Merkel en son elimizi öpmüştü demi @Maskeli Fedai Ben gündemi artık Maskeli'den takip ediyorum.ay hoşt onun eli kolu almanyaya uzanamaz tayyip amcanın bile uzanamıyor
Merkel en son elimizi öpmüştü demi @Maskeli Fedai Ben gündemi artık Maskeli'den takip ediyorum.ay hoşt onun eli kolu almanyaya uzanamaz tayyip amcanın bile uzanamıyor
kız baksana deniz çarkı-meryemuzerli-sanem çelik i aynı bölümde göreceğiniz aklınıza gelince sen ve @Çiğdem- (temsili değil) @Aserat @cookies @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Yiğitt @gizem ak
ay pis.ss
Bildirimde başliği görünce bende feagman çıktı sandım
meryemi severim be n yaa
Necip Memili 4. Murat'ta olacak hatta haberi de çıkmıştı.
dizi yeni sezonda edho-xemrexxx'in bebişleri olarak devam edecek @batuhankaralar @cookies @Çiğdem- @Harunnn60 @gizem akDeniz Çakır diziden ayrılacak diyorlar bu kadın kalıcı olabilir bence.
ıyyyy diziyi batırıcaklar ayoll 2 yıldaay pis.ss
dizi yeni sezonda edho-xemrexxx'in bebişleri olarak devam edecek @batuhankaralar @cookies @Çiğdem- @Harunnn60 @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 51885
O zaman Eşkıya kısmı tamamen iptal olacak çünkü bu kadar kadın varken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz.ay pis.ss
dizi yeni sezonda edho-xemrexxx'in bebişleri olarak devam edecek @batuhankaralar @cookies @Çiğdem- @Harunnn60 @gizem ak
ıyyyy diziyi batırıcaklar ayoll 2 yılda
sus kız sen sıska .ssıyyyy diziyi batırıcaklar ayoll 2 yılda
olsun bence de bu 5i enrtika çevirirse aşk ı memnu kalitesinde biri şimiz daha olurO zaman Eşkıya kısmı tamamen iptal olacak çünkü bu kadar kadın varken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz.
ay pis.ss
ne iyisi ayoll bir tane müjde uzmandan kurtulduk diye sevindik bunlar 3 tane müjde getiriyorbence batmaz canım güzel olur sanem çelik iyi oyuncudur çok yakışacak diziye
Beşincisi kim?sus kız sen sıska .ss
olsun bence de bu 5i enrtika çevirirse aşk ı memnu kalitesinde biri şimiz daha olur
ne iyisi ayoll bir tane müjde uzmandan kurtulduk diye sevindik bunlar 3 tane müjde getiriyor
Çıkaramadım işte kim olduğunu.la görmüyon mu resimde 5 kişi var
Bayram sana yaramış gibi yine gülücükler, eşek videoları filan gırla gidiyor.
Muhteşem Yüzyıl'da o kadar kadın varken padişah oluyorsa, eşkıya da olur.O zaman Eşkıya kısmı tamamen iptal olacak çünkü bu kadar kadın varken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz.
Videonun alt yazı seçeneği var fransızca Ve bişeyler yazıyor. @xemrexxx tercüme ediver senin fransızcan vardı galiba
eşkiya ile padişah bir mi .ssMuhteşem Yüzyıl'da o kadar kadın varken padişah oluyorsa, eşkıya da olur.
Dizi bakımından diyorsak sıkıntı yok ama gerçekte bir değil tabi ki.eşkiya ile padişah bir mi .ss