kahkaha atardım ama o mesajada atılmaz ben uzak duruyorum en iyisiNiye iki saat sonra güldürdün atiyorsun
Harika atabilirsin o zaman
kahkaha atardım ama o mesajada atılmaz ben uzak duruyorum en iyisiNiye iki saat sonra güldürdün atiyorsun
Harika atabilirsin o zaman
Niye atilmasin ya güzel bir espri bence sende İcerde'yi izleyecektin galiba sana tavsiyem disarda izle zevkli olurkahkaha atardım ama o mesajada atılmaz ben uzak duruyorum en iyisi
İlk diss benden.Niye atilmasin ya güzel bir espri bence sende İcerde'yi izleyecektin galiba sana tavsiyem disarda izle zevkli olur
Buradaki üslubum ciddi şimdi. Esprilerimi gerçek hayattaki samimi arkadaşlarıma yapıyorum. O espriler de bir hayli iğrenç.Şimdi yine Güldürdün'e bastım ama bir gün sen de onlar gibi rezalet bir espri yapacaksın. Ben de o zaman diss'lemek için hazırda bekleyeceğim.
İstemeden de olsa yazabilirsin belli olmaz orası.Buradaki üslubum ciddi şimdi. Esprilerimi gerçek hayattaki samimi arkadaşlarıma yapıyorum. O espriler de bir hayli iğrenç.
Aklımdan geçiyor ama sonra "olmamış" yiyeceğimi bildiğim için vazgeçiyorum.İstemeden de olsa yazabilirsin belli olmaz orası.
Ben @pompy nin bana yazdığı mesajları buraya döksem en az 10 sayfalık konu olur.
Bu espri degil ki ayni seyi tekrar yazdimİlk diss benden.
Arslan Bey de durur mu, yapıştırmış cevabı:
İnanmayın , ıslak iftira.@DarkLeqenD çok yapıyordu bunlardan hangi konularda unuttum gördüğünüz yerde disleri basın
Olsun kız ne güzel bizi neşelendiriyor valla ben foruma girince direk @xemrexxx in
mesajlarına bakıyorum
ben aman biz safiye sultan olmasak forumdaki aktiflik %40 düşer zaten dream olsun furkantb olsun birçok kişi sadece bana cevap vermek için giriyor herkesi ota foka etiketliyorum falan@xemrexxx in her yorumu bana ilginç geliyor nedense 3 yıldır hiç normal yorumunu hiç göremedim vlla
ben aman biz safiye sultan olmasak forumdaki aktiflik %40 düşer zaten dream olsun furkantb olsun birçok kişi sadece bana cevap vermek için giriyor herkesi ota foka etiketliyorum falan
ben aman biz safiye sultan olmasak forumdaki aktiflik %40 düşer zaten dream olsun furkantb olsun birçok kişi sadece bana cevap vermek için giriyor herkesi ota foka etiketliyorum falan
forumun markası @destere yinede öyle bir ödülde almıştı en çok takip edilen diye forumdaOlsun kız ne güzel bizi neşelendiriyor valla ben foruma girince direk @xemrexxx in
mesajlarına bakıyorum
sen vermişsindir ödülü çocuğu baştan ççıakrmaya çalışıyonforumun markası @destere yinede öyle bir ödülde almıştı en çok takip edilen diye forumda