1 tane yeterdi 2 fazlaBeni böyle rezalet bir esprimsiyle muhattap ettiğin için attım.
1 tane yeterdi 2 fazlaBeni böyle rezalet bir esprimsiyle muhattap ettiğin için attım.
Bir de haftanin en cok güldüren mesajlari konusuna girersem o zaman tam olur iste
@Aserat bu konuda niye olmamis attin ki burasi olmamis atma yeri degil espriyi yaptigim konuda atmissin zaten olmamisi
Birazdan etiketlerim onu daDur sana bir tüyo daha vereyim Yakamoz-Asi'yi de etiketle ondan da güldürdün gelir 6 tane alırsın. İlk baştaki sen ve Burak'ın rekor kıran esprilerine bile güldürdün demiş kendisi
Bu arada sen 15 Burak 16 olmamış almış, forumun kötü espri şampiyonu Burak olmuş
Ben ilginç bir şekilde güldüm bu sefer bu yüzden istesen de diss atmam Ciddi bir şey söylemeni beklerken o berbat espriyi görünce istemsizce gülesim geldiDogu esprisi rekora kosuyor burda da paylasalim da konu yeniden canlanmis olsun bari
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2016-Çeyrek-final-mrt-06-vs-sürgünüm.262464/#post-2873070
@Bully @Doğu @MasacRE- @denizz19 @DarkLeqenD @Aserat @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @Billy Kane @sokak sanati @vadikızı
Neden ciddi bir sey söylememi bekledin ki ayrica diss atma zaten konuyu canlandiralim diye burda paylastim sen atacagini atmissin degistirmene gerek yokBen ilginç bir şekilde güldüm bu sefer bu yüzden istesen de diss atmam Ciddi bir şey söylemeni beklerken o berbat espriyi görünce istemsizce gülesim geldi
Bence diss yemek gizliden hoşuna gidiyor senin itiraf etNeden ciddi bir sey söylememi bekledin ki ayrica diss atma zaten konuyu canlandiralim diye burda paylastim sen atacagini atmissin degistirmene gerek yok
Eglenceli oluyor tabi arada disslesmek ama güldürdün alsak daha iyi olur tabi iki haneli olan diss sayim bu esprilerden sonra 218 olmusBence diss yemek gizliden hoşuna gidiyor senin itiraf et
Ekli dosyayı görüntüle 52504
Yılın kapağı. @denizz19
@mrt-06 @Bully @Billy Kane @xemrexxx @Çiğdem- gibi Icerde sevenler cevabı bekliyoruz.
Bu yorumu sanırım @destere yapmıştır cevabı ben vereyim Cemre'nin kör olması fiziksel değil psikolojik bir durum bir nevi travma sonucu oluşmuş bir şey.
Karnından vurulunca psikolojisi mi bozuldu.
Yaşadıkları sonucu travma geçiriyor işte geçici bir körlük oldu yani şimdide gözleri açıldı
AynenSuya düşmesi psikolojisini düzeltti, vurulması bozdu yani.
Dizi sizide psikolojik etkilemiş bence.
@MayısKralı arkadasimiz kötü espri sampiyonluguna ben de adayim dedi lütfen onu kirmayip olmamislarimizi atalim
https://fav10.net/forum/threads/harunnn60-ve-adımutlulukk-abidik-gubidik-3-bölüm.249584/page-3#post-2873596
@Bully @Aserat @xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @OzaN @Doğu @tolgab @MasacRE- @DarkLeqenD
Hakikaten bu neselerinin kaynagi nedir ben de anlamadimAl işte @mrt-06 o mesaja da güldürdün demiş. @DarkLeqenD olmamış teame kesinlikle alınmayacak üyeler belli oldu. mrt-06 @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi . Bu üçlüye istediğin kadar kötü espri yap yine gülüyorlar
Komik olduğu için gülüyoruz herhalde. Ben her zaman kötü esprileri desteklerim helal olsun size @eskici @MayısKralı.Al işte @mrt-06 o mesaja da güldürdün demiş. @DarkLeqenD olmamış teame kesinlikle alınmayacak üyeler belli oldu. mrt-06 @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi . Bu üçlüye istediğin kadar kötü espri yap yine gülüyorlar
Kötü esprileri ben de severim de @MayısKralı nin son esprisi beni de astiKomik olduğu için gülüyoruz herhalde. Ben her zaman kötü esprileri desteklerim helal olsun size @eskici @MayısKralı.
Bu gülenlere @Billy Kane de eklenebilir eskiden o da kötü espri severdi şimdi çok bozdu hasba. .ss