdım hatta forumu terk ederdim.
Kırgın Çiçekleri mahvetmiş senin savunduğun her şeyi çürütmüş daha ne olsun.Ne ayarı vermiş anlamadım
Ne ayarı vermiş anlamadım
Destere işte çok görmemKırgın Çiçekleri mahvetmiş senin savunduğun her şeyi çürütmüş daha ne olsun.