Çok alıngansın tek kusurun bu.tabiii canını sıkan biri olarak yerim ayrıdır
Çok alıngansın tek kusurun bu.tabiii canını sıkan biri olarak yerim ayrıdır
yemin ederim alınmadım öyle anlama diye gülücük koydum mesajaÇok alıngansın tek kusurun bu.
Yok alınmadım zaten ben genel olarak alıngansın dedim sanırım Balık burcu olduğundan dolayı böylesin çünkü çevremde balık burcu olan insanlar var oradan biliyorum.yemin ederim alınmadım öyle anlama diye gülücük koydum mesaja
Yok alınmadım zaten ben genel olarak alıngansın dedim sanırım Balık burcu olduğundan dolayı böylesin çünkü çevremde balık burcu olan insanlar var oradan biliyorum.
İnşAllah kalıcı değildir.evet balık burcu olmamdan kaynaklanıyor bu yüzden sulugözüm ya ben
İnşAllah kalıcı değildir.
Ya bi çık git şu forumdanÇok güzel bir sohbet olmuş gerçekten emeklerinize sağlık @Harunnn60 @EnveR ve @adımutlulukk
@Çiğdem- @GunesinOglu
Benim mesajımı alıntılayıp , böyle berbat esprilere alet etme lan!Bu espriyi anlasa anlasa, Leyla Tanlar.
Bunu hic anlamadimAnlar gidersin , yaşın büyük.
Bunu affetmem iste bu espriye olmamis rekoru kirdirtirimBu espriyi anlasa anlasa, Leyla Tanlar.
Benim mesajımı alıntılayıp , böyle berbat esprilere alet etme lan!
bu adımutluluk çok iyi birisiydi
Herşeyi anlamak zorunda değilsin.Bunu hic anlamadim
Bunu affetmem iste bu espriye olmamis rekoru kirdirtirim
Nolcak be üzülme gözünden düşüverirsin sendeBende daha ne berbat espriler varda @MasacRE- nin dilinden düşemem diye korkuyorum