kahkaha atardım ama o mesajada atılmaz ben uzak duruyorum en iyisiNiye iki saat sonra güldürdün atiyorsun
Harika atabilirsin o zaman![]()
kahkaha atardım ama o mesajada atılmaz ben uzak duruyorum en iyisiNiye iki saat sonra güldürdün atiyorsun
Harika atabilirsin o zaman![]()
Niye atilmasin ya güzel bir espri bencekahkaha atardım ama o mesajada atılmaz ben uzak duruyorum en iyisi![]()
![]()
![]()
İlk diss benden.Niye atilmasin ya güzel bir espri bencesende İcerde'yi izleyecektin galiba sana tavsiyem disarda izle zevkli olur
![]()
![]()
Buradaki üslubum ciddi şimdi. Esprilerimi gerçek hayattaki samimi arkadaşlarıma yapıyorum. O espriler de bir hayli iğrenç.Şimdi yine Güldürdün'e bastım ama bir gün sen de onlar gibi rezalet bir espri yapacaksın. Ben de o zaman diss'lemek için hazırda bekleyeceğim.![]()
İstemeden de olsa yazabilirsin belli olmaz orası.Buradaki üslubum ciddi şimdi. Esprilerimi gerçek hayattaki samimi arkadaşlarıma yapıyorum. O espriler de bir hayli iğrenç.![]()
Aklımdan geçiyor ama sonra "olmamış" yiyeceğimi bildiğim için vazgeçiyorum.İstemeden de olsa yazabilirsin belli olmaz orası.![]()
Bu espri degil ki ayni seyi tekrar yazdimİlk diss benden.![]()
Arslan Bey de durur mu, yapıştırmış cevabı:
İnanmayın , ıslak iftira.
Olsun kız ne güzel bizi neşelendiriyor valla ben foruma girince direk @xemrexxx in
mesajlarına bakıyorum![]()
ben aman biz safiye sultan olmasak forumdaki aktiflik %40 düşer zaten dream olsun furkantb olsun birçok kişi sadece bana cevap vermek için giriyor@xemrexxx in her yorumu bana ilginç geliyor nedense 3 yıldır hiç normal yorumunu hiç göremedim vlla![]()
ben aman biz safiye sultan olmasak forumdaki aktiflik %40 düşer zaten dream olsun furkantb olsun birçok kişi sadece bana cevap vermek için giriyorherkesi ota foka etiketliyorum falan
![]()
ben aman biz safiye sultan olmasak forumdaki aktiflik %40 düşer zaten dream olsun furkantb olsun birçok kişi sadece bana cevap vermek için giriyorherkesi ota foka etiketliyorum falan
![]()
forumun markası @destere yinede öyle bir ödülde almıştı en çok takip edilen diye forumdaOlsun kız ne güzel bizi neşelendiriyor valla ben foruma girince direk @xemrexxx in
mesajlarına bakıyorum![]()
sen vermişsindir ödülü çocuğu baştan ççıakrmaya çalışıyon