Herşeyi anlamak zorunda değilsin.
Nolcak be üzülme gözünden düşüverirsin sende![]()
![]()
Gözünden düşersem bir yerim kırılır ama.
Gerekli islemler baslatilmistir![]()
Naptın ilginç yorumlara mı etiketledin milleti
Herşeyi anlamak zorunda değilsin.
![]()
Gerekli islemler baslatilmistir![]()
Anlamak isterimHerşeyi anlamak zorunda değilsin.
![]()
3 Kulhu 1 Elham okuyalım beraber , sevaptır .Ama ben sadece 2 tanesini biliyorum bir şey olmaz değil mi ?bu adımutluluk çok iyi birisiydi![]()
Birazdan etiketleyecemGözünden düşersem bir yerim kırılır ama.
Naptın ilginç yorumlara mı etiketledin milleti![]()
@MasacRE- buna ne yapmaliyiz sence3 Kulhu 1 Elham okuyalım beraber , sevaptır .Ama ben sadece 2 tanesini biliyorum bir şey olmaz değil mi ?![]()
Birazdan etiketleyecem![]()
Kalbin kırılmasın yeterGözünden düşersem bir yerim kırılır ama.
Naptın ilginç yorumlara mı etiketledin milleti![]()
3 Kulhu 1 Elham okuyalım beraber , sevaptır .Ama ben sadece 2 tanesini biliyorum bir şey olmaz değil mi ?![]()
Aman Allah korusun gelmesin zatenBir şey olmaz okuyalım öyle biri bir daha kolay kolay gelmez foruma![]()
Hepsini birden tüketme bence yavas ol birazEtiket fiyatları yükselmiş diyolla.![]()
Güldürdün atacak izle ve gör
Ben cok kararsiz kaldim ne atsam diyeGüldürdün atacak izle ve gör![]()
#BerbatEspriTeam kurdum nasıl beğendin mi@DarkLeqenD ile @MayısKralı senin tahtına göz dikmişler. Şu an seviye yerlerde senin esprilerini bile görmeye razıyım![]()
Durmadan saldiriyorlar su anda@DarkLeqenD ile @MayısKralı senin tahtına göz dikmişler. Şu an seviye yerlerde senin esprilerini bile bunlara tercih ederim![]()
#BerbatEspriTeam kurdum nasıl beğendin miüyelerimiz şuan için @eskici ve @MayısKralı dır
seni de aramızda görmeyi çok isteriz
![]()
![]()
Olmamış atsaydın espri anlayışından şüphe ederdimBen cok kararsiz kaldim ne atsam diye![]()
Sen artık zirveyi değil başka şeyleri de zorluyorsunBerbat espri
#BerbatEspriTeam kurdum nasıl beğendin miüyelerimiz şuan için @eskici ve @MayısKralı dır
seni de aramızda görmeyi çok isteriz
![]()
![]()
BET'in ilk maddesi ;Yok ben almayayım, onun yerine size karşı @OlmamışTeam kurcamüyelik için gerekli kişilerle görüşeceğiz
![]()
Bu esprin cok kötü degildi ama daha iyi yapabilirdin bunu mesela benim lisedeyken bir hocam bu espriyi su sekilde yapmisti baya gülmüstük " Ben 4 tane dua biliyorum 3 kulhu 1 elham "Olmamış atsaydın espri anlayışından şüphe ederdimama beni yine yanıltmadın
![]()
Sen artık zirveyi değil başka şeyleri de zorluyorsunsana direk tacı takmak lazım
![]()
Bu esprin cok kötü degildi ama daha iyi yapabilirdin bunu mesela benim lisedeyken bir hocam bu espriyi su sekilde yapmisti baya gülmüstük " Ben 4 tane dua biliyorum 3 kulhu 1 elham "![]()
![]()