Forumda Yapılan İlginç Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir de haftanin en cok güldüren mesajlari konusuna girersem o zaman tam olur iste :A
@Aserat bu konuda niye olmamis attin ki burasi olmamis atma yeri degil espriyi yaptigim konuda atmissin zaten olmamisi :A

Dur sana bir tüyo daha vereyim :A Yakamoz-Asi'yi de etiketle ondan da güldürdün gelir 6 tane alırsın. İlk baştaki sen ve Burak'ın rekor kıran esprilerine bile güldürdün demiş kendisi :D

Bu arada sen 15 Burak 16 olmamış almış, forumun kötü espri şampiyonu Burak olmuş :A

Dur sana bir tüyo daha vereyim :A Yakamoz-Asi'yi de etiketle ondan da güldürdün gelir 6 tane alırsın. İlk baştaki sen ve Burak'ın rekor kıran esprilerine bile güldürdün demiş kendisi :D

Bu arada sen 15 Burak 16 olmamış almış, forumun kötü espri şampiyonu Burak olmuş :A
Birazdan etiketlerim onu da :A
Vaaayyy bu konuda sampiyon olamamisim demek ama Burak'in espriside harbiden hakediyor yani sampiyonlugu :A tabi ilerde benden yeni rekor adayi espriler gelebilir :A

Ben ilginç bir şekilde güldüm bu sefer bu yüzden istesen de diss atmam :A Ciddi bir şey söylemeni beklerken o berbat espriyi görünce istemsizce gülesim geldi :A

Ben ilginç bir şekilde güldüm bu sefer bu yüzden istesen de diss atmam :A Ciddi bir şey söylemeni beklerken o berbat espriyi görünce istemsizce gülesim geldi :A
Neden ciddi bir sey söylememi bekledin ki :A ayrica diss atma zaten konuyu canlandiralim diye burda paylastim sen atacagini atmissin degistirmene gerek yok :A :A

Screenshot_2016-10-30-15-06-18-1.png

Yılın kapağı.:A @denizz19
@mrt-06 @Bully @Billy Kane @xemrexxx @Çiğdem- gibi Icerde sevenler cevabı bekliyoruz.:A

Al işte @mrt-06 o mesaja da güldürdün demiş. @DarkLeqenD olmamış teame kesinlikle alınmayacak üyeler belli oldu. mrt-06 @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi . Bu üçlüye istediğin kadar kötü espri yap yine gülüyorlar :A

Al işte @mrt-06 o mesaja da güldürdün demiş. @DarkLeqenD olmamış teame kesinlikle alınmayacak üyeler belli oldu. mrt-06 @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi . Bu üçlüye istediğin kadar kötü espri yap yine gülüyorlar :A
Komik olduğu için gülüyoruz herhalde. :A Ben her zaman kötü esprileri desteklerim helal olsun size @eskici @MayısKralı. :A

Bu gülenlere @Billy Kane de eklenebilir eskiden o da kötü espri severdi şimdi çok bozdu hasba. .ss