Bunu espri olarak alıp diss vermemi ister misin?Muhteşem Yüzyıl'da o kadar kadın varken padişah oluyorsa, eşkıya da olur.
Bunu espri olarak alıp diss vermemi ister misin?Muhteşem Yüzyıl'da o kadar kadın varken padişah oluyorsa, eşkıya da olur.
çok iyi geçşyor eylül ayı önce doğum günü sonra bayram kutlaması benim albümümde çok süper başlamış reytingleri tozu dumana kattık doğum günümden itibaren her günüm süper şuana kadarBayram sana yaramış gibi yine gülücükler, eşek videoları filan gırla gidiyor.
Espri yapmadım, cevap verdim.Bunu espri olarak alıp diss vermemi ister misin?
AŞK ne durumda??çok iyi geçşyor eylül ayı önce doğum günü sonra bayram kutlaması benim albümümde çok süper başlamış reytingleri tozu dumana kattık doğum günümden itibaren her günüm süper şuana kadar
Olabilir belki benim canım espri olarak algılamak istemiştir.Espri yapmadım, cevap verdim.
Senin ağzından çıkan lafın algılarına temas etmediğinin farkında mısın?Olabilir belki benim canım espri olarak algılamak istemiştir.
Seni tutan yok.
Hayır nereden uyduruyorsun?az önce tutuyordun ama yapma etme vadikızı diyordun
Hayır nereden uyduruyorsun?
AŞK ne durumda??
bu harun mod olduğundan beri biz safiye sultanı takmıyor tez vakitte icabına bakılacako konuda birşey yok hala
Safiye Sultan'ı daha tarih takmamış ki zamanında hakkın rahmetine kavuşmuş.bu harun mod olduğundan beri biz safiye sultanı takmıyor tez vakitte icabına bakılacak
Biz seni koruyoruz senin dedigine bak bee.bu harun mod olduğundan beri biz safiye sultanı takmıyor tez vakitte icabına bakılacak
25 oldun. Ben daha bir sey demiyorum.o konuda birşey yok hala
EVDEMİ KALDIN DİYORSUNBiz seni koruyoruz senin dedigine bak bee.
25 oldun. Ben daha bir sey demiyorum.
Eskisi gibi beni takmıyorsun sende.EVDEMİ KALDIN DİYORSUN