Bu da süpermiş yeni görüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 52504
Yılın kapağı.@denizz19
@mrt-06 @Bully @Billy Kane @xemrexxx @Çiğdem- gibi Icerde sevenler cevabı bekliyoruz.![]()
Bu da süpermiş yeni görüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 52504
Yılın kapağı.@denizz19
@mrt-06 @Bully @Billy Kane @xemrexxx @Çiğdem- gibi Icerde sevenler cevabı bekliyoruz.![]()
Abi ben bile olmamış attımAl işte @mrt-06 o mesaja da güldürdün demiş. @DarkLeqenD olmamış teame kesinlikle alınmayacak üyeler belli oldu. mrt-06 @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi . Bu üçlüye istediğin kadar kötü espri yap yine gülüyorlar![]()
Kötü esprileri ben de severim de @MayısKralı nin son esprisi beni de asti![]()
Zaten hiç sevmem kendisini, kendi gibi berbat bir espri yapmış bastım dissi geçtim.@MayısKralı arkadasimiz kötü espri sampiyonluguna ben de adayim dedi lütfen onu kirmayip olmamislarimizi atalim
https://fav10.net/forum/threads/harunnn60-ve-adımutlulukk-abidik-gubidik-3-bölüm.249584/page-3#post-2873596
@Bully @Aserat @xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @OzaN @Doğu @tolgab @MasacRE- @DarkLeqenD
Sende az çakal değilsin haStok espriler yaptım durum güncellemesi olarak her gün paylaşacağım oradan disste atamazsınız @MasacRE-![]()
Durum güncellemelerine de olmamis butonu şarttir şarttirStok espriler yaptım durum güncellemesi olarak her gün paylaşacağım oradan disste atamazsınız @MasacRE-![]()
Cok iyi yapmissinZaten hiç sevmem kendisini, kendi gibi berbat bir espri yapmış bastım dissi geçtim.![]()
Zaten hiç sevmem kendisini, kendi gibi berbat bir espri yapmış bastım dissi geçtim.![]()
Eskiden çocuktum şimdi büyüdüm.Komik olduğu için gülüyoruz herhalde.Ben her zaman kötü esprileri desteklerim helal olsun size @eskici @MayısKralı.
Bu gülenlere @Billy Kane de eklenebilir eskiden o da kötü espri severdi şimdi çok bozdu hasba. .ss
MayısKralından bir kombo dahaSeni anca Seray Sever.ss
Hayat Bazen Çakma'dır izleyen biri olarak fazla iddialı bir laf.Eskiden çocuktum şimdi büyüdüm.![]()
Güldür Güldür nereye kadar dimi.Al işte @mrt-06 o mesaja da güldürdün demiş. @DarkLeqenD olmamış teame kesinlikle alınmayacak üyeler belli oldu. mrt-06 @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi . Bu üçlüye istediğin kadar kötü espri yap yine gülüyorlar![]()
@destere ayarın dibini vermiş ben de olsam susar kalırdım hatta forumu terk ederdim.![]()
Kırgın Çiçekleri mahvetmiş senin savunduğun her şeyi çürütmüş daha ne olsun.Ne ayarı vermiş anlamadım
![]()
Ne ayarı vermiş anlamadım
![]()
Destere işte çok görmemKırgın Çiçekleri mahvetmiş senin savunduğun her şeyi çürütmüş daha ne olsun.![]()