yine ben yokken gelmiş foruma kaçmış
Sen zaten başlı başına bir ilginçliksin yani mesajlarını tek tek incelemeye gerek yok bütününe de bakınca ilginçlik göze çarpıyor.Kanal D aşkı her gün daha ileri, bu aşkla @Çiğdem- @Bully @mrt-06 ve @sokak sanati nın kanal fanlığını ve @eskici nin kötü esprilerini geçeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 52105
askerliğini yap gelde seni kanal d kanalına verelim orda çalışKanal D aşkı her gün daha ileri, bu aşkla @Çiğdem- @Bully @mrt-06 ve @sokak sanati nın kanal fanlığını ve @eskici nin kötü esprilerini geçeceğim.
Kanal D aşkı her gün daha ileri, bu aşkla @Çiğdem- @Bully @mrt-06 ve @sokak sanati nın kanal fanlığını ve @eskici nin kötü esprilerini geçeceğim.
ATV kanalı olsa hadi cümle içinde pek bozmuyor yahut Show kanalı ya da Star kanalı ama başı zaten kanal olan bir kanalın sonuna bir daha kanal eklemek. 😵
Hadsize bak hele, buldukça paylaş da gülek.Sen zaten başlı başına bir ilginçliksin yani mesajlarını tek tek incelemeye gerek yok bütününe de bakınca ilginçlik göze çarpıyor.
O kadar ünv bitirip oraya mı gidip çalışayım? Ama aşk mı para mı deseler aşk der Kanal D binasını seçerdimaskerliğini yap gelde seni kanal d kanalına verelim orda çalış
Gıybettt...Şuan Seviyor Sevmiyorda Deniz'in yaptığı atarlardan yapasım var ne yani komik mi bu şimdi, hiçte değil, çok saçma bir kere..
Hadsize bak hele, buldukça paylaş da gülek.
O kadar ünv bitirip oraya mı gidip çalışayım? Ama aşk mı para mı deseler aşk der Kanal D binasını seçerdim
Gıybettt...
gidiceksin tabikide yoksa içine tükürürüm ben öyle aşkınHadsize bak hele, buldukça paylaş da gülek.
O kadar ünv bitirip oraya mı gidip çalışayım? Ama aşk mı para mı deseler aşk der Kanal D binasını seçerdim
Gıybettt...
efsaneKanal D aşkı her gün daha ileri, bu aşkla @Çiğdem- @Bully @mrt-06 ve @sokak sanati nın kanal fanlığını ve @eskici nin kötü esprilerini geçeceğim.
benim kalbimi sende kırdınya helal olsunATV kanalı olsa hadi cümle içinde pek bozmuyor yahut Show kanalı ya da Star kanalı ama başı zaten kanal olan bir kanalın sonuna bir daha kanal eklemek. 😵
Ooo Çiğdemden ilk kez soğuk rüzgarlar görüyorum.benim kalbimi sende kırdınya helal olsun
sen çok konuşma git kanal d kanalında imeciliğe başlaOoo Çiğdemden ilk kez soğuk rüzgarlar görüyorum.
@mrt-06 Çiğdem sana küfür etti hadi kavga edin de eğlenek.sen çok konuşma git kanal d kanalında imeciliğe başla