Forumda Yapılan İlginç Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi yine Güldürdün'e bastım ama bir gün sen de onlar gibi rezalet bir espri yapacaksın. Ben de o zaman diss'lemek için hazırda bekleyeceğim. :A
Buradaki üslubum ciddi şimdi. Esprilerimi gerçek hayattaki samimi arkadaşlarıma yapıyorum. O espriler de bir hayli iğrenç. :A

3 kişi güldürdün atmış.O kişileri not aldım.Bundan sonra forumdaki en hakiki arkadaşlarım onlar.Dostlar böyle günlerde belli olurmuş :D :D

Edit: Bu arada yorumumun reklamını yapan @Arslan Bey 'ede teşekkürler.Reklamın iyisi kötüsü olmaz.Harika mizahımla insanları buluşturmak güzel bir şey :D

Olsun kız ne güzel bizi neşelendiriyor valla ben foruma girince direk @xemrexxx in
mesajlarına bakıyorum:F:F
@xemrexxx in her yorumu bana ilginç geliyor nedense 3 yıldır hiç normal yorumunu hiç göremedim vlla :F
ben aman biz safiye sultan olmasak forumdaki aktiflik %40 düşer zaten dream olsun furkantb olsun birçok kişi sadece bana cevap vermek için giriyor :F herkesi ota foka etiketliyorum falan:A

ben aman biz safiye sultan olmasak forumdaki aktiflik %40 düşer zaten dream olsun furkantb olsun birçok kişi sadece bana cevap vermek için giriyor :F herkesi ota foka etiketliyorum falan:A
Olsun kız ne güzel bizi neşelendiriyor valla ben foruma girince direk @xemrexxx in
mesajlarına bakıyorum:F:F
forumun markası @destere yinede öyle bir ödülde almıştı en çok takip edilen diye forumda :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,700
Üyeler
8,477
Son Üye
noni