Forumda Yapılan İlginç Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle kaliteli espriyi nasıl anlamazsın? :(

Kalite diyorlar bebeğim buna :A

Ya bırak kaliteymiş. Kırk yıllık et esprisini yapmışsın bir de kalite diyorsun :A Bir de millet güldürdün demiş olacak şey değil ya :A

Bu konu sayesinde dis'leri bastım hepsine hadi hayırlı olsun :A

O yorumu bende gördüm ama örnek olarak verildigi icin olmamis atmadim bence o yorumu bu konuya dahil etmeyebiliriz :A
Sonuçta @Arslan Bey kendi elleriyle yazmış bence olabilir. :A
Ben örnek vermiştim konuda, @Billy Kane'nin yorumunun üzerine, @Aserat fırsat bu fırsat "olmamış"a basmış. :D
Aslında ilk başta Güldürdün'e basmıştım ama sonradan değiştirdim. Yine de söz konusu esprilere göre daha iyi gibiydi. :A

ben hiç dis atmadım kimseye şuana kadar ve şakasına bile olsa atmayıda düşünmüyorum benim ypıma ters öyle şeyler :A :A :A

aa bu arada @mrt-06 ilk geldiği yıl çok yapıyormuş böyle tuhaf espirileri ama sonradan normale dönmüş biz foruma üye olana kadar :A :A :A

Sonuçta @Arslan Bey kendi elleriyle yazmış bence olabilir. :A

Aslında ilk başta Güldürdün'e basmıştım ama sonradan değiştirdim. Yine de söz konusu esprilere göre daha iyi gibiydi. :A
Niye iki saat sonra güldürdün atiyorsun :A
ben hiç dis atmadım kimseye şuana kadar ve şakasına bile olsa atmayıda düşünmüyorum benim ypıma ters öyle şeyler :A :A :A

aa bu arada @mrt-06 ilk geldiği yıl çok yapıyormuş böyle tuhaf espirileri ama sonradan normale dönmüş biz foruma üye olana kadar :A :A :A
Harika atabilirsin o zaman :A