Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezon Teaserı

bölüm başı 50 bin alacakmış meryoş demek ki konuk oyuncu olacak hadi yine iyisin çpok çatlamıcan :F neyse edho ya hakan ural,meryem uzerli,sanem çelik,görkem sevindik ve necip memili katılmış diyolla @batuhankaralar ın durumuna da yazdım :F @ozgur2113 @mrt-06 @Aserat
görkem sevindik kesin bilgi :Z hakan ural ve necip emrmili kötü adam olucaklardı bu dizininde tek eksiği oydu gelirseler coşarız ayoll :Z
Necip Memili 4. Murat'ta olacak hatta haberi de çıkmıştı. :X

ranini teyze yok öyle bişi diyor ama kendisi anti meryem bir tip sallıyor da olabilir :D
deniz çakır gidince artar ücreti kalıcıysa ya da yurtdışı satışından pay alır :D
Olabilir bence Oktay'ı biliyoruz, eğer ayrıldılarsa ya o ya ben demiştir muhtemelen ee Oktay gitmeyeceğine göre Deniz hanıma yol görünüyor. :D

Dizinin fanları isyanlarda ama. :A Birkaç yorum okudum da seninkine "bu şıl??k diziye girmesin"e kadar yorumlar gidiyor. .ss

Olabilir bence Oktay'ı biliyoruz, eğer ayrıldılarsa ya o ya ben demiştir muhtemelen ee Oktay gitmeyeceğine göre Deniz hanıma yol görünüyor. :D

Dizinin fanları isyanlarda ama. :A Birkaç yorum okudum da seninkine "bu şıl??k diziye girmesin"e kadar yorumlar gidiyor. .ss
fanları mı takıyorsun :A neyse meryoş sezon sonu çıkar umarım konuk değilse .ss

fanları mı takıyorsun :A neyse meryoş sezon sonu çıkar umarım konuk değilse .ss
Fanları niye takmıyım ki özellikle Hande Erçel fanlarını seviyorum. :A

Birde düşünsene dizi 10 sene sürüyormuş Meryem 10 yılda aynı rol sen her sene umarım bu sene ayrılır diye dua ediyormuşsun 10 sene sonra dizi bitiyormuş ve Meryem kartlaşıp Almanya'ya kaçıyormuş. :A

Fanları niye takmıyım ki özellikle Hande Erçel fanlarını seviyorum. :A

Birde düşünsene dizi 10 sene sürüyormuş Meryem 10 yılda aynı rol sen her sene umarım bu sene ayrılır diye dua ediyormuşsun 10 sene sonra dizi bitiyormuş ve Meryem kartlaşıp Almanya'ya kaçıyormuş. :A
😱 resmen pompy senaryosu + kabus :(
meryem 100 bölümde tükeniyor isterse dizi 10 sene sürebilir :F