Herşeyi anlamak zorunda değilsin.
Nolcak be üzülme gözünden düşüverirsin sende
Gözünden düşersem bir yerim kırılır ama.
Gerekli islemler baslatilmistir
Naptın ilginç yorumlara mı etiketledin milleti
Herşeyi anlamak zorunda değilsin.
Gerekli islemler baslatilmistir
Anlamak isterimHerşeyi anlamak zorunda değilsin.
3 Kulhu 1 Elham okuyalım beraber , sevaptır .Ama ben sadece 2 tanesini biliyorum bir şey olmaz değil mi ?bu adımutluluk çok iyi birisiydi
Birazdan etiketleyecemGözünden düşersem bir yerim kırılır ama.
@MasacRE- buna ne yapmaliyiz sence3 Kulhu 1 Elham okuyalım beraber , sevaptır .Ama ben sadece 2 tanesini biliyorum bir şey olmaz değil mi ?
Birazdan etiketleyecem
Kalbin kırılmasın yeterGözünden düşersem bir yerim kırılır ama.
3 Kulhu 1 Elham okuyalım beraber , sevaptır .Ama ben sadece 2 tanesini biliyorum bir şey olmaz değil mi ?
Aman Allah korusun gelmesin zaten neyse 2 tanesini sen 2 tanesini de ben okuyayımBir şey olmaz okuyalım öyle biri bir daha kolay kolay gelmez foruma
Hepsini birden tüketme bence yavas ol birazEtiket fiyatları yükselmiş diyolla.
Güldürdün atacak izle ve gör
Ben cok kararsiz kaldim ne atsam diyeGüldürdün atacak izle ve gör
#BerbatEspriTeam kurdum nasıl beğendin mi üyelerimiz şuan için @eskici ve @MayısKralı dır seni de aramızda görmeyi çok isteriz@DarkLeqenD ile @MayısKralı senin tahtına göz dikmişler. Şu an seviye yerlerde senin esprilerini bile görmeye razıyım
Durmadan saldiriyorlar su anda@DarkLeqenD ile @MayısKralı senin tahtına göz dikmişler. Şu an seviye yerlerde senin esprilerini bile bunlara tercih ederim
#BerbatEspriTeam kurdum nasıl beğendin mi üyelerimiz şuan için @eskici ve @MayısKralı dır seni de aramızda görmeyi çok isteriz
Olmamış atsaydın espri anlayışından şüphe ederdim ama beni yine yanıltmadınBen cok kararsiz kaldim ne atsam diye
Sen artık zirveyi değil başka şeyleri de zorluyorsun sana direk tacı takmak lazımBerbat espri
#BerbatEspriTeam kurdum nasıl beğendin mi üyelerimiz şuan için @eskici ve @MayısKralı dır seni de aramızda görmeyi çok isteriz
BET'in ilk maddesi ;Yok ben almayayım, onun yerine size karşı @OlmamışTeam kurcam üyelik için gerekli kişilerle görüşeceğiz
Bu esprin cok kötü degildi ama daha iyi yapabilirdin bunu mesela benim lisedeyken bir hocam bu espriyi su sekilde yapmisti baya gülmüstük " Ben 4 tane dua biliyorum 3 kulhu 1 elham "Olmamış atsaydın espri anlayışından şüphe ederdim ama beni yine yanıltmadın
Sen artık zirveyi değil başka şeyleri de zorluyorsun sana direk tacı takmak lazım
Bu esprin cok kötü degildi ama daha iyi yapabilirdin bunu mesela benim lisedeyken bir hocam bu espriyi su sekilde yapmisti baya gülmüstük " Ben 4 tane dua biliyorum 3 kulhu 1 elham "