sus kız sen deniz çakır-meryem uzerli-sanem çelik-alparslanın annesi ve @vadikızı kılıklı mübeccel varken bu dizi mafya dizisi olmaktan çıakcak
vadikızı mübeccel mi allah korusunn bee ne mübecelli aaaa
sus kız sen deniz çakır-meryem uzerli-sanem çelik-alparslanın annesi ve @vadikızı kılıklı mübeccel varken bu dizi mafya dizisi olmaktan çıakcak
kız baksana deniz çarkı-meryemuzerli-sanem çelik i aynı bölümde göreceğiniz aklınıza gelince sen ve @Çiğdem- (temsili değil) @Aserat @cookies @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Yiğitt @gizem akvadikızı mübeccel mi allah korusunn bee ne mübecelli aaaa
Bildirimde başliği görünce bende feagman çıktı sandımkız baksana deniz çarkı-meryemuzerli-sanem çelik i aynı bölümde göreceğiniz aklınıza gelince sen ve @Çiğdem- (temsili değil) @Aserat @cookies @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Yiğitt @gizem ak
olsun bir efsaneyi hatırlamış oldun gerçi ben hiç unutturmuyorum ama olsunBildirimde başliği görünce bende feagman çıktı sandım
kız baksana deniz çarkı-meryemuzerli-sanem çelik i aynı bölümde göreceğiniz aklınıza gelince sen ve @Çiğdem- (temsili değil) @Aserat @cookies @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Yiğitt @gizem ak
bölüm başı 50 bin alacakmış meryoş demek ki konuk oyuncu olacak hadi yine iyisin çpok çatlamıcan neyse edho ya hakan ural,meryem uzerli,sanem çelik,görkem sevindik ve necip memili katılmış diyolla @batuhankaralar ın durumuna da yazdım @ozgur2113 @mrt-06 @Aserat
Necip Memili 4. Murat'ta olacak hatta haberi de çıkmıştı.görkem sevindik kesin bilgi hakan ural ve necip emrmili kötü adam olucaklardı bu dizininde tek eksiği oydu gelirseler coşarız ayoll
4.muratta saray dışı bir karakteri canlandıracak kısa sürebilir gürkan uygun da 2 bölüm mimar sinan olmuştu my deNecip Memili 4. Murat'ta olacak hatta haberi de çıkmıştı.
Ama sonuç olarak şimdilik Eşkıya'da yok.4.muratta saray dışı bir karakteri canlandıracak kısa sürebilir gürkan uygun da 2 bölüm mimar sinan olmuştu my de
bizden iyi bilecek değilsinAma sonuç olarak şimdilik Eşkıya'da yok.
Sizin kaynaklarınız geçerli değildir.bizden iyi bilecek değilsin
hoşt biz safiye sultanız biz ne dersek o .ssSizin kaynaklarınız geçerli değildir.
Hayır siz forumun baş belası olan Emre'siniz.hoşt biz safiye sultanız biz ne dersek o .ss
Deniz Çakır diziden ayrılacak diyorlar bu kadın kalıcı olabilir bence.bölüm başı 50 bin alacakmış meryoş demek ki konuk oyuncu olacak hadi yine iyisin çpok çatlamıcan neyse edho ya hakan ural,meryem uzerli,sanem çelik,görkem sevindik ve necip memili katılmış diyolla @batuhankaralar ın durumuna da yazdım @ozgur2113 @mrt-06 @Aserat
ranini teyze yok öyle bişi diyor ama kendisi anti meryem bir tip sallıyor da olabilirDeniz Çakır diziden ayrılacak diyorlar bu kadın kalıcı olabilir bence.
Olabilir bence Oktay'ı biliyoruz, eğer ayrıldılarsa ya o ya ben demiştir muhtemelen ee Oktay gitmeyeceğine göre Deniz hanıma yol görünüyor.ranini teyze yok öyle bişi diyor ama kendisi anti meryem bir tip sallıyor da olabilir
deniz çakır gidince artar ücreti kalıcıysa ya da yurtdışı satışından pay alır
fanları mı takıyorsun neyse meryoş sezon sonu çıkar umarım konuk değilse .ssOlabilir bence Oktay'ı biliyoruz, eğer ayrıldılarsa ya o ya ben demiştir muhtemelen ee Oktay gitmeyeceğine göre Deniz hanıma yol görünüyor.
Dizinin fanları isyanlarda ama. Birkaç yorum okudum da seninkine "bu şıl??k diziye girmesin"e kadar yorumlar gidiyor. .ss
Fanları niye takmıyım ki özellikle Hande Erçel fanlarını seviyorum.fanları mı takıyorsun neyse meryoş sezon sonu çıkar umarım konuk değilse .ss
😱 resmen pompy senaryosu + kabusFanları niye takmıyım ki özellikle Hande Erçel fanlarını seviyorum.
Birde düşünsene dizi 10 sene sürüyormuş Meryem 10 yılda aynı rol sen her sene umarım bu sene ayrılır diye dua ediyormuşsun 10 sene sonra dizi bitiyormuş ve Meryem kartlaşıp Almanya'ya kaçıyormuş.
Raci Timur'a benzemez nereye kaçıyor topuğundan vururlar kızı.😱 resmen pompy senaryosu + kabus
meryem 100 bölümde tükeniyor isterse dizi 10 sene sürebilir
ay hoşt onun eli kolu almanyaya uzanamaz tayyip amcanın bile uzanamıyorRaci Timur'a benzemez nereye kaçıyor topuğundan vururlar kızı.